Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@blueice ano moje kamaradka tu vloznou tasku snug ma. usetrite, ze nekupujete hlubokou korbu. poridila si to, protoze mimco taha do schodu, ale podle me to neni tak hezke jako klasicka korbicka ![]()
Ten sportak uplne v lehu plus vlozna taska, no je z toho pak takovy vagon ![]()
@blueice mam 2014 a zadne vychytavky navic to nema…jen udajne jsou delsi ty bezpecnostni pasy.
@blueice myslím ze je to jen design.. Ale kdyby sis kupovala ten 2013 tak se zeptej na dylku pásu na poutani protože oni to nějak zmrsili a udělali je kratoucky takže pak do obchodu posílali prodlouzeni.
@Kacka001 @Mikejla_a @pavluky Děkuju vám moc za veškeré informace, nakonec jsem objednala použitou korbu Proton a k tomu koupím sporťák asi 2014 - víc se mi líbí barvy a třeba se pak i lépe prodá
Tak teď ještě řeším vajíčko, vzala bych pro jistotu taky nové, jen nevím zda v tomto případě má smysl jít do modelu 2014, který je o 500 dražší? Nebo myslíte, že bohatě postačí 2013?
Jo a stále váhám nad barvou sporťáku, na béžovém bude asi vidět každý flíček, u toho hnědého bych se bála té žluté - lapač na hmyz, tak zvažuji černý nebo šedý… co myslíte?
Děkuju ![]()
@blueice s barvickama neporadim, my mame cervenou a spokojenost:-)
@pavluky já budu mít kluka, tak červenou raději ne, ale vypadá taky pěkně
A tu sedačku máte model 2013, že? nebo úplně jinou?
@blueice my mame taky kluka a v cervene to vypada moc dobre ![]()
Ano sedacku mame 2013
@blueice já budu mit černý sportak
a vajíčko tak ještě nevím jestli 2013 nebo 2014..
Ahoj holky muzu se zeptat jak je to kdyz jedete po kostkach na namesti? Drnca vam miminko v korbicce hodne? Mam slaloma a vubec se mi nelibi jak to s malym drnca a mam pocit ze jemu taky ne ![]()
@Eliskaxox podle me bude drncat každé miminko pokud ten kočárek není úplně nějak odpruzeny
a ještě když je miminko v korbicce třeba v létě bez fusaku.. Maximálně můžete zkusit trošku ufouknout kola aby byly měkčí.
@Kacka001 Takze ani ten wanderer neni mekci? Kola mam ufouknuty, kocar mam diky tomu 2× tezsi ![]()
@Eliskaxox wanderer bych řekla ze je měkčí když bych je mela porovnat ![]()
Ahoj holky, prosim vas…vim, ze uz jste na to odpovidaly, ale zeptam se znovu… takze jde ta vetsi korbicka proton na ten wanderer 2014 v pohode? Ja jen, ze nam pani v obchode dnes rikala, ze k tomu jina korbicka nejde, tak ted tomu nerozumim
Kocarek se mi libi moc, ale ta korbicka sleeper je desne malinkata… a wanderer preci nema zadna kola nafukovaci, vsechna jsou penova, ne? Chtela jsem totiz nafukovacky, protoze se bojim, aby mimisek neskakal… jak se s nim jezdi po kostkach?
@Verča1985 ano proton na to jde
nevím proc to pani říkala..sama jsem to zkoušela jak je vidět na fotce
a ohledně těch kol..nemyslím si ze je to tím jestli jsou nafukovací nebo ne, jde o odpružení celého kočárku a to wanderer celkem je (samozřejmě ne tolik jako ty velké kočárky se čtyřmi pevnými koly). On nemá ani klasicka penova kola jako třeba fusion ale je to něco mezi gumou a pěnou takže vydrží daleko víc ![]()