Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@Lucivo ta je moc pekna, ja prave premyslim taky nad necim vic kabelkovatejsim
Ted uz sebou nemusim tahat tolik veci tak premyslim nad zmenou.
@Lucivo parádní, i cena teda ![]()
Já našla tuto: http://www.ondalek.cz/…ag-multimix-?…
@LadyVé Maji vic variant, tak to budu muset prozkoumat
http://www.detskydum.cz/…sive-111201/
@Eliskaxox Nenech se zmast, ac kabelkoidni tak je to velky jako blazen
Ale nosila jsem ji uz v tehotenstvi a nekolik lidi mi ji chvalilo, jsem se vzdy musela smat.
@LadyVé jj tak drahou kabelku jsem jeste nemela
ale rekla jsem si, ze to je ted to jediny pro me + jeste pohodlny boty
@Lucivo vyměř a prozkoumej. Já taky nebudu kupovat k hlubokému Tranportéru drahou značkovou za 850.- to mi přijde praštěný
@Lucivo to je fakt, pak to člověk strká do dětí, tak alespoň takhle radost ![]()
@Lucivo Na tu plastenku bych se vyprdla, ta ze sportaku pasuje dobre. To si za ty 200 radsi neco kup ![]()
Holky plastenka ze sportaku opravdu pasuje krasne i na hlubokou korbu
mam ho doma uz tri dny, tak jsem chytra ![]()
Holky, prosim vas, muzete mi nekdo dat fotku, jak a kam pridelavate tu slunecni clonu?? (ten hadr se snurkama
)? Nemuzu na to vubec prijit. Nevim, za co to uvázat ![]()
@Verča1985 Ja mam zatim sportak schovanej, ale videla jsem to v navodu… Ale v tomhle pocasi je slunecni clona dobra provokacka ![]()
@Verča1985 já to zkoumala v obchodě. Na konstrukci byly takový kulatý druky. Dala jsem do jednoho a natáhla clonu přes stříšku sporťáku a dala do druhého druku. A nevím kam to vyjde přivázat - zda za madlo nebo rukojeť kočárku. ![]()
@Lucivo
to jo
ja to jen vsechno hned musela vyzkouset, ale na toto jsem fakt jeste neprisla. V navodu?
Tam jsem to take nenasla
A ona jde jen na sportak??? Na hlubokou ne?? ![]()
@Lucivo
Provokace to je, minimálně do dubna ![]()
@Verča1985 Strháváme Verče -1bod
a je zakáz mluvit o UV a podobném tématu ![]()