Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Kacka001 Kaci ty uz mas chlapecka..ted vidim metrik…chtelo se mu na svet driv? moc gratuluju!
@Mikejla_a jojo narodil se 6.10.
a dneska jsme poprvé vyjeli s kočárkem
Ja si rikala, ze mel byt nekdy jak ten muj, v listopadu, co jsme tady tak resily
a jak se jelo? @Kacka001
@Kacka001 Taky gratuluju
tak to zas o tolik není, náš spěchal daleko daleko víc. A jak se ti jelo?
@Eliskaxox @Mikejla_a holky super jízda
jsem fakt spokojená
Me dnes dorazil nanoznik rukavnik a podlozka. Na fotkach nic moc ale je to super
@MisTer Nechavala jsem si ho sit u Monci z fcb, stranky Šiti Mončičak… Pani toho ma moc a obcas je s ni tezka komunikace ale vysledek stoji za to
Ahoj, měla bych dotázek. Mám kočárek concord wanderer 2014 s hlubokou korbičkou sleeper. Řeším velikost korbičky, máte někdo zkušenost do kdy vám v ní prcek vydržel? Mám tříměsíční slečnu a byla bych ráda, aby přes zimu byla v hluboké korbičce což je cca do 7-8 měsíce a nevím zda je to reálné. Spíš si myslím, že ne.
takže mám nabídku koupit korbičku scaut - je opravdu větší a bude mi bez problémů sedět na podvozek???
Předem všem děkuji za odpovědi a cenné rady. Alena
@xmata00 Na podvozek ti sedět bude. Já to neřeším malý má skoro 7 kg a 61 cm takže už tam dlouho nebude, počítám že tak nejdéle na konci prosince jdeme do sportáku, ten jde do lehu, mám teplý fusak a nechala jsem si ušít dobrý nánožník takže se tam mít špatně rozhodně nebude. MImochodem stejně ho kvůli ublinkávání vozím zdvihlého už teď, takže ten sporťák rozhodně v ničem malému neuškodí
@xmata00 koupila bych spis korbicku Proton..my ji meli a spokojenost ![]()