Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
28.12.14 18:25

@Kacka001 @eliskaxox @MisTer
Ahoj holky, plánuji koupit tento kočárek. Stále jste z něj tak nadšené? Které korbičky mi budou pasovat na podvozek Wanderer 2014? Scout, Proton? Má nějaké nevýhody kočárek? díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.12.14 18:30

@LadyVé nadšená jsem ale asi jsme měli vadu výrobní a nefungovala nám brzda, ted ho máme na reklamaci. Jinak bez chybičky!! Já mám korbičku proton a je super! Jako nevýhodu vidím pěnovou rukojet při tom skládání je dost náchylná, ale to už jsem vyřešila potahem co mi paní ušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
28.12.14 18:54

@LadyVé Dnes jsme strihli i lesni teren a super :-) Korbicku mam scout a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.12.14 19:16

@MisTer Tak výrobní vada se může stát i u kočárku/věci za 50tis. Akorát je to nepříjemný, že to člověk musí řešit reklamací. A propo, jak funguje servis Concord? Reklamauje se v dané prodejně nebo poslat do eshopu a oni se postarají? Pochopila jsem dobře, že to je německá značka? Je ten servis v ČR nebo právě v Německu?
@Lucivo To ráda slyším, poněvadž plánuju ponejvíc jezdit na chajdu a tam vlastně nejsou asfaltky - vyšlapané cesty v trávě, štěrková cesta a pak lesní cestičky :-)

Děvčata a ty šité doplňky ke kočárkům - madlo, nánožník, vložka do kočárku a jiné se dá běžně sehnat po netu? Plánuju koupit černý sporťáček. Podle UZV čekáme holčičku, tak bych pak případně doladila ten černý kočík barevnou vložkou, dekou atd.
A co se týče té korbičky, tak jsem měla v plánu koupit bazarovou, ale inzerátů je strašně málo. Musím ještě prozkoumat, která ta korba je největší :-)

Děkuji za komenty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
29.12.14 15:11

@LadyVé já jsem reklamovala v prodejně, kde jsme koupili v Praze v Babizu. Dali nám podvozek fusiona takže aspon nejsme bez kočárku! Servis je tady v ČR a co vím chválí si ho! Ty šité věci seženeš na netu od šikovných dam :P. Největší je podle mě protonka, taky jsem koupila jetou a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.12.14 20:34

@MisTer Děkuji za informaci. Dneska jsem viděla kočárek na živo a je boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
30.12.14 14:48

@LadyVé já jsem teda taky maximalne spokojena :) je super..omyla jsem kolečka a nejsou vůbec sjeta. Jinak já mám černý a budu to taky nějak barevně ladit na léto ;) a ty korby můžeš mrknout i na Jane capazo..je stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.12.14 09:31

@Kacka001 Katko, myslela jsi tuhle: http://janecz.cz/?…

Já jsem totiž přemýšlela nad tou Sleeper CandyPink=ta nová stojí necelých 7tis. Tady by byla finanční úleva s tou od Jané :-)

A propo - jak to, že ta korbička Jané Transportér2 vypadá jako ta od Concordu Sleeper? Oni jsou jedna firma? Nějak nerozumím tomu, že se ty korbičky dají vzájemně prohodit na podvozcích? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.12.14 10:05

@Kacka001 @Eliskaxox @MisTer @Lucivo
Děvčeta, k těm korbičkám, vnitřní rozměry:
Jané Capaza: 73×31 cm
Con. Sleeper: 72×31 cm
Con. Proton: 82×38 cm - prý už se nevyrábí
Con. Scaut: 74×30 cm
Největší má být tedy Proton, která se už nevyrábí. Takže jedině zkusit pohledat v bazarech, co? A ty ostatní korbičky jsou nastejno, nebo myslíte že 1-2 cm hrajou velkou roli?
Děkuji za jakékoliv info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
31.12.14 11:14

@LadyVé Tak ja mam doma sleeper a vnitrni rozmer je 68×28. Jinak ta nova transporterka je pry hodne velka ale v prodeji bude az od ledna. Ma se myslim jmenovat transporter lite. Jinak Jane a Concord jsou sesterske firmy1maji 1 majitele. Akorat ze nove korbicky concord maji takove pasky a temi se poutaji ke konstrukci kocarku a tudiz korbicka nema tendenci se na podvozku kyvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.12.14 11:26

@Eliskaxox Tak o těch páskách vůbec nevím. To mi ani v obchodě neřekli. Korbička se kývala jen trošku, že jsem si řekla, že to je vůlí, aby to šlo do toho zacvaknout a až tam bude ležet mimčo, že se to kývat nebude. Rozměr korbičky, tak asi záleží na tom jak to kdo změří :(
Takže nová kolekce 2015 bude startovat v lednu? A ten Concord je nebo není německá značka. Jané budou asi podle jména Španělé, ne? čte se to jako chané - teda tak tomu já říkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.12.14 11:34

@Eliskaxox vidím na netu Transporter Lite - vnitřní rozměr 77×33 cm. To by bylo dobrý, kdyby šla přidělat na ten podvozek.
Jo a prosím tě, kolekce Wanderer 2014×2015 se mění jen vzhled potahů kočárku nebo i změny na konstrukci. Nepamatuješ si, jak to bylo třeba u tebe kolekce 2013×2014…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
31.12.14 12:36

@Eliskaxox teda to je hodně malá ta sleeper možná tak na léto neumim si představit dát tam teď malýho s kombinézkou a fusakem assi by se nevešel a to je mu 1,5měsíce.
@LadyVé 2013×2014 bylo vylepšení potahů a jinačí barvy.Jsem zvědavá co bude 2015.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
31.12.14 13:21

@MisTer Já jsem našla katalog 2014/2015: http://de.concord.es/
Projela jsem to a přijde mi, že dělali změny jen v látkách. Čená barva není označená jako Phantom Black, ale jako Raven Black a vnitřek boudičky u sporťáky má vzorovaný potah. Nevím, zda mám čekat na vyjetí nové kolekce, kdy bude a kdy by kočárek dodali… A vy vozíte malého v jaké korbičce? děkuji V. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
31.12.14 14:16

@LadyVé chtěla jsem tuhle co posilate v odkazu ale nakonec jsem sehnala primo Capazo od Jane ktera se už doprodavala.. Ma daleko lepší potahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí