Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
salonofbeauty
31.7.14 18:39

Holky neprodava nekdo concord wanderer 2014? mela bych velky zajem o tento kocarek. :)

• Citovat
  • Upravit
20785
1.8.14 11:06

@salonofbeauty

Zdravím,
pro inzerci prosím využijte Bazar - najdete tam řadu kočárků, případně můžete zadat poptávkový inzerát.

Hezký den,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.8.14 12:53

Jeste jsem se chtela zeptat jak je na tom kocarek v terenu? Myslim lesni nebo sterkovou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.8.14 21:27

Ahoj, chci se zeptat majitelek kočárku concord wanderer, jak jste byly spokojeny s hlubokou korbičkou concord sleeper? Dnes jsem obhlížela trojkombinaci v krámě, moc se mi líbil podvozek, sporťák i sedačka, ale ta korbička mi přišla hodně uzoučká, zkoušela jsem tam dávat i fusak a připadalo mi, že se tam sotva vejde… Popřípadě lze místo korbičky sleeper vybrat jinou, širší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
12.8.14 21:38

@blueice Ja se chystam na korbu Scout, mrkni na „mobility set“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.8.14 21:44

@Lucivo Děkuji, zrovna Scouta studuju na netu, ale našla jsem, že vnitřní rozměr je v podstatě podobný jako u Sleepera? Tys prosím tě tuhle korbu viděla naživo? Ještě jsem našla korbu Concord Proton, ta je širší už na první pohled, ale nevím jestli by šla nasadit na podvozek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.8.14 21:57

@blueice koupili jsme trojkombinaci wanderera se sleeperem.je to nadherna korbicka, ale malicka.ve 3 mesicich uz se mi tam chlapecek skoro nevesel a to bylo jaro. dokoupila jsem si protona a vydrzel nam tam do 7 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.8.14 22:02

@pavluky Díky moc za zkušenost, to jsem si o Sleeperovi přesně myslela, že se tam mimčo nemůže zaboha vejít :zed: Ten Proton jde normálně nasadit na podvozek Wanderer, bez problémů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
12.8.14 22:05

@blueice ano lze bez problemu…jezdili jsme v ni 7 mesicu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.8.14 07:41

@blueice také máme koupeného protona zvlášť jen tdy ještě neporeferuji jak dlouho tam prcek vydrží ale z těch korbiček concordových je asi největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 09:05

@pavluky @Anik6 @MisTer Holky díky moc, myslíte, že by to šla koupit trojkombinace bez té korby Sleeper a koupit si mimo korbu Proton? Všude vidím, že to prodávají pouze jako set :nevim: Nebo jak jste to řešily? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.8.14 09:17

@blueice taky to vidím všude jako set, ale možná v obchodě pak přímo se domluvit dá. Nebo pokud chceš vše nové koupit vše zvlášt. Já to řešila tak máme objednán jen nový sporták, korbu proton jsem kupovala za 900kč použitou (není znát) a autosedačku ion také použitou (také není znát) a vyšlo mě to celé do 12tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 09:26

@MisTer Aha, jasně. Předpokládám teda, že podvozek, který se koupí se sporťákem je ten samý jako prodávají v trojkombinaci a normálně se na něj dá nacvaknout hluboká korba i sedačka, že? Takže teoreticky stačí prostě koupit sporťák a dosehnat korbu a sedačku…

Holky a nevíte ještě prosím, zda je nějaký rozdíl mezi modely 2013 a 2014, krom toho, že 2013 už jsou lepší cenově? Jde mi teda hlavně o ten podvozek a sportovní sedačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.8.14 09:37

@MisTer A ještě prosím dotaz, autosedačku se ti podařilo koupit ten nový typ concord air? V inzerátech vidím všude jen ten starší typ concord Ion…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.8.14 09:59

@blueice jasně to je stejné! Pokud vyloženě nechceš vše nové tak fakt stačí jen sporták jak sedačka tak korba je otázka chvíli sporták pak využiješ nejdéle ten bych použitý nekoupila. Autosedačku mám stačí není to ten nový typ byla by mnohem dražší je to přesně tato viz odkaz http://www.malvik.cz/…per-Ion-2011.
Rozdíl 2013 a 2014 je hlavně v barvách co se týče materiálu bych řekla, že je stejný. Navíc jsou nápisy u 2014 reflexní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí