Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@MisTer ja jsem s ni spokoejna..drzi perfektne…akorat by mohla mot jeste zip a ne jen „prehoz“ na suchy zip…akorat peo skladani do auta ji musime vzdy odepnout..
@Kacka001 hmmm to nevim
a pekne mi to vadi..celkove mi ten neopren vadi..predtim jsem mela xlander a ten mel kozeny a bylo to lepsi…
@Anik6 myslela jsem, že je to vada fotky, no tak to je pěkně blbý jeslti se to po chvíli takhle kazí…to moc nevymakali teda tuhle část!
@Anik6 tak při skládání asi většina tašek musí jít pryč to by mi až tak nevadilo je to na chvíli právě se mi nechce dávat hodně peněz a taková nenápadná je ideální tak snad ještě v Dm nějakou dobu na mě počká ![]()
@Anik6 Tak to věřím že ti to vadí
ono někomu se to neudělá za celý používání na dvě děti a někdo to má za chvíli..zajímalo by mě jak je to možný ![]()
@Kacka001 asi to blbe skladame do auta nebo ja nevim..:-( ale je to spis rizly nez oloupany..
Jo ta rukojet me taky stve, ale spis na omak, jinak myslim, ze pri trose opatrnosti by se nemela nejak poskozovat. My spis uz stihli odrit ten plast uprostred, co drzi ten pasek na zajisteni slozeneho kocaru…manzel pri skladani vzdycky skrtne rukojeti o zem ![]()
@Anik6 ještě prosím ty máš tu tašku černou? já tam dneska byla a zkoumala jsem to a měli jen hnědou a tmavě modrou tak jestli se černá vůbec dělá kouknu jinde v DM.
Ahoj holky concordacky:-) cetl jsem tu jak nadavate na ten cerny model 2014. Ja ho mam a koupila jsem vlozki jette z pametov peny bile barvy a vypada to luxusne s tim bilym vnitrkem strisky. Pak jsem si jeste nechal usit podlozli s deckou (na fotu) a urcite nepusobi jako rakev. Cerna se da krasne kombinovat. Ostatni barvicky jsoujspu taky krasne ale jde s nima mene kombinaci. Takze prosim nezatracujte tu „smutnou“ cernou protoze i ta muze byt detsky vesela kdyz se to umi:-)) ![]()
@nellp vypada to super na ty kombinace ale prakticnosti se bojim an cerne je vse videt a cim casteji se bude prat tim vic to bude videt na to nas upozorbovali i na prodejne.