Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
9.1.15 13:11

Jané Crosswalk Transporter Lite 2015

@Kacka001 korbička je dělaná stejně jako ta Concord Sleeper, rozměr vnitřku 77×35cm podle katalogu. Zmizely ty pásy a vnitřní opolstrování není tak mohutné. Polohování zůstalo. Concorďácká má nahoře na té rukojeti korbičky tlačítko na vycvaknutí. Janéčková se sundavá jako sportovní sedačka - z boků odmáčknout. Víc fotek nemám…
@MisTer Je to novinka na 2015, představili ho prý na podzim na veletrhu ForBabies, prodávala se od podzimu jen červená barva a teď od ledna se prodává hnědá, černá/šedivá, bílo/béžová + ta černá/červená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.1.15 13:16

Autosedačku už máme, takže bych kupovala dvoukombinci, ta stojí 18 800.- + zimní fusak v hodnotě 1200.-Emitex zdarma. Ke kočárku je taška + přebalovací podložka, přišla mi taková obyč, ale do začátku určitě dobrá. A pláštěnka na sporťák je k tomu. Přišla mi taková univerzální, že by šla asi i na hluboký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
9.1.15 13:47

@LadyVé to odcvakavani by mi nevyhovovalo ale jinak vypadá super! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.1.15 13:58

@LadyVé ta korbička by mi nevyhovovala a sporát se jen sklápí nebo je polohování klasické? Už máte rozhodnuto???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.1.15 16:52

@Kacka001 Tu hlubokou korbu tam nacvaknu a bude. Nebudu jí sundavat, pokud někam tedy nepojedeme. Podle mě ta Sleeper je asi jediná, u který jsem to viděla. Když jsem koukala na kočárky Xlander, Maxi Cosi, Britax, tak se hluboká korba vždy sundavala takhle. @MisTer Má dva systémy polohování/sklápění. Záda se polohují jako u Wanderera přes ty pásky a pak je tam taková páčka, že hýbete celou sportovní sedačkou do dvou poloh - sed a leh = přišlo mi to jako takové pohotovostní rychlořešení, když dítě usne. Lze to kombinovat. Že napolohujete zádíčka a pak ještě tu sedačku. Neumím to líp popsat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
9.1.15 16:52

@LadyVé Tak me se teda vubec nelibi :( ten sportak mi pripomina polske kocarky. Ta striska se mi taky moc nelibi a rozhodne bych ji nepodcenovala. Radeji delsi pomackanou nez kratkou co nekryje. Ale urcite mas nad cim premyslet. Ja dnes musela vytahnout nas puvodni kocarek Jane Rider, no a ten rozdil oproti wandereru byl az groteskni. Zlate wanderer, diky bohu za nej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
9.1.15 16:53

@LadyVé Tak to polohovani neni spatny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.1.15 17:46

@Eliskaxox Díky za reakci :-) V tom sporťáku je na suchý zip nacvaknutá vložka pratelná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
9.1.15 23:44

@LadyVé ja kdyz vybirala sportak, tak jsem chtela jane muum..byl mi v nekolika obchodech rozmluven, ze je chatrny, ze dite v nem neni absolutne kryte, zadne bocnice..nevim jaky je v nich rozdil, ale radsi se na to zamer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
9.1.15 23:57
@Mikejla_a píše:
@LadyVé ja kdyz vybirala sportak, tak jsem chtela jane muum..byl mi v nekolika obchodech rozmluven, ze je chatrny, ze dite v nem neni absolutne kryte, zadne bocnice..nevim jaky je v nich rozdil, ale radsi se na to zamer :palec:

Jané Muum má hlavně hrozně „tahavé“ tkaniny. Nechca se dotkneš suchým zipem a už se vytahají nitky a celé to místo se „ochlupatí“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
10.1.15 07:15

@LadyVé tak pokud ji nebudeš nikam přenášet tak proč ne ;) já to mm am u autosedacky a je to hrůza..daleko vic mi vyhovuje ten systém sklápění a sundavani jako je u tech starých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.15 17:00

Ahoj maminky nebo budoucí maminky, potřebovala bych pomoc. Rádi bychom si koupili kočárek Concord Wanderer s korbou Jané Micro 2014 a zatím mi nikde nedokázali odpovědět jestli by na kočárek korba Jané Micro pasovala a v Praze nevím o žádném obchodě, kde by byly obě značky a dalo by se to vyzkoušet. Nemáte prosím zkušenost jestli by to k sobě šlo? Moc děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
26.1.15 17:49

@kkkatka Slo ale bude se tam dost kyvat. Concord ma stejnou podle me i vlastnostmi lepsi scout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.15 20:22

Dekuji moc za odpoved a radu. A nevis jestli tam jde kazda Scout? Na bazaru jsem nasla jednu z roku 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
26.1.15 20:49

@kkkatka jde tam jakakoliv korbicka Jane a Concord od roku 2007. Ale jen korbicky od roku 2014 nebo 2013 maji takove pasky na pripnuti korbicky ke konstrukci. Pujde vam tam a bude se malinko kyvat cca o 1 az 2 cm (s micro je to horsi). Ale je to dost i o zvyku. Nekomu to treba nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí