Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@kkkatka Já mám korbu Jané Capazo na Wandererovi a udělala jsem si k tomu takový jednoduchý pásek..takže i to kývání se dá pořešit ![]()
@kkkatka @Eliskaxox Mně v Praze řekli, když jsem uvažovala o Concordu… že korbička Micro nepasuje dobře, i když má podobný úchyt. ![]()
@kkkatka Zkuste mrknout na Jané Transporter Lite 2015, je větší cca o 9cm oproti Sleeper Concord. Ale záleží na tom, jaká se vám vzhledově bude líbit. V jedné prodejně mi řekli, že korbička Scout je jen kus látky a je hrozná. Když jsem jí viděla na živo, tak se mi ale líbila a jen kus látky to rozhodně není. A je dobře skladná… Takže takhle… postřehy ode mne ![]()
@LadyVé ta korbicka scout je daleko pevnejsi kus latky nez micro
mela jsem doma obe.
jinak ta nova korbicka transporter lite vypada fakt skvele, ale opet nebude mit ty pasky na prichyceni na konstrukci
za me ta scout neni spatna volba
@Eliskaxox Já budu brát nakonec i podvozek Jané a na něm se Transporter Lite nekýve. A pásků jsem si opravdu nevšimla, nic tam takový nebylo ještě k uchycení navíc.
Tak mam prvni problem s Wandererem, proste mi vrze, takze kdyz jedu jsem jak s kocarkem od Vietnamcu
Vrzani jsem lokalizovala do spoje ramu (je tam kulaty plastovy dekl), dela to taky nekomu?
@Lucivo taky mi trochu zacal, ale pripisovala jsem to tomu jak byl od pisku a prachu. Vsechny skvirky jsem prostrikala necim co mi dal pritel a o ty doby je klid. A to uz jsou to dva mesice ale po zime to asi udelam znova. Nechtejte videt jak ten kocarek vypada ted
@Eliskaxox Tak zkusim prostriknout, bala jsem se aby mi pri pripadne reklamaci nerekli, ze jsem to namazala necim blbym. A jak vypada u nas? asi jsem to s offroadem trochu prehnala ![]()
Tak já se připojuji ke spokojeným maminkám s tímto kočárkem. Mám jen sporťák a je super. Má každodenní zátěž na kostkách a krásně to malýho houpe, je měkoučký. Oproti třeba x lander super. ![]()
@Lucivo
malýmu je skoro 6 měsíců a já mám ze staršího kočárku po dceři vložnou tašku, která se perfektně vejde do sporťáku, takže už v něm jezdí o 106 ![]()
Wanderera používáme už téměř 14 měsíců, od narození dcery a za nás spokojenost. Projede všechno, není vyloženě těžkej a má fakt prostorný sporťák. Dcera je drobnější a bude se do něj vejít snad ještě v první třídě
Korbu máme Scout a ta je tedy menší než jsem čekala. Neuměla jsem si představit, jak velké děti jsou
Dcera v ní ale vydržela do 7 měsíců, pak jsem jí dala do sporťáku do lehu, dokud pořádně neseděla. Jednou jsme ho měli na reklamaci, přední kolečka se za jízdy rozkmitala a nedalo se s tím jezdit. Od té doby už to nedělá a všechno je v pohodě. Občas mi taky trochu vrže, ale zase to přestane, takže neřeším. Fakt na nic si nemůžu stěžovat, pokud bude případně druhé dítě tak ho opět využijeme ![]()
@LadyVé Kam jste se byla na oba kočárky podívat? Marně sháním prodejnu, kde by měli oba dva k prohlédnutí.
Ahoj, prosím máte kontakt na paní, která šije vložku a nánožník na sporťák Wanderer? Dík.
Máme wanderera 6 měsíců a spokojenost, zvládá dobře terén i město. V hluboké korbičce má zatím místa dost. ![]()
@sumys Zdravím, prodejna v Chomutově. detske-kocarky.cz … Mají tam opravdu výběr. Na prodejně byly tři paní prodavačky a všechny milé a ochotné. Nevím, odkud jste, ale jestli poblíž, určitě se tam zastavte. Jinak si myslím, že určitě pak velký města jako je Praha, Brno atd. budou mít vystavené spousty kočárků ![]()