Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererCo kvalita potahů Concordu? Nejsou křehké a náchylné k propíchnutí nebo propálení, poničení sluníčkem…? Nějak mi u toho Britaxu go next přijde ta látka kvalitnější.
@Mikejla_a Používala jste korbu? Přemýšlím jestli scout nebo vložnou tašku.
Holky a ty kolecka jsou do terenu? Jsou nafukovaci? A co kosik? Mam pejska a je zvykla spat v kosiku ma 3 kg myslite, ze to bude ok? Predem dekuji za radu ![]()
@Vicky1 Kolecka nejsou typicky nafukovaci, maji takove vzduchove kapsicky, takze jsou mekka jako nafukovacky i se tak chovaji jen je nepichnete. Kosik je myslim na 5 kg, rekla bych ze sem tam vezla i vic. Jde o to ze kdyz ho budete dlouho pretezovat muzete tim zkrivit konstrukci. Ale myslim ze 3 kg pejsek v pohode.
@Eliskaxox dekuji
jeste me napadla jedna otazka, lze slozit kocarek i s korbou nebo sportovni nastavbou, nebo musi byt vzdy zvlast?
@Vicky1 se sportovni sedačkou lze slozit pokud je nasazena po směru jízdy ![]()
@Mikejla_a moc dekuji. Koukali jsme na cam, ale asi vyhraje concord jediny duvod proc se mi nezdal byla hybajici se korbicka na mimi a to uz jsem cetla, ze jde zaridit.
@Vicky1 ja fakt nevim proc to v krame neukazuji ze to jde na tu konstrukci pripnout a nehybe se to. Ja snad napisu email do babiez.
Ráda bych se vás zeptala, kdyý čekáme na přelomu unora a března dítko, zda korbička Sleepers postačí nebo máme raději volit Scouta. Korba se mi líbí, jen mám strach, aby se tam dítě přes léto ještě vydalo. Děkuji za nazory
@paroha ja myslim ze mu bude tak do cervence, ale klidne bych pak presla na leto na sportak. Tem detem je tam v lete lepe nez v korbicce. Vic jim tam profukuje. Ja bych se toho nebala.
Zdravím, žádám o radu a asi i uklidnění od majitelek Concord Wanderer. Vybíráme nový sporťák a tento mě úplně nadchl! Dnes jsme ho byli okouknout v Malvíku…Požádali jsme o předvedení prodavačku, která nás začala zahlcovat informacemi, že je to naprosto strašný kočár, který nerada prodává, protože ho lidí vracejí a reklamují. Prý je u něj největší problém to, že se mu láme rám kvůli špatné konstrukci a špatnému odpružení…Opravdu asi 30 minut nás přesvědčovala, ať nekupujeme…Já jsem z toho celý den v šoku, protože na netu v diskuzích jsem četla vesměs pozitivní hodnocení…Tak co vy na to???Prosím o každý názor!
@MarkytN mam stejnou zkusenost. Prodavac nas od koupe odrazoval a nakonec jsme vybrali jiny.
@Vicky1 píše:
@MarkytN mam stejnou zkusenost. Prodavac nas od koupe odrazoval a nakonec jsme vybrali jiny.
Ach jo…Já jím byla tolik nadšená! A mohla bych se zeptat, jaký jste vybrali? a jak jste spokojení? Předem děkuji