Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5363
1.8.15 22:10

@Aneztuzka Novejsi Nea maji kosik uz velky. Ja mela uz 5 kocarku a 4 z toho mam z druhe ruky a vetsinou z druhe strany republiky :D nikdy nebyl problem :) Jsem zvedava na to Neo, pani je takova divna ale prodavala limitku Neo Carbon, tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 22:21

Tak to už jsi jich vystřídala pořádnou řádku:-) Zatím jsem už nějaké inzeráty obeslala, tak uvidím. Mám rizikové, tak nemůžu zas někde moc trajdat:-)Tak dej vědět, až ti přijde kočárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 22:45

@Aneztuzka To jo :) pritel ze me nemuze :D ale narovinu takovy typicky cesky klasiky me zklamali nejvic. Jane Slalom pro a Britax B motion 4 propadaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 22:50

No ze mě manžel už taky nemůže :mrgreen: :mrgreen: vybírám tu pořád kočárky, tak teĎ už jsem se snad rozhodla. Jen doufám, že to nezměním, jak ho vyzkouším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 22:56

@Aneztuzka tak co nakonec neo nebo wanderer? Ted se tam na fcb zrovna bavime o Neu. Kdyztak napiste mi jmeno, zeptam se spravcovy aby vas pridala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 23:02

@Aneztuzka jo a vy to mate v praze jednoduchy. Zajedte do Babiezu, maji tam Neo, Wanderera i britax. Taky tam pry maji nejaky chodnik s ruznymi povrchy na vyzkouseni, tak at manzel vezme batoh do nej 3 kg mouky a muzete testovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 23:28

Nevím, zítra tam zajdu a rozhodne se. Manželovi se Neo nelíbí. To by jste byla hodná jsem tam Anežka Alžběta H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.8.15 22:14

Tak jsem byla v Babiez a jsem nalomená spíš k Britax go next(popř. bazarově i Brio go next), je takový stabilnější s hlubokou korbou. Concord wanderer se nám také líbil, ale šíleně se mu kýve hluboká korba! To Vám nevadilo? Nebylo miminko hlavou dolů? Jinak odpružení má báječné. Neo jsme zavhrhli, má kolébkový sporťák i odpružení horší, ani košík není žádný obr:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
2.8.15 22:48

@Aneztuzka V babiezu mi prijdou padli na hlavu. Jak korbicka scout tak sleeper jdou na konstrukci pripevnit takovyma paskama. Na korbicce je takovy pasek zakonceny umelohmotnym ockem, to se pripne na takovy cudlik na konstrukci a pak se ta korbicka prakticky nehne. Jste uz 3 tento tyden komu to pisu. Maji to vsechny od 2013 vys. Jen kdyby jste kupovala korbicku z druhe ruky, tak musi byt vzdy na ten typ kocarku. Kazdy typ concordu ma jinak tvarovanou konstrukci. Takze ocko na fusionu ma jiny tvar nez na wandererovi a tudiz korba puvodne z fusionu nepujde pripnout k wandererovi. Nasadite ji tam ale bude se kyvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.8.15 08:37

Tak to jsem netušila :,( Já vážně teď nevím mezi těmato dvěma kočárky. Můžu se ještě zeptat, jak mám poznat, že je ta korba k wandereru? Oni to ti prodávající v inzerátech většinou ani sami neví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
3.8.15 09:31

@Aneztuzka Ty plastove pacicky na tech paskach budou rovne, fusion je ma kulate. No tezko rict ktery z nich. Me ty u britax go vadili ty mala kolecka vepredu, navic jsou myslim penova, takze budou po pul roce vypadat sjeta. Jinak co jsem se bavila s holcinou co mela oba, tak britax go ma o par cm mensi sportak a min houpe. Taky jsem na yotubu videla video, kde s nim maminka jela po kocicich hlavach a dost hrkal a delal divny zvuky. No nevim, jsou to dost podobne kocarky, ani s jednim neudelate zasadni chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
3.8.15 09:51

@Aneztuzka Britax go, původně Brio, je taky moc fajn kocar, má ho kamaradka, nehrka a odpruzeny je dole, kola, u wandereru se zase houpe sedačka. Mě se akorát u bria nelíbí sporťák a je o dost menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.8.15 16:36

Tak jsem se rozhodla pro Concord wanderer. Máte zkušenosti s vložnou taškou? Dává se tam v zimě na kočár ještě nějaký nánožník? Doporučujete jednoznačně model 2015 než 2014? Jak je to s potahovým materiálem? Netrhá se? Ještě možná by šla dát vložná taška jiné značky- není nějaká lepší?:-) Ráda bych aby byla hlavně pořádně izolovaná a teplá, budu mít zimní miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.8.15 20:52

Ještě dotaz, co kolečka? Opravdu se do nich nezapichují kamínky jako do pěnových?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
5.8.15 21:15

@Aneztuzka nezapichuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie