Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5363
23.10.14 21:17

Me by mel zitra prijit tak to hned musim zkusit :) myslis ze pujde do autosedacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
24.10.14 08:42

@Eliskaxox kamarádka ho používala na horách a úplně v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
24.10.14 11:22

Ahoj, taky mě tento kočárek moc láká. Přemýšlím nad kombinací s úložnou taškou. Nebude pak moc úzký na miminko? Doufám, že je fakt tak odpružený. Chci ho na vesnici. Čekáme holčičku, neviděl jste někdo na živo tu růžovou kombinaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
24.10.14 14:48

@Bunnies Je luxusní kam se hrabe všemi vychvalovaný slalom!! Já už s ním kromě hlubokého štěrku na hřišti projela uplně vše-les, polní cesta, rozkopané ulice, kostky na náměstí, asfaltka která už asfaltku moc nepřipomínala, vyšší tráva no nešetřím ho -nebo spíš zkouším limity :D Jinak tu růžovou jsem viděla a je fakt super slaďoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
25.10.14 14:26

@Bunnies taky jsem ji viděla a pokud chcete opravdu vyloženě holčičí kočárek tak je super! Vypadá moc hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
27.10.14 13:58

Děkuju holky!

To odpružení je pro mě důležité. Dřív jsem měla bez odpružení, klasický městský kočárek a když jsme se přestěhovali do domku s velkou zahradou, tak to uspávání venku, kdy se mi špatně jezdilo po trávě, mě unavovalo. Mám golfky - Inglesina Trip na ty momenty, kdy bych potřebovala jen rychle do města, ale to až od těch 6m věku miminka. Takže jde mi o pohodlný kočárek na zahrádku, na procházku kolem potoka a po vesnických neudržovaných cestách. Máte někdo tu vložnou tašku a jste s ní spokojené? Holčička se má narodit v dubnu a tak si myslím, že stačí právě ta vzdušnější taška a děti mi strašně rychle rostou. Ani jedno mi v korbě nevydrželo do 6m. Už v 5m tam byli vždycky jen tak tak. Já bych do té sladké růžové i šla…bude to poslední dítě (třetí), ale nevím jak by se cítil manžel při kočárkování… :lol:. Ještě mě zaujala ta modrá s fialovou model 2013 a pak červený. Měla jsem na předchozí děti černou korbu a černý kočárek a už se mi do něj moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
27.10.14 14:05

@Bunnies Mě se líbí kombinace co má Nelča na fcb. Ma korbičku béžovou ale sporťák černý, který už si vyšperkovala doplňkama a vypadá fakt hezky a vesele. Taky jezdím po vesnici :D Já tu vložnou tašku viděla na slovenským foru a nevypadá to zle a tady mají teď akci a vyjde na luxusní peníze
 www.pinkorblue.cz/…tidilny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
27.10.14 14:18

@Bunnies já ho viděla v červený a moc se mi líbil ;) akorát nevím co to bylo za kolekci ale byla to taková spíš cihlová takže bych řekla možná 2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
27.10.14 15:42

Cerveny jsme puvodne chteli my ale nakonec mam sedy, ale znovu bych do nej nesla. Ta korbicka je hodne svetla je na ni vse videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
27.10.14 18:09

Právě na stránkách pinkorblue.cz mají wanderer s vl. tažkou fakt za parádní penízky.
Nevíte kde všude po Praze mají kočárek skladem? Nejlepší bude vidět ty barvy na živo, vím jak fotky zkreslují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
27.10.14 18:46

@Bunnies Urcite Babiez a maji tam pry i ruzne povrchy, tak muzes vyzkouset ten teren, samozrejme s mimcem je to jiny ale i tak. Co se tyce barvicek na zivo mi prijdou svetlejsi nebo pastelovejsi, nevim jak to popsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
27.10.14 18:54

Super, do Letňan jezdíme docela často. V Babiez jsem ještě ale nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
27.10.14 19:14

Ja mam zkusenosti jen z Hradce a tam jsou pani v pohode az na 1 starsi, navic babiez je i hlavni servis kocarku concord.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
28.10.14 07:52

@Bunnies taky radím Babiez i jsme tam kočárek kupovali a velká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
28.10.14 12:17

@Bunnies já bych řekla že ta růžová zrovna docela sedí. Ale jinak na podívání určitě nejlepší jet do Babiez ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí