Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererMůžu se zeptat jak máte přidělanou vložku do sporťáku? Mám vložku šitou od jedné paní z fleru, jsou na ní šňůrky, ale ty nemám kam přivázat
Vložka mi pořád klouže dolů a i s holkou
Deptalo mě to už na podzim a teď to mám pěkně znovu
Tak prosím o radu
@LadyVé Díky. Bohužel to s tím Brnem není tak úplně pravda, proto se ptám ![]()
Zdravím holky, neporadíte mi prosím některá, kde by se dal vidět kočárek na prodejně v Brně a okolí? Zatím co jsem obepsala větší prodejny, nikde nemají a já si ho teda netroufnu koupit bez okouknutí a vyzkoušení..
Díky moc
…nečetla jsem předchozí diskuzi, ale mají je v Babiez v Praze. Doporučuji, zajet se tam podívat. Jinak za mě maximální spokojenost.
Tak se blizi cas sportaku…nemate nekdo tip na nekoho kdo sije podlozky primo do Wandereru? Asi nejak spatne hledam ![]()
@Lucivo http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… já mám odsud oboustranou podložku.:mrgreen:
Holky, mám na Vás prosbu, už jsem byla rozhodnutá pro Wanderera, ale odrazují mě časté problémy s vrzáním, hrkáním a podobně, já bych totiž zešílela kdyby to někde vrzalo:). Co Vaše zkušenosti? Díky moc
@disaster Nas vrze, ale co tak vidim u kamaradek tak vrzou i jiny drahy kocary ![]()
…nám taky začíná vrzat. Myslím si, ale, že je to jen o vyčištění a promazání. Nevím nezkoušela jsem. My na to nemáme čas, jen jezdíme a nevadí mi to
…
@disaster ja minule projela takovou cesticku a kocarek mi zacal delat takove zvuky ze jsem myslela ze jsem ho rozbila. No nakonec jsem ho umyla, vymyla z nej asi kilo prachu a pisku a bylo po problemech. Druhy kocarek mam britax b motion a to je teprve vrzani. Concord je oproti tomu absolutne tichoucky. A to i co se jizdy tyce
Zdravím holky, mam na vás prosbu, váhám mezi sporťákem x-lander x-move a concord wanderer. Nemá někdo zkušenost? Bydlíme na vesnici, tak máme caste procházky po nejpevnější cestách a hlavně se psem. Váhám, jestli by wanderer toto projel… A mám ještě jednu otázku, jaka je velikost lůžka u sporťáku? Četla jsem ze je prostorný, ale jak moc?
@Hany30 xlander jsem vozila párkrát u kamarákdy přijde mi tvrdej a sporták maličkej. Na vesnici bydlíme také a projede jezdime i po poli v pohodě. Prostorný opravdu je!!
X-move jsem měla také. Teď mám Wanderera. X-move, nemá vůbec žádné pérovánání, to wanderer aspoň nějaké. Kolečka u x-move nafukovací, u wandereru „gumové“. Řekla bych, že v tomto byl lepší x-move. Ovladatelnost možná lepší i x-move. U wandereru mám pocit, jako by se mi chtěl chvilkama při otočení na místě převrátit. Je to asi jen můj dojem, ale má přední kolečka hodně u sebe. Co se sporťáku týče. Tak x-move, byl dlouhý, ale docela úzký v bocích. Wanderer co se místa týče ve sporťáku bezkonkurenční. Po polní cestě, bych řekla, že je nejlepší klasická stará liberta „odpružená“ koženými pásky
. Mě po polní cestě, nejel ani jeden. Skákala jsem přes kameny a z dítěte bych duši vymlátila. Takže bych řekla, že oba jsou, tak na stejno. Záleží na tom, co od kočáru očekáváš.
@Hany30 Concorda nevlastním, ale dvakrát jsem s ním jela v terénu a jelo se s ním velmi dobře, působil na mě tak, že bude i na těžší terén. Rozměry sporťáku ti bohužel neřeknu, ale je opravdu hodně prostorný, na délku i na šířku, rozhodně bych se nebála, že nevydrží do té doby, než dítě kořárku úplně odroste.