Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererMe by mel zitra prijit tak to hned musim zkusit
myslis ze pujde do autosedacky
@Eliskaxox kamarádka ho používala na horách a úplně v pohodě ![]()
Ahoj, taky mě tento kočárek moc láká. Přemýšlím nad kombinací s úložnou taškou. Nebude pak moc úzký na miminko? Doufám, že je fakt tak odpružený. Chci ho na vesnici. Čekáme holčičku, neviděl jste někdo na živo tu růžovou kombinaci?
@Bunnies Je luxusní kam se hrabe všemi vychvalovaný slalom!! Já už s ním kromě hlubokého štěrku na hřišti projela uplně vše-les, polní cesta, rozkopané ulice, kostky na náměstí, asfaltka která už asfaltku moc nepřipomínala, vyšší tráva no nešetřím ho -nebo spíš zkouším limity
Jinak tu růžovou jsem viděla a je fakt super slaďoučká.
@Bunnies taky jsem ji viděla a pokud chcete opravdu vyloženě holčičí kočárek tak je super! Vypadá moc hezky ![]()
Děkuju holky!
To odpružení je pro mě důležité. Dřív jsem měla bez odpružení, klasický městský kočárek a když jsme se přestěhovali do domku s velkou zahradou, tak to uspávání venku, kdy se mi špatně jezdilo po trávě, mě unavovalo. Mám golfky - Inglesina Trip na ty momenty, kdy bych potřebovala jen rychle do města, ale to až od těch 6m věku miminka. Takže jde mi o pohodlný kočárek na zahrádku, na procházku kolem potoka a po vesnických neudržovaných cestách. Máte někdo tu vložnou tašku a jste s ní spokojené? Holčička se má narodit v dubnu a tak si myslím, že stačí právě ta vzdušnější taška a děti mi strašně rychle rostou. Ani jedno mi v korbě nevydrželo do 6m. Už v 5m tam byli vždycky jen tak tak. Já bych do té sladké růžové i šla…bude to poslední dítě (třetí), ale nevím jak by se cítil manžel při kočárkování…
. Ještě mě zaujala ta modrá s fialovou model 2013 a pak červený. Měla jsem na předchozí děti černou korbu a černý kočárek a už se mi do něj moc nechce…
@Bunnies Mě se líbí kombinace co má Nelča na fcb. Ma korbičku béžovou ale sporťák černý, který už si vyšperkovala doplňkama a vypadá fakt hezky a vesele. Taky jezdím po vesnici
Já tu vložnou tašku viděla na slovenským foru a nevypadá to zle a tady mají teď akci a vyjde na luxusní peníze
www.pinkorblue.cz/…tidilny.html
@Bunnies já ho viděla v červený a moc se mi líbil
akorát nevím co to bylo za kolekci ale byla to taková spíš cihlová takže bych řekla možná 2013
Cerveny jsme puvodne chteli my ale nakonec mam sedy, ale znovu bych do nej nesla. Ta korbicka je hodne svetla je na ni vse videt
Právě na stránkách pinkorblue.cz mají wanderer s vl. tažkou fakt za parádní penízky.
Nevíte kde všude po Praze mají kočárek skladem? Nejlepší bude vidět ty barvy na živo, vím jak fotky zkreslují.
@Bunnies Urcite Babiez a maji tam pry i ruzne povrchy, tak muzes vyzkouset ten teren, samozrejme s mimcem je to jiny ale i tak. Co se tyce barvicek na zivo mi prijdou svetlejsi nebo pastelovejsi, nevim jak to popsat
Super, do Letňan jezdíme docela často. V Babiez jsem ještě ale nebyla.
Ja mam zkusenosti jen z Hradce a tam jsou pani v pohode az na 1 starsi, navic babiez je i hlavni servis kocarku concord.
@Bunnies taky radím Babiez i jsme tam kočárek kupovali a velká spokojenost.
@Bunnies já bych řekla že ta růžová zrovna docela sedí. Ale jinak na podívání určitě nejlepší jet do Babiez ![]()