Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
6.8.15 20:01

Co kvalita potahů Concordu? Nejsou křehké a náchylné k propíchnutí nebo propálení, poničení sluníčkem…? Nějak mi u toho Britaxu go next přijde ta látka kvalitnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
6.8.15 20:05

@Aneztuzka ne, látka je naprosto pevná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.8.15 21:59

@Mikejla_a Používala jste korbu? Přemýšlím jestli scout nebo vložnou tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
6.8.15 22:23

@Aneztuzka ne ne, mám jen sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
8.8.15 21:46

Holky a ty kolecka jsou do terenu? Jsou nafukovaci? A co kosik? Mam pejska a je zvykla spat v kosiku ma 3 kg myslite, ze to bude ok? Predem dekuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
8.8.15 23:10

@Vicky1 Kolecka nejsou typicky nafukovaci, maji takove vzduchove kapsicky, takze jsou mekka jako nafukovacky i se tak chovaji jen je nepichnete. Kosik je myslim na 5 kg, rekla bych ze sem tam vezla i vic. Jde o to ze kdyz ho budete dlouho pretezovat muzete tim zkrivit konstrukci. Ale myslim ze 3 kg pejsek v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
8.8.15 23:12

@Eliskaxox dekuji :-) jeste me napadla jedna otazka, lze slozit kocarek i s korbou nebo sportovni nastavbou, nebo musi byt vzdy zvlast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
8.8.15 23:14

@Vicky1 se sportovni sedačkou lze slozit pokud je nasazena po směru jízdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
8.8.15 23:18

@Mikejla_a moc dekuji. Koukali jsme na cam, ale asi vyhraje concord jediny duvod proc se mi nezdal byla hybajici se korbicka na mimi a to uz jsem cetla, ze jde zaridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
9.8.15 07:59

@Vicky1 ja fakt nevim proc to v krame neukazuji ze to jde na tu konstrukci pripnout a nehybe se to. Ja snad napisu email do babiez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.9.15 08:53

Korbička sleepers - dítě na přelomu únor/březen

Ráda bych se vás zeptala, kdyý čekáme na přelomu unora a března dítko, zda korbička Sleepers postačí nebo máme raději volit Scouta. Korba se mi líbí, jen mám strach, aby se tam dítě přes léto ještě vydalo. Děkuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
24.9.15 10:57

@paroha ja myslim ze mu bude tak do cervence, ale klidne bych pak presla na leto na sportak. Tem detem je tam v lete lepe nez v korbicce. Vic jim tam profukuje. Ja bych se toho nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.10.15 19:44

Pomoooc

Zdravím, žádám o radu a asi i uklidnění od majitelek Concord Wanderer. Vybíráme nový sporťák a tento mě úplně nadchl! Dnes jsme ho byli okouknout v Malvíku…Požádali jsme o předvedení prodavačku, která nás začala zahlcovat informacemi, že je to naprosto strašný kočár, který nerada prodává, protože ho lidí vracejí a reklamují. Prý je u něj největší problém to, že se mu láme rám kvůli špatné konstrukci a špatnému odpružení…Opravdu asi 30 minut nás přesvědčovala, ať nekupujeme…Já jsem z toho celý den v šoku, protože na netu v diskuzích jsem četla vesměs pozitivní hodnocení…Tak co vy na to???Prosím o každý názor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
16.10.15 19:51

@MarkytN mam stejnou zkusenost. Prodavac nas od koupe odrazoval a nakonec jsme vybrali jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.10.15 20:02
@Vicky1 píše:
@MarkytN mam stejnou zkusenost. Prodavac nas od koupe odrazoval a nakonec jsme vybrali jiny.

Ach jo…Já jím byla tolik nadšená! A mohla bych se zeptat, jaký jste vybrali? a jak jste spokojení? Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí