Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererJeste se chci zeptat jde k wandereru dokoupit i slunecnicek destnicek? dekuji
@martinka.stockova píše:
Ahoj holky pripojim se k vasemu tematu.mam vybrany wanderer cerveny v malviku
Nyni mame travel set concord, je uzadnej ale vadi mi, ze sportak nema otocnou sedacku a hlavne tenhle me uplne oslovil po wandereru jdu i do golfek concord
Podle me je to nejlepsi kocarek
Mela jsem xlander a absolutni nedpokojenost mam 5timesicniho chlapecka a concord nam vyhovuje nejvic.budu prodavat travel set. verim, ze wanderer mi bude vyhovovat jeste lip jak fusion. holky ta cervena je taky krasna i pro kluka mam pouze cerveny concordy
Pokukovali jsme take po cervene ale nakonec vyhrala tahle travel set sem mela v barve Amber ![]()
Ahojky holky..byla jsem ve dvou obchodech, abych zkusila naživo projet pár kočárků a aniž bych do té doby četla jakékoli recenze, odcházela jsem skoro jednoznačně rozhodnutá pro Concord wanderer v travel setu…nejen, že byl nejlehčí, ale i příjemně ovladatelný a i desighnem mi přijde sympatický. Záleželo mi hlavně na té váze a taky na kolečkách a ta u něj vypadají bytelně, snad tedy zvládnou terén v centru po kostkách i písku a v lese..Nezkoušela jste některá i ho projet s bruslemi?
Jinak se chgci zeptat, naklapávací sedačka nepotřebuje adaptér? A stříška asi namontovat nějaká nejde? Jen mi chybí ruční brzda, i když někteří říkají, že může být na škodu..Kde se dá nejlépe cenově pořídit, internet nebo spíše obchod? Děkuji ![]()
Ještě drobnost, všimla jsem si, že v katalogu 2013/14 je model na obrázku v mini detailech jiný, než např. na stránkách http://www.detske-kocarky.cz/…fusak-p-9366, na stříšce chybí nápis, dole na košíku je taky jinak a na kolech malinko jiné, ale můžou to být zkreslené fotografie, nebo tentýž rok by mohl být jiný model?
@andy.ruki už je model 2014,ten ma napisy i na stříšce a ma jine barvy trochu, více tmavší, ten šedy ma i tmavší boudu a o dost než 2013, jinak je funčně uplné stejný, jen vzhled je trošku jiný ![]()
Holky stále mám tašku přebalovací a podložku do kočárku, kdyby měl někdnd zájem ![]()
Na modrem konovi jsem cetla stiznosti ohledne kratkych pasu, kdyz je dite v zimni bunde. Mate s tim take problemy nebo ne?
Aha, zo vse vysvetluje.Dekuji.Mam moznost koupit 2013 nebo 2014 a vaham, funkčností by se lišit neměly, že?
Ta podložka a taska v jake barve?
@andy.ruki mam inzeraty u sveho jména, tak na ně klikněte
barva univerál černá, hodí se ke všem typům. Jinak podložka oboustranná béžova a černá. Já být váma volim a 2014 barvy jsou sytéjší volala jsem i prodejci, a ty nápisy navíc se mi taky zdají lepší
lépe se pak bude prodávat model 2014 ![]()
My popruhy máme taky krátké
Vyřešila jsem to tak, že jsem ve švadlence koupila na vlas stejné jako u kočárku a o něco jsem to prodloužila.
Dobry den,
mate prosim jeste volnou tasku na kocarek? Mela bych zajem, hned vecer bych poslala peníze. Diky moc.
@žandul Dobrý den, asi byl dotaz na mě, taška i podložka jsou již prodány. ![]()
Prosim holky muzete mi nektera zmerit sirku sedaku nikde jsem to nenasla dekuji
Ahoj, mohla bych vás některou požádat o vnitřní rozměry vaničky i sporťáku Concord Wanderer? Předem moc děkuji. A ještě jeden dotaz, má kočárek možnost aretace předních koleček?
ahoj kdyz zavolas do malviku tak by mely objednat jaky-koliv dil ke kocarku, ale zadni vymnenitelna nejsou to vim urcite, to uz se spis vyplati koupit cely podvozek pokud je spatny.jsou bezvadny ty nafukovaci ke concordu.