Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererJo navic se máme během měsíce stěhovat takže kostky mě čekají 2× do týdne a ne jako ted pokaždý když chci vyjít z baráku:D
Ahoj holky, kočárek ještě nemáme koupený, ale vede Concord.. Ale co mě pořád trápí jsou plastová kolečka- vždy jsem byla proti. Jaké jsou? Bojím se, že se rychle ojedou a že rachotí.
@Klárina3 U wandereru nejsou ta kolečka přímo plastová jako třeba u Fusionu, jsou prý daleko odolnější a na opak je to taky něco jiného, přesně to ale neumím popsat ![]()
Jinak jsem ho holky objednala a příští týden se vám s ním pochlubím ![]()
@Kacka001 Muzu se zeptat kde jsi ho objednavala? Prijde mi ze miznou…
@Klárina3 Kolecka maji uvnitr takovou gelovou hmotu je to neco mezi nafukovackama a plastakama. Ma to vyhodu nepichnete ![]()
@Lucivo Objednala jsem jenom sporták ze stránky pinkorblue.cz ale mají jen černý 2014 ![]()
@Lucivo 12.-14.9. Jsou dny Marienne tak pockejte nektere detske obchody se pripojuji a maji pak slevy na kocarky. Napr Handy Praha dealer Jane ma 20%
@Kacka001 Aha, ja lovim cely mobility set, uvidim co mi odepisou z obeslanych eshopu v podeli, diky
@Lucivo Aha, tak po tom už delší dobu nekoukám.. ale nenapadlo by mě že budou vyprodané ![]()
28.8 vyjde casopis Marienne a tam bude seznam prodejcu a slevovy letaky, taky to od toho datumu bude na internetu.
@MisTer ja si jen nedokazu predstavit jak to v tom obchode bude vypadat ![]()
Muzete tam s tim kuponem. prijit i driv nez o vikendu a slevu vam.daji.nabidli mi to uz minuly rok.pan rikal tusim.od pondeli cely tyden, ze ji budou davat. o vikendu je tam totiz peklo.