Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
2.1.15 17:36

@Mikejla_a Mně ta béžovka odrazuje kvůli té kombinaci s bílou. Nemyslím si, že bych byla čuně. Ale stačí, aby něco lítalo ze stromů. Nebo jak se ta korbička bude otevírat, tak aby pak u zipu nebyly šmatance… nevím no. Jako první jsem chtěla tu béžovku, ale víc se přikláním k té černo-šedivé kvůli praktičnosti… Ta paní v Janéčku říkala, že právě ta tmavá je taková elegantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.1.15 17:41

Holky, nemáte fotku nebo odkaz na to, jak máte přidělané tašky na kočárek a jak to vlastně vypadá? a jak máte přidělané ty šité fusaky - za co to tam přicvaknete? A když dáte fusak, tak to madlo u sporťáku necháváte?
Jestli vás už svými dotazu štvu, tak to prosím napište :-) Nerada bych tady někoho prudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
2.1.15 17:46

@LadyVé Ja mam svetle sedou a uz nikdy je na tom videt uplne vse, mohla bych ji prat co dva dny. S reklamaci je to kravina, podvozek a sportak budes reklamovat v babiez, korbu v Handy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.1.15 17:52

@Eliskaxox S tou barvou jsem si to myslela teda dobře ;)
No jasně, paní chtěla prodat celý komplet, aby měla klid… ať si trhne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
2.1.15 17:53

@LadyVé madlo mam ted v zime oddelane, blbe by se mi rozepinal fusak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.1.15 17:58

@Mikejla_a Díky. Jsem přemýšlela právě co a jak :mrgreen:
A když máš fusak, máš i ten nánožník nebo to je pak zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
2.1.15 18:09

@LadyVé já mám tašku jednoduchou za pár stovek viz foto a fusak zatim nemám na sporták tak s tím pomůže někdo jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
2.1.15 18:33

@LadyVé Ja mam tasku a ta ma vlastni pasky, ktere se pripevni na rukojet a k nim se pouta ta taska. No maly zatim ve sportaku jen lezi takze nemame ani madlo ani pripoutany fusak :) Jinak mame Lodger a nanoznik a pokudje tak 2 stupne a vic, tak tam jde maly jen v mikince a je to akorat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
2.1.15 18:55

@LadyVé nanoznik davam pokud moc fouka nebo mrzne. Ten furak tam drzi jen temi pasy, u hlavy neni za co zahaknout..obcas je treba ho popravit, ale zadna hruza. tasku mam na madle jen povesenou, mam takovou vetsi ze sportu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.1.15 19:13

@MisTer @Eliskaxox Díky holky. Takže záleží na typu tašky. Pak to tam prostě přidělat jak to půjde. @Mikejla_a A ten fusak se pak vyřeší za provozu. Dobrá, díky :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.1.15 20:29

Chtela jsem se zeptat, jak resite dest s hlubokou korbickou? Jestli chapu spravne, tak plastena je vylozene na sportak. Dnes jsem sla v desti k Dr. a impregnace scoutu vydrzela, ale mame to kousek, tak nevim kdybych zmokla poradne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
2.1.15 20:33

@Lucivo Ja davala normalne tu plastenku ze sportaku. Ona je obri takze asi to nesplnuje 100% esteticke pozadavky ale funkcni to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
2.1.15 20:36

https://www.malvik.cz/…essenger-Bag @LadyVé ja mam tuhle a jsem moc spokojena. Prostorna a to poutani na kocarek je genialni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
2.1.15 20:42

@Lucivo Já zjistila, že má na hlubokou pasovat univerzalní od Emitexu za 200.- Kč :-)

@Eliskaxox Díky, vypadá dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.1.15 20:43

@Eliskaxox Priste zkusim, diky.

Ja se s taskou rozsoupla, ale je bozi i mimo kocar http://www.detskyraj.cz/…neckline-bag

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí