Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererAhoj holky, chtěla jsem se zeptat, zdá se mi to, nebo jsou u Concorda Wanderer krátké popruhy na připoutání dítěte? Malá má 15 měsíců a v zimním pytli a kombinéze se mi tam nevejde a to není nějak velká. Máte s tím také někdo problém a jak jste to řešily?
@Sofie2013 ano,je to známý fakt. existují prodlužovací pásy, měli by vám je poskytnout tam, kde jste kocar koupila ![]()
Dobrý den, neporadíte mi jakou vlažnoutašku je do Wanderera možné použít?
Neporodává ji některá z Vás?
Díky
Holky, dá se někde v okolí Brna prohlídnout? Zatím jsem ho nikde po obchodech neviděla…
Trosku ozivim diskuzi, snad mi nekdo odpovi. Damy, vcera jsem si koupila concord wanderer 2016 sportak, bazarovy ale ve skvelem stavu, a zajimalo by mne, jak to resite se zimnim fusakem, kdyz pasy v kocarku jsou napevno?
Snad to neni moc pitomej dotaz, ale koumam tady nadtim, popripade kdybyste mi mohly doporucit z vasi zkusenosti fusak do tohohle kocarku ktery vam nejvice vyhovoval. Diky. ![]()
@japeka ja je mám rozdělané tak, že pripoutavam jen za pas. Rozdelat to ale jde, musíš to provleknout skrz to zkracování. Doporucuju to udělat na jedné straně a druhou nechat abys věděla jak to zase dát zpátky ![]()
Jinak fusak mam Lodger Bunker a teď péřový od Elodie Details.
@Mikejla_a píše:
@japeka jdou rozdelat, těžce, ale jdou
No tak jsem na to koukala a popruhy jsou našitý, to jsi to rozpárala? Přezky vyndat jdou, ale ty „cancoury“ tam pořád zůstanou. ![]()
@Anik6
Muzu se poptat kde jste se byla na kočárek kouknout, ve které prodejně? ![]()
Už delší dobu hledám a a na živo ho furt nemůžu najít
abych si ho takrikajic osahala..
@Omiii Ahoj, podařilo se ti potah sporťáku vyprat nebo se to musí vyčistit ručně?
@Omiii Díky, zkusím to, jestli to bude manžel ochotný sundat a nandat, já se do toho sama radši pouštět nebudu ![]()