Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
27.4.14 15:10
@andulilinka píše:
tak to jsem moc rada ze bouda bez problemu. zkusim sehnat slunecnik na leto
A jeste se zeptam myslite, ze adaptery na autosedacku maxi cosi co jsem mela na fusion mi budou asovat i na wanderer? dekujj

Ja bych rekla ze ty koncovky toho adapteru jdou na vsechny concordy. Jen na tom wandereru se to kapku houpe.ale drzi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
27.4.14 15:53

@nellp Tak to je super zpráva, já jsem právě korbičku Scout ještě naživo na prodejně neviděla, viděla jsem jenom Sleeper a ta je fakt hrozně malá. Jinak se mi kočárek moc líbí, tak jsem ráda, že nemusím vybírat jiný kvůli velikosti korbičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
29.4.14 10:18

Ahoj holky váhám mezi fusionem a wanderer tam mě trošku odrazuje cena. Nicméně chci se zeptat chceme koupit jen sporták a použitou korbičku proton bude pasovat i na wanderer??Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
29.4.14 10:20

@MisTer ano Proton bude pasovat, kdybyste mela o korbicku zajem, mam tyrkysove modrou - kupovala jsem jiz pouzitou, prodam za 550,– jsem z Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
29.4.14 10:29

@Anik6 zatím koukám po inzerátech, ale nevíme ještě pohlaví takže modrá je zatím pro nás moc specifická. Ale děkuji moc za nabídku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
30.4.14 12:47

Holky mam nejake otazky na ty, kdo maji kocarek vyzkouseny…fakt neni striska moc kratka? chrani dite dostatecne? jak se kocarek sklada a jak je tezky? hledam sportak, na ktery jde sedacka po obou smerech a ktery jde slozit i s tou sedackou…wanderer me moc zaujal! U nas nemam bohuzel moznost si ho prohlidnout nazivo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
30.4.14 18:20

@Mikejla_a wanderer je jeden z nejprostornejsich sportaku je fakt velikansky, striska akorat super navic k tomu dostavate original slunecni clonu. a nejde skladat se sporotvni nastavbou tu davate mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
30.4.14 19:36

No model 2014 uz skladat jde..dnes jsem ho nakonec u nas v obchode s kocarky objevila :palec: @mavida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.5.14 08:14

@mavida takže model 2013 nejde skládat celý???Tak to jsem ráda, že vím, myslela jsem že ano. Takže musíme mít model 2014.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.5.14 10:01

A ještě se zeptám nějakoku vložku do kočárku používáte? lbíil by se mi černý, ale přijde mi jak pohřebák a chtěla bych ho jen oživit barvami vložkou a fusakem. Díky za typy.

Pasuje na wanderer jakákoliv autosedačka od concordu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.5.14 10:36

@MisTer Ahoj pasuje tam jakákoliv autosedačka concord a jané, a to i starší modely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
1.5.14 10:57

Tak ted jeste vybrat barvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.5.14 12:21

@Mikejla_a My jsme chteli cerveny, v krame vypadal fakt nejlepe a nejveseleji. Nebo pak ten sedy je neutralni a vypada taky moc dobre. Jen doplnim ze cekame kluka a jsme zasadne proti cernym kocarkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
1.5.14 13:16

@Eliskaxox ja mam petimesicniho chlapecka, budu kupovat jen sportak. Doma mam trojkombinaci, ale prave chci sportak, ktery pujde skladat cely i se sedackou. Rozhoduju se mezi tim sedym a modrym. Bezovy mam doma, tak to chce zmenu :) Cerny bych taky nebrala…kor na leto. Ten sedy jsi nevidela nazivo prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
1.5.14 13:46

Videla a moc se mi libil ze je takovy neutralni ale trochu bych se bala jak moc na nem bude videt spina, jinak se mi libilo ze cast byla tmavsi seda a striska byla pomalu az do bila, taky si myslim ze se ti bude treba pak i lip prodavat az ho nebudes potrebovat. Ten modry je proste modry, i kdyz je taky hezky neni to nic u ceho bych si rekla wau tem je. Takovy pocit jsem mela jen u toho sedeho a cerveneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí