Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2043
28.1.15 05:12

@kkkatka Já mám korbu Jané Capazo na Wandererovi a udělala jsem si k tomu takový jednoduchý pásek..takže i to kývání se dá pořešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
28.1.15 18:22

@kkkatka @Eliskaxox Mně v Praze řekli, když jsem uvažovala o Concordu… že korbička Micro nepasuje dobře, i když má podobný úchyt. :nevim:
@kkkatka Zkuste mrknout na Jané Transporter Lite 2015, je větší cca o 9cm oproti Sleeper Concord. Ale záleží na tom, jaká se vám vzhledově bude líbit. V jedné prodejně mi řekli, že korbička Scout je jen kus látky a je hrozná. Když jsem jí viděla na živo, tak se mi ale líbila a jen kus látky to rozhodně není. A je dobře skladná… Takže takhle… postřehy ode mne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
28.1.15 18:37

@LadyVé ta korbicka scout je daleko pevnejsi kus latky nez micro :mrgreen: mela jsem doma obe.
jinak ta nova korbicka transporter lite vypada fakt skvele, ale opet nebude mit ty pasky na prichyceni na konstrukci :nevim: za me ta scout neni spatna volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.1.15 12:08

@Eliskaxox Já budu brát nakonec i podvozek Jané a na něm se Transporter Lite nekýve. A pásků jsem si opravdu nevšimla, nic tam takový nebylo ještě k uchycení navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.2.15 11:53

Tak mam prvni problem s Wandererem, proste mi vrze, takze kdyz jedu jsem jak s kocarkem od Vietnamcu :( Vrzani jsem lokalizovala do spoje ramu (je tam kulaty plastovy dekl), dela to taky nekomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
2.2.15 12:31

@Lucivo mne trochu, spis kdyz zaberu za rukojet, neresim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
2.2.15 15:52

@Lucivo taky mi trochu zacal, ale pripisovala jsem to tomu jak byl od pisku a prachu. Vsechny skvirky jsem prostrikala necim co mi dal pritel a o ty doby je klid. A to uz jsou to dva mesice ale po zime to asi udelam znova. Nechtejte videt jak ten kocarek vypada ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.2.15 17:04

@Eliskaxox Tak zkusim prostriknout, bala jsem se aby mi pri pripadne reklamaci nerekli, ze jsem to namazala necim blbym. A jak vypada u nas? asi jsem to s offroadem trochu prehnala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jkr
63
28.2.15 20:58

Tak já se připojuji ke spokojeným maminkám s tímto kočárkem. Mám jen sporťák a je super. Má každodenní zátěž na kostkách a krásně to malýho houpe, je měkoučký. Oproti třeba x lander super. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.3.15 13:33

@jkr Tak to se budu tesit i na sportak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jkr
63
3.3.15 11:55

@Lucivo :palec: malýmu je skoro 6 měsíců a já mám ze staršího kočárku po dceři vložnou tašku, která se perfektně vejde do sporťáku, takže už v něm jezdí o 106 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
3.3.15 13:03

Wanderera používáme už téměř 14 měsíců, od narození dcery a za nás spokojenost. Projede všechno, není vyloženě těžkej a má fakt prostorný sporťák. Dcera je drobnější a bude se do něj vejít snad ještě v první třídě :mrgreen: Korbu máme Scout a ta je tedy menší než jsem čekala. Neuměla jsem si představit, jak velké děti jsou :oops: Dcera v ní ale vydržela do 7 měsíců, pak jsem jí dala do sporťáku do lehu, dokud pořádně neseděla. Jednou jsme ho měli na reklamaci, přední kolečka se za jízdy rozkmitala a nedalo se s tím jezdit. Od té doby už to nedělá a všechno je v pohodě. Občas mi taky trochu vrže, ale zase to přestane, takže neřeším. Fakt na nic si nemůžu stěžovat, pokud bude případně druhé dítě tak ho opět využijeme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.3.15 17:10

@LadyVé Kam jste se byla na oba kočárky podívat? Marně sháním prodejnu, kde by měli oba dva k prohlédnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
o
978
22.3.15 15:38

Ahoj, prosím máte kontakt na paní, která šije vložku a nánožník na sporťák Wanderer? Dík.
Máme wanderera 6 měsíců a spokojenost, zvládá dobře terén i město. V hluboké korbičce má zatím místa dost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.3.15 19:01

@sumys Zdravím, prodejna v Chomutově. detske-kocarky.cz … Mají tam opravdu výběr. Na prodejně byly tři paní prodavačky a všechny milé a ochotné. Nevím, odkud jste, ale jestli poblíž, určitě se tam zastavte. Jinak si myslím, že určitě pak velký města jako je Praha, Brno atd. budou mít vystavené spousty kočárků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí