Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@MisTer ![]()
Hlavne je ochotna, tasku mi i zmensi misto rozmeru 40×40 mi staci 30×40 a tu podlozku usije taky podle prani.
@Mikejla_a to je fajn ukládám si odkaz! Jelikož pro mě to bude aktuální až tak přesně za rok
až to budeš mít ukážeš foto jak to vypadá v kočárku? A jak jsi s tím spokojená?
@Mikejla_a Jsem zvědavá jak bude sedět v kočárku ![]()
@MisTer Mně se asi možná i víc líbí od tý paní..je to originální ![]()
@Kacka001 taky jsem zvědavá je fakt, že tohla má pak každý druhý!
@MisTer Přesně tak ![]()
@Mikejla_a Já myslím že budeš
vypadají fakt pěkně..
Holky, tak jsem vcera zazila sok…pri prochazce jsem na boudicce (na te modre latce) zespoda nasla diru. Tak dnes pisu do shopu, co s tim, posilam jim to nafocene, ti to preposilaji do servisu a ted mi pani vola, ze dira tam byt ma, ze je to tam udelane schvalne, kdyby byla pripadne potreba vymena vystuhy na te boudicce
prosim vas, vy, ktere kocarek mate…mate tam tu dirku taky?? je to na prave strane na boku, z vnitrni strany, prikladam foto
@Mikejla_a Tak to je zvláští..jako je logický že někudy by se tam ta výztuha strčit měla ale tahle dirka nevypadá zrovna že by byla udělaná ve výrobě..to by snad byla aspon trochu obšitá nebo tak ![]()
@Mikejla_a taky mi to nepřijde jako dirka, která by tam měla být…
@Kacka001 @MisTer no holky, napadlo me, ze kecaji, aby to nemuseli resit…proto se ptam tady, pripadne se zajedu zeptat do obchodu, kde ho maji. Jako kraje jsou trochu zaposite, aby se dira nezvetsovala, ale nevim jako ![]()
@Mikejla_a Jsem zvědavá jestli to tak mají i ostatní holky u kočárků ![]()