Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
31.12.14 15:16

@Kacka001 Ta Capazo je na prodej na oficiálních stránkách Jané za 4500.-
@Omiii Já jsem volala do Babiezu, kdy ta kolekce 2015 bude a řekli mi, že počítají, že teď už mají katalogy, v lednu budou objednávat u Concordu a že mám spíš kalkulovat s termínem duben! jenže to já mám termín porodu a kočárek jsem chtěla mít dřív doma… Tak nevím, zda čekat opravdu na kol.´15 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
31.12.14 15:27

@LadyVé ono je to tím základem všechno stejný ale já mám tu co se vyráběla v roce 2013 a ta ma lepší potahy, delala se k Jané slalom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.12.14 15:36

@Kacka001 Aha, já to špatně pochopila. Promiň :-) Hm, tak fakt nevím, jak se rozhodnout :mrgreen:
Mimčo se narodí v dubnu a na zimu bych ho asi stejně dávala do sporťáčku, tak jestli má cenu ty korbičky vůbec řešit… to je dilema, když dávám dohromady výbavu pro první miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.12.14 16:01

@Omiii Tak přeji pohodový porod a ať je vše v pořádku. Třeba to bude první miminko 2015 ;-) :srdce:
Budu ráda za jakoukoli informaci, která mi pomůže se rozhodnout co a jak :-)

A holky, jak vůbec kočárek jezdí v zasněžených chodnících? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
31.12.14 18:34

@LadyVé je to těžký rozhodovani ale třeba do sleeperu jsem slyšela ze se mimco veslo sotva do 4 měsíců a pak to musely ženský řešit další korbou :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.15 11:34

Ahoj holky, zdravím Vás v novém roce! všem přeji hlavně hodně zdravíčka, spokojenosti, pohody, štěstí a lásky.

Jak jsem se rozhodla s tou korbičkou? Ta Sleeper to teda nebude kvůli tomu vnitřnímu rozměru 66cm délka.

Nechám si v obchodě nacenit Concord Scaut a Jané Capazo Coccoon (doufám, že to je ona, co má pasovat) + TransporterLite 2015. Ještě jsem zjišťovala váhy korbičky, takže kdyby to nově přichozí do diskuze zajímalo, tak parametry těch tří variant:
Jané Capazo: 4kg, vnitřní rozměr: 73×31cm
Concord Scaut: 4,7kg, vnitřní rozměr: 74×30cm
Jané Tr.Lite: 5,8kg, vnitřní rozměr: 75×33cm

Nejlehčí by měla být teda ta Capazo. Manželovi se líbí Transporter L. a nejlíp skladná je ta Scaut :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.1.15 11:56

@LadyVé Ja bych si vzala taky tu transporter lite. Mimco tam bude krasne kryty, mela by mit odvetravani vespodu a polohovani zadicek. Navic je pekna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.15 12:04

@Eliskaxox Jo, taky jsem si říkala, ale bojím se ceny ;-) Měla by mít polohování jako pod hlavou, nevím, zda celých zádíček… Zítra zavolám do toho obchodu Handy/Jané a zeptám se na kolik by přišla… Celá sada kočárku Jané sporťák+hluboká TransporterL. stojí u nich na stránkách 18 800.- a věřím, že mě budou chtít dotlačit, abych koupila jejich podvozek a né právě CW. A nevím, jak se budou tvářit na to, že chci zjistit, jestli mi ta korba bude pasovat na CW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.1.15 14:02

@LadyVé Korba pasovat bude, rekni ze mas doma slaloma a chces na nej korbicku a slysela si o nove transporter. Ze chces cw v handy nerikej nemaji to radi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.1.15 14:18

@LadyVé my vozíme v protonce. A nová kolekce vypadá dobře teda ty vzory se mi moc líbí a nevybrala bych šedý ale černý ten vypadá fakt luxusně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.1.15 16:36

@MisTer me se zas v novy kolekci nelibi ten modry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.15 19:59

@Eliskaxox No já si říkala, že nebude vhodné je dráždit, byť po telefonu podvozkem CW :-D
@MisTer Jo holky, ten černý 2015 je hezký, modrý mi neva, ale já doufám, že čekáme buchtičku a kočár pak poladím růžovou podložkou. I když já bych byla šťastná i za chlapečka. Už jsme o tři miminka přišli… ale to je zas jiná kapitola života…
Ale mě v tom Babiezu v Praze řekli, že počítají, že naskladňovat kolekci 2015 budou až dubnu. Nevím, jestli máte vy zkušenost, jak dlouho to trvá… Ten vnitřek té boudičku je hezčí oproti 2014. Změny na konstrukci prý žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
1.1.15 23:28

@LadyVé já jsem tam byla osobně a normálně jsem řekla ze tu korbu mám na Concord :) zadny problém neměli ;) jinak držím palce at vám to vyjde a máš mimco v pořádku brzo u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.1.15 13:53

Transporter Lite

Ahoj holky. Tak jsem tam volala a paní byla v pohodě. Řekla jsem jí, že už mám podvozek Concord W… hluboká nová TransporterLite za 5800.- Hned mi řekla, ať do ní jdu, že je oproti Sleeperu fakt větší. Nejsou tam pásy, tudíž nejde poutat v autě místo autosedačky, ale to mi vůbec nevadí. Je ubráno na polstrování, jako té výplně polyesteru. U nožiček je taky víc místa. Není zapotřebí žádný adaptér. A ta hlavička jde přizvednout.
Takže ceny pro srovnání, cca, dle mých zjištěných informací:

• Capazo Cocoon: 4500.-
  • Transport.Lite 5800.-
  • Concord Scout: 6800.-
  • Conc. Sleeper: 6990.-

A zkoušela jsem obvolat jednu prodejnu kamennou (v dosahu) a víte co mi řekli? že nemám kupovat jiný podvozek a jinou korbu, že je pak kočárek neprodejný do budoucna a že mi nepoběží záruka a není to homologované. Že si mám koupit buď Concord nebo Jané. A vlastně nevědí, zda by jim Španělé dodali pouze samostatnou korbu a né celý set… Nicméně se tam pojedu na prodejnu podívat, abych jí viděla na živo - kvůli barvám.

Váhám nad tou světlounkou a nebo klasiku černou. Asi ta černá bude lepší, když beru i černý C. Wanderer, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
2.1.15 14:49

@LadyVé jee me se moc libi bezova i ta hneda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie