Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
14.6.15 13:23
@Pindruse009 píše:
X-move jsem měla také. Teď mám Wanderera. X-move, nemá vůbec žádné pérovánání, to wanderer aspoň nějaké. Kolečka u x-move nafukovací, u wandereru „gumové“. Řekla bych, že v tomto byl lepší x-move. Ovladatelnost možná lepší i x-move. U wandereru mám pocit, jako by se mi chtěl chvilkama při otočení na místě převrátit. Je to asi jen můj dojem, ale má přední kolečka hodně u sebe. Co se sporťáku týče. Tak x-move, byl dlouhý, ale docela úzký v bocích. Wanderer co se místa týče ve sporťáku bezkonkurenční. Po polní cestě, bych řekla, že je nejlepší klasická stará liberta „odpružená“ koženými pásky :-). Mě po polní cestě, nejel ani jeden. Skákala jsem přes kameny a z dítěte bych duši vymlátila. Takže bych řekla, že oba jsou, tak na stejno. Záleží na tom, co od kočáru očekáváš.

Právě že potřebuji hodně prostorný, mala mi v kočárku moc ráda spí, ale u wandereru se bojim právě těch malých koleček. Budeme jezdit celou zimu, tak se bojim, aby jsem ve sněhu projela. Ale wanderer me jinak uchvátil více než x-move - tam vidim hlavni výhodu nafukovací velká kola.Muzu se ještě zeptat - je x-move o hodně uzsi? Počítám na zimu s kombinézu a fusakem. Díky moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
14.6.15 17:51

@Hany30 Tak me ty kola plneny gelem vyhovuji vic, nemam strach ze je pichnu a vypadaji porad jak nova. Rozmer sportaku je 102×38 takze jeden z nejvetsich na trhu. Muj syn 9,5 kg a 73 cm tam vypada jak pulrocni miminko. Bohuzel na kamenite polnacce budete drncat i v aute, tomu se proste vyhnout neda to je stejne jak s kocicimi hlavami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.15 19:45

…malých koleček se neboj. Pokud je tvá hlavní priorita prostorný sporťák, tak jdi 100% do toho wanderera. Můj první syn byl hodně velký a právě v zimě ve 2 letech už tam byl jak sardinka. Hold neexistuje dokonalý kočár. Ale kdyby mě jakýkoliv výrobce oslovil, tak bych mu hned řekla, co mám a nemá mít. Kočárky musí navrhovat 100% chlapi, jinak by nevypadaly, tak jak vypadají. Dát to do ruky ženám, tak jezdí tu jezdí jeden dokonalý vedle druhého. Ženám zdar :-)… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.6.15 07:18

Díky moc za reakce a rady :D, wanderer je pro me „skoro“ dokonalý kočárek. Jen na zimu me porad odrazovala ta menší kola. Přece jen sníh, bláto atd., nebudou jednoduchý podmínky pro žádný kocarek.
A prostornost super, wanderer je tedy o 6 cm širší než x-move a to už je znat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.6.15 09:08

@Hany30 Nevím, jaký mají průměr ta přední kolečka, zkus to třeba někde zjistit, ať máš srovnání. Já mám jiný kočárek podobné konstrukce (přední kolečka menší otočná) s průměrem 19cm a neměla jsem ve sněhu a blátě nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.6.15 07:49

Tak, dohledala jsem rozměr koleček a podle jednoho prodejce mají přední 15 cm a zadní 25 cm. Tak doufam, ze ve snehu projedu… V recenzích jsem našla, že sedacka není vyztužena a je jen z měkke tkaniny, je to tak? Nemám možnost se na kočárek podávat naživo, tak me omluvte, že mám tisíc otázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
16.6.15 09:08

@Hany30 Ja bych teda rekla ze maji vic jak 15 cm, dle me tech 19. Sedacka je opravdu jen latkova, zada vyztuzene jsou. Ale maly tam jezdil od necelych 5m celou zimu a uplne v pohode. Toho bych se fakt nebala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
16.6.15 09:11

@Hany30 Tak jsem to sla zmerit a vcetne pneu je to 19 a 28 cm. Projede pohodlne i vysokou travu, projel i vyssi tohle je jen ukazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
18.6.15 15:47

@MisTer Muzu se jeste zeptat jakou mate velikost te podlozky? To je ta 82×32? Moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.7.15 00:21

Zdravím všechny maminky :mavam:, můžete mi, moc prosíííím, napsat rozměr sportovní sedačky u wandereru? Délku a šířku zádové opěrky a té části pod zadečkem i pod nožičkama? Předem moc moc moc děkuji :hug: :kytka: :kytka: :kytka: Krásnou dobrou noc vám všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 18:28

Ahoj, nějak jsem se zamotala v celé diskuzi. Jaké jsou prosím vnitřní rozměry korbičky ke Concordu wanderer - Hluboké lůžko Sleeper? Je lepší tato korba nebo ta měkká? A dá se ta měkká normálně dát na podvozek? A jaké jsou její rozměry? A ještě dotaz, dají se kolečka wandereru měnit za nafukovací? Díky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 18:41

@Aneztuzka Sleeper je vhodna jen pro zimni mimi ma 68×29, ta scout je vetsi takova klasika 75×32. A nafukovacky potrebovat nebudete, ty co tam jsou se chovaji jako nafukovaci jen nejdou pichnout. Vypadaji porad jak nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 18:46

@Eliskaxox to je ta speeper tedy pěkně mrňavá. Dají se použít ještě nějaké větší korby? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
1.8.15 18:54

A odpružení teda v pohodě? Lepší než u třeba Britax B motion?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.8.15 18:57

@Aneztuzka odpruzeni je asi milionkrat lepsi, wanderer je asi tisickrat lepsi na ovladani. Je mala ale nas v korbe stejne dlouho nechtel byt. Ve 4,5m sel do sportaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí