Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord Wanderer@andulilinka píše:
tak to jsem moc rada ze bouda bez problemu. zkusim sehnat slunecnik na leto
A jeste se zeptam myslite, ze adaptery na autosedacku maxi cosi co jsem mela na fusion mi budou asovat i na wanderer? dekujj
Ja bych rekla ze ty koncovky toho adapteru jdou na vsechny concordy. Jen na tom wandereru se to kapku houpe.ale drzi:-)
@nellp Tak to je super zpráva, já jsem právě korbičku Scout ještě naživo na prodejně neviděla, viděla jsem jenom Sleeper a ta je fakt hrozně malá. Jinak se mi kočárek moc líbí, tak jsem ráda, že nemusím vybírat jiný kvůli velikosti korbičky.
Ahoj holky váhám mezi fusionem a wanderer tam mě trošku odrazuje cena. Nicméně chci se zeptat chceme koupit jen sporták a použitou korbičku proton bude pasovat i na wanderer??Díky moc
@MisTer ano Proton bude pasovat, kdybyste mela o korbicku zajem, mam tyrkysove modrou - kupovala jsem jiz pouzitou, prodam za 550,– jsem z Prahy ![]()
@Anik6 zatím koukám po inzerátech, ale nevíme ještě pohlaví takže modrá je zatím pro nás moc specifická. Ale děkuji moc za nabídku
Holky mam nejake otazky na ty, kdo maji kocarek vyzkouseny…fakt neni striska moc kratka? chrani dite dostatecne? jak se kocarek sklada a jak je tezky? hledam sportak, na ktery jde sedacka po obou smerech a ktery jde slozit i s tou sedackou…wanderer me moc zaujal! U nas nemam bohuzel moznost si ho prohlidnout nazivo ![]()
@Mikejla_a wanderer je jeden z nejprostornejsich sportaku je fakt velikansky, striska akorat super navic k tomu dostavate original slunecni clonu. a nejde skladat se sporotvni nastavbou tu davate mimo
No model 2014 uz skladat jde..dnes jsem ho nakonec u nas v obchode s kocarky objevila
@mavida
@mavida takže model 2013 nejde skládat celý???Tak to jsem ráda, že vím, myslela jsem že ano. Takže musíme mít model 2014.
A ještě se zeptám nějakoku vložku do kočárku používáte? lbíil by se mi černý, ale přijde mi jak pohřebák a chtěla bych ho jen oživit barvami vložkou a fusakem. Díky za typy.
Pasuje na wanderer jakákoliv autosedačka od concordu?
@MisTer Ahoj pasuje tam jakákoliv autosedačka concord a jané, a to i starší modely
@Mikejla_a My jsme chteli cerveny, v krame vypadal fakt nejlepe a nejveseleji. Nebo pak ten sedy je neutralni a vypada taky moc dobre. Jen doplnim ze cekame kluka a jsme zasadne proti cernym kocarkum.
@Eliskaxox ja mam petimesicniho chlapecka, budu kupovat jen sportak. Doma mam trojkombinaci, ale prave chci sportak, ktery pujde skladat cely i se sedackou. Rozhoduju se mezi tim sedym a modrym. Bezovy mam doma, tak to chce zmenu
Cerny bych taky nebrala…kor na leto. Ten sedy jsi nevidela nazivo prosim?
Videla a moc se mi libil ze je takovy neutralni ale trochu bych se bala jak moc na nem bude videt spina, jinak se mi libilo ze cast byla tmavsi seda a striska byla pomalu az do bila, taky si myslim ze se ti bude treba pak i lip prodavat az ho nebudes potrebovat. Ten modry je proste modry, i kdyz je taky hezky neni to nic u ceho bych si rekla wau tem je. Takovy pocit jsem mela jen u toho sedeho a cerveneho