Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@lilianag já ho viděla v Babiezu, ale kolekci 2013 na mě teda moc červený.
@MisTer podlozka z Pinkie? Zjistuju co tam bude sedet
a do Bunkeru chci jit taky
@lilianag nějaký červený jsem viděla v obchodaku a vypadal fakt krásně ale vůbec nevím co to bylo za kolekci ![]()
@Eliskaxox
to je už aby to mimčo bylo a mohla jsem ho vyzkoušet
Ahoj, neprodavate nekdo Wanderer 2013?
nebo stacila by i hluboka korbicka..dekuji ![]()
@Allisenka Jeste koukni na fcb kocarky concord-nakup a prislusenstvi nebo tak nejak. Tam jsem ho od jedne pani sehnala ja. Hlavne se u kolekce 2013 se ptej jestli ma majitelka sehnane prodlouzeni pasu ke sportaku, to ji daji v obchode kde to kupovala zadarmo, vyrobce uznal chybu ze udelal kratke pasy a ja se i ptala na predni kolecka u kolekce 2013 tam k nekterym kocarkum zapomeli dat nejakou podlozku. Takze to v obchodech taky opravi behem chvilky. U kolekce 2014 to vsechno uz vychytali, proto jsem ti psala ze bych koupila sportak novy a korbicku a autosedacku starsi.
@Allisenka Tak tam uz je to vychytany, ale ja mam od pani 2013 a ta uz mela predni kolecka opravena a prodlouzeni pasu mi sehnala ![]()
@Eliskaxox no abych nahodou neco nepopletla
snad najdu nejakoi korbolicku..a kdyz ne, tak koupim celou novou sadu..v SamBaby maji akci..je tam barva chilli pepper za 16999 trojkombinace..ale snazim se sehnat ojete
opravdu jsi mi moc pomohla..snad s nim budu spokojena..nrjak extra tezky urcite nebude..
@Allisenka Urcite je tezsi jak treba slalom ale jizdni vlastnosti to bohate nahradi