Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
1.8.15 19:00

@Eliskaxox dá se dát sporťák do lehu +vložná taška? Tím by se to možná dalo pořešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 19:08

@Aneztuzka jo stoprocentne je takova moznost. Concord ma primo takovy set, a kdy cekate mimi? Ta korbicka scout je dost velka, nebo si muzete koupit starsi korbicku proton, nebo je nova od Jane Transporter Lite a ta tam pasuje a je taky vetsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 19:11

http://www.ondalek.cz/…vlozna-taska Tady je ta vlozna taska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 19:28

Na stránkách píší u korbičky Sleeper rozměry: 88×44×37 cm. To jsou tedy vnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 19:33

Děkuji! Mám termín 31.10. Tak to ještě promyslím, ale moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 19:33

Jo vnejsi, ona je hodne vypolstrovana, protoze ji muzete vozit v aute misto autosedacky. My to vyuzivali ze zacatku docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 19:44

Asi koupím scout a když dítě vyroste a nebude se velít, tak dokoupím vložnou tašku. Díky za rady. S váhou je kočárek v pohodě tedy? 13,5kg jsem si říkala, že už je dost. Chtěla jsem nejdřív ten Britax b-motion, ten má 10,5kg… Ale zdá se mi že ty váhy jsou dost subjektivní - podle celé konstrukce. Nejraději bych si kočárek vyzkoušela i s dítětem u někoho:-)Kdyby byl někdo z Prahy, budu ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 19:59

Ještě otázka, je rozdíl mezi kolekcí 2014 a 2015?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 20:38

@Aneztuzka ja bych se na tu vloznou tasku vyprdla :) Jak rikam nas sel do sportaku ve 4,5m na zacatku prosince a uplne v pohode. Sportak ma pevna zada a jde do lehu, takze to nicemu nevadi. Urcite vemte kolekci 2015,drivejsi kolekce trpeli na poruchovost kolecek a tady uz to maji vychytane. Pokud chcete usetrit kupte korbicku z druhe ruky, ale sportak urco 2015.
Ja mam motion i wanderer. Motion je pul roku stary, sisnul se jako svina, vrze ze se to neda poslouchat. Wanderer je ucite tezsi na nakladani do auta. Ale jinak jede jak po masle, i me prijde obratnejsi a to je to obr mezi kocarky. Mam kolekci 2013,po roce pouzivani ho mam ted na reklamaci-prisel mi ze potrebuje sestelovat nic zavazneho. 14 dni jezdim jen s b motion a uz jsem na nej tak nasrana, ze ho menim za Concord neo a jde z domu. Wanderer je proste top, ale jezdim nekolikrat tydne do mesta takze do auta potrebuju neco lehciho.
Jako byt wanderer o 2 kg lehci tak je dokonaly. Jo a na mimco je bomba protoze luxusne houpe :) vic houpou uz jen retro kocarky :) b motion je tvrdy jak skala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 20:46

@Eliskaxox jé to mě netěší, našla jsem ten 2014 levnější o 2600kč:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 20:47

Nebo že bych koupila taky ten neo rovnou? Tyhle dva máš porovnané? Mě se u toho neo nelíbí košík :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 21:03

Jeste ho doma nemam. Mel by prijit v pondeli. Tak zalezi kde chces jezdit. Ja mam wanderera do lesa na louky apod. Neo je vylozene mestsky kocarek. Myslim ze s malym mimcem bude drncat. Ale narovinu s nasim malym musim jezdit po sterkove ceste aby usnul :D Ja teda nevim jak jste na tom financne ale sportak neo jde sehnat uz kolem 4 tis. Tak co koupit wanderera a do auta jako podvozek jen starsi neo? Ty autosedacky a korbicky jsou kompatibilni s obema podvozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 21:09

Na fcb je skupinka Kocarky Concord a ted tam pani z Brna prodava celkem slusny neo za 3600.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 21:47

@Eliskaxox Jsem požádala o přijetí, zatím mě nepřidali. Ale jsem z Prahy a chtěla bych ho vidět. Tak to nevím, jak bych s Brnem vymyslela:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 22:04

A on tedy méně péruje neo? Já to nějak podle videa nepoznám. A je fakt, že má dost malý košík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí