Nový kočárek - poradíte?

4697
15.8.13 22:03

Nový kočárek - poradíte?

Ahoj holky, chci se zeptat na vaše zkušenosti s kočárky? Vybírám nový, nejspíš 3v1, ale jde mi o to, že když už se mi nějaký kočár konečně líbí tak se mu jakoby třese korba a následně i sporťák. Zjistila jsem, že to dělá mnoho nových kočárů. Máte s tím některá zkušenost? Jak to pak vypadá v praxi, když se dítě vrtí? Je to bezpečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
15.8.13 22:13

Třese korba a sporťák?? :-O to si nedovedu dost dobře představit, jak to myslíš…?? Já mám Racer GT od Hartana a teda nic se mi netřese… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
15.8.13 22:16

Máme bugaboo a taky se nam nic netrese na tohle si stezovali lidi u stokke kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
15.8.13 22:16

Ja mam iCandy a kdyz s nim chodim, tak se mi trese jen to povolene bricho po porodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.8.13 22:20
@Lolllo píše:
Ja mam iCandy a kdyz s nim chodim, tak se mi trese jen to povolene bricho po porodu. :lol:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
15.8.13 22:58

Já měla nejdřív 3v1 Tako Warior, teď Concord Fusion a nic se u obou kočárků netřese…jaké kočárky jsi zkoušela? A to třesení…to jako hluboká korba nedrží pevně na povozku, že se třásla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
15.8.13 23:03

No popravde, my kdyz jsme s muzem pred 2 roky vybirali kocarek, tak se nam zdalo, ze se trepe taky vsechno. A malem jsme chteli sehnat starou libertu.No nakpnec vyhral Mutsy kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
15.8.13 23:44

M2 se třásla korba u MAxi cosi ale nic proti tomu bylo to jen malinko a prcka to hezky uspávalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.8.13 00:01

U trojkombinací se korba jakoby vlastně třese na těch adaptérech. nebo jinak, má vůli dopředu a dozadu. nemělo by to být ale do stran.
uhoupávala jsem tím dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
16.8.13 00:52
:kytka:

Příspěvek upraven 27.09.13 v 01:34

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
16.8.13 07:41

Ja jsem spokojena s X lander x run ;-)

• Citovat
  • Upravit
1332
16.8.13 08:14
@Lolllo píše:
Ja mam iCandy a kdyz s nim chodim, tak se mi trese jen to povolene bricho po porodu. :lol:

Koukám, že to máme podobně, jen, že nechodím s icandy, ale s bugaboo :lol: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
16.8.13 08:46

Mám osobni zkušenost se třemi kocarky. Maxi Cosi Mura 4(hodne se to celé trese), XLander XA 2011(ten je zatím v pohode, ale korba je úzká a hodne „drncá“) a nejvice využívám Icoo Peak air 4 a na ten nedám dopustit. Dítě v něm nenaskakuje, zvládá terén pražskych chodníku i lesa, má prostornou korbu, perfektně ovladatelny. Je sice těžší, ale díky dobré ovladatelnosti neni vaha znat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
16.8.13 10:36

JEŠTĚ MOJU DOPORUČIT TENTO :-)

• Citovat
  • Upravit
4697
16.8.13 10:48

Ahoj holky, děkuji za reakce, zkusím to dát nějak do kupy.

@Lolllo :mrgreen: :palec: tak to bude u nás taky 100% :D

Holky zatím se mi nejvíc líbí Tako City Move (www např.: http://www.kocarky-tako.cz/…on-1008.html#). Ale přesně jak napsala @Nataša korba se pohybuje na podvozku dopředu a dozadu. Dělá to mnoho kočárků a já sem z toho tak trochu zděšená. Kočár potřebujeme nový, žádný nemáme, ale nechce se mi kupovat po chvíli zas nový, protože mi nebude něco sedět, když to stojí tolik peněz. Takže u nás připadá v úvahu jediná volba!!! A finančně už i vybraný tako stojí dost.. Navíc bychom rádi aby nám vydržel i do budoucnosti na druhé dítko…
Např. X-Lander se třese ještě více, vysoké plastové adaptéry ve mě vyvolávají myšlenky jak dlouho bude trvat než se zlomí?

Zvažovala sem třeba i koupit zvlášť hluboký kočár a za půl roku nějaký parádní sporťák - ale to by bylo asi hodně drahé, nehledě na to, že najít zvlášť nový hluboký kočár za rozumný peníz (max do 6tis) je nad moje síly :(.

Holky poraďte prosím, už po kočárech koukám 3měsíc a nemám nic :( :nevim:

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí