Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererStrasne se na nej tesim, bohuzel musime mesic pockat nez dorazi. Vyrazili jsme dnes s partnerem spise na kukacku, ale nakonec jsme ho zavazne objednali, budou dny marriane, takze chytneme i fajn slevicku, coz je taky prijemne. Meli jsme doposud mutsy a to je snad vyrabene pro trpaslicky
normalne bych z obchodu mazala domu a vrhla se na recenze, abych nekoupila zajice v pytli, ale zkouska na prodejne me naprosto presvedcila, fakt nebylo nic, co bych vytkla. Jsem rada, ze pisete, ze jste porad spokojena
uz se tesim, az tam svezu toho naseho cvaldu ![]()
Ahoj všem, také jsem tento kočárek okukovala, protože je i za zajímavou cenu v kompletu s autosedačkou a hlubokým lůžkem. Jen jsem se chtěla zeptat na jednu věc. Zarazila mě u sporťáku podložka pod nožičkama. Celá plocha lůžka sporťáku je pevnán polstrovaná, ale ta plocha nožiček už je jen měkká látka. TAkže když položím celý sporták do lehu, tak vlastně dítěti v lehu propadnou nožičku tou nezpevněnou částí v podložce. Už jste to zkoušeli? Není s tím problém u spícího dítěte? Nelámou se mu nožičky v kolenou? díky za postřehy.
@Stanislava30 píše:
Ahoj všem, také jsem tento kočárek okukovala, protože je i za zajímavou cenu v kompletu s autosedačkou a hlubokým lůžkem. Jen jsem se chtěla zeptat na jednu věc. Zarazila mě u sporťáku podložka pod nožičkama. Celá plocha lůžka sporťáku je pevnán polstrovaná, ale ta plocha nožiček už je jen měkká látka. TAkže když položím celý sporták do lehu, tak vlastně dítěti v lehu propadnou nožičku tou nezpevněnou částí v podložce. Už jste to zkoušeli? Není s tím problém u spícího dítěte? Nelámou se mu nožičky v kolenou? díky za postřehy.
Stani, vubec s tim neni problem malymu se v nem spinka jak v zadnem jinem je to i delane kvuli te vlozne tasce jelikoz ta tam zapadne uplne uzasne
hlavne diteti z toho nozicky nepadaji jako vetsinou skorem u vsech kocarku coz si myslim ze tim concord chtel docilit ![]()
@Makous2102 píše:
Strasne se na nej tesim, bohuzel musime mesic pockat nez dorazi. Vyrazili jsme dnes s partnerem spise na kukacku, ale nakonec jsme ho zavazne objednali, budou dny marriane, takze chytneme i fajn slevicku, coz je taky prijemne. Meli jsme doposud mutsy a to je snad vyrabene pro trpaslickynormalne bych z obchodu mazala domu a vrhla se na recenze, abych nekoupila zajice v pytli, ale zkouska na prodejne me naprosto presvedcila, fakt nebylo nic, co bych vytkla. Jsem rada, ze pisete, ze jste porad spokojena
uz se tesim, az tam svezu toho naseho cvaldu
No mate se na co tesit ja sem nadmiru spokojena ano spousty jinych kocarku delaji kocarky opravdu na pidilidicky snadrotoze ten prostor hruza ale tady uzasny a taaak prostorny. a lide ho teda hodne okukuji
ale i ta jizda je takova plynula a pekna
a nas malej je cahoun a prostoru bude mit dlouho az az
![]()
Ahoj holky, mam dotazek
nevite zda na tento wanderer jde upevnit korbicka fusion travel set? Jde mi o korbicku do auta a to wanderer prave nema. Koupila bych jen sportak a zvlast korbicku od travelu, kdyby to slo
a jeste, da se dokoupit nanoznik? U travelu je v madle, ale u tohoto asi v madle neni.
![]()
@Lucie2507 píše:
Ahoj holky, mam dotazeknevite zda na tento wanderer jde upevnit korbicka fusion travel set? Jde mi o korbicku do auta a to wanderer prave nema. Koupila bych jen sportak a zvlast korbicku od travelu, kdyby to slo
a jeste, da se dokoupit nanoznik? U travelu je v madle, ale u tohoto asi v madle neni.
![]()
je to ta sleeper? Tak ta jde. Dej si do googlu concord wanderer a v obrazkach tuto kombinaci najdes.
@mavida to jsem moc rada, ze je stale bez chyby, ja ted jen vaham, jakou vybrat barvu, to je rozhodovani ![]()
@Lucie2507 no my s barvou meli jasno
nejdrive sem chtela tu hnedou s tou zlutou v lete je to ale lapac na vosicky ta zluta cerny je jak pohrebak no a pak ten zeleny vypada hezky sedivy a cerveny no ale vyhral ten hnedy s bezovym
kupovali sme jeste autosedacku kterou milacek dostane k jezisku
a take jsme volili tento novy model a konecne zluto hnedou ![]()
@mavida No mě přijde ten béžový mooc béžový, kdyby byl tak více do černa a jen něco béžové tak by se mi líbil, u toho hnědého mi vadí ta žlutá právě, ten šedý je zatím favorit, ale líbí se mi i ten černá ladila bych do něj modré doplňky abych ho uživila, modrý fusák, nebo deku, hračky atd…
ale zase se bojím co barva v létě zda nevyšisuje bouda ze slunka a taky jestli tam nebude pařád v tom kočáku černém no. ![]()