Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Mikejla_a Mně ta béžovka odrazuje kvůli té kombinaci s bílou. Nemyslím si, že bych byla čuně. Ale stačí, aby něco lítalo ze stromů. Nebo jak se ta korbička bude otevírat, tak aby pak u zipu nebyly šmatance… nevím no. Jako první jsem chtěla tu béžovku, ale víc se přikláním k té černo-šedivé kvůli praktičnosti… Ta paní v Janéčku říkala, že právě ta tmavá je taková elegantní.
Holky, nemáte fotku nebo odkaz na to, jak máte přidělané tašky na kočárek a jak to vlastně vypadá? a jak máte přidělané ty šité fusaky - za co to tam přicvaknete? A když dáte fusak, tak to madlo u sporťáku necháváte?
Jestli vás už svými dotazu štvu, tak to prosím napište
Nerada bych tady někoho prudila…
@LadyVé Ja mam svetle sedou a uz nikdy je na tom videt uplne vse, mohla bych ji prat co dva dny. S reklamaci je to kravina, podvozek a sportak budes reklamovat v babiez, korbu v Handy
@Eliskaxox S tou barvou jsem si to myslela teda dobře ![]()
No jasně, paní chtěla prodat celý komplet, aby měla klid… ať si trhne ![]()
@LadyVé madlo mam ted v zime oddelane, blbe by se mi rozepinal fusak ![]()
@Mikejla_a Díky. Jsem přemýšlela právě co a jak ![]()
A když máš fusak, máš i ten nánožník nebo to je pak zbytečné?
@LadyVé já mám tašku jednoduchou za pár stovek viz foto a fusak zatim nemám na sporták tak s tím pomůže někdo jiný
@LadyVé Ja mam tasku a ta ma vlastni pasky, ktere se pripevni na rukojet a k nim se pouta ta taska. No maly zatim ve sportaku jen lezi takze nemame ani madlo ani pripoutany fusak
Jinak mame Lodger a nanoznik a pokudje tak 2 stupne a vic, tak tam jde maly jen v mikince a je to akorat
@LadyVé nanoznik davam pokud moc fouka nebo mrzne. Ten furak tam drzi jen temi pasy, u hlavy neni za co zahaknout..obcas je treba ho popravit, ale zadna hruza. tasku mam na madle jen povesenou, mam takovou vetsi ze sportu.
@MisTer @Eliskaxox Díky holky. Takže záleží na typu tašky. Pak to tam prostě přidělat jak to půjde. @Mikejla_a A ten fusak se pak vyřeší za provozu. Dobrá, díky
![]()
Chtela jsem se zeptat, jak resite dest s hlubokou korbickou? Jestli chapu spravne, tak plastena je vylozene na sportak. Dnes jsem sla v desti k Dr. a impregnace scoutu vydrzela, ale mame to kousek, tak nevim kdybych zmokla poradne…
@Lucivo Ja davala normalne tu plastenku ze sportaku. Ona je obri takze asi to nesplnuje 100% esteticke pozadavky ale funkcni to je ![]()
https://www.malvik.cz/…essenger-Bag @LadyVé ja mam tuhle a jsem moc spokojena. Prostorna a to poutani na kocarek je genialni
@Lucivo Já zjistila, že má na hlubokou pasovat univerzalní od Emitexu za 200.- Kč ![]()
@Eliskaxox Díky, vypadá dobře ![]()
@Eliskaxox Priste zkusim, diky.
Ja se s taskou rozsoupla, ale je bozi i mimo kocar http://www.detskyraj.cz/…neckline-bag