Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.9.13 20:51

Strasne se na nej tesim, bohuzel musime mesic pockat nez dorazi. Vyrazili jsme dnes s partnerem spise na kukacku, ale nakonec jsme ho zavazne objednali, budou dny marriane, takze chytneme i fajn slevicku, coz je taky prijemne. Meli jsme doposud mutsy a to je snad vyrabene pro trpaslicky :) normalne bych z obchodu mazala domu a vrhla se na recenze, abych nekoupila zajice v pytli, ale zkouska na prodejne me naprosto presvedcila, fakt nebylo nic, co bych vytkla. Jsem rada, ze pisete, ze jste porad spokojena :) uz se tesim, az tam svezu toho naseho cvaldu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanislava30
1.9.13 22:34

Ahoj všem, také jsem tento kočárek okukovala, protože je i za zajímavou cenu v kompletu s autosedačkou a hlubokým lůžkem. Jen jsem se chtěla zeptat na jednu věc. Zarazila mě u sporťáku podložka pod nožičkama. Celá plocha lůžka sporťáku je pevnán polstrovaná, ale ta plocha nožiček už je jen měkká látka. TAkže když položím celý sporták do lehu, tak vlastně dítěti v lehu propadnou nožičku tou nezpevněnou částí v podložce. Už jste to zkoušeli? Není s tím problém u spícího dítěte? Nelámou se mu nožičky v kolenou? díky za postřehy.

• Citovat
  • Upravit
413
2.9.13 14:09
@Stanislava30 píše:
Ahoj všem, také jsem tento kočárek okukovala, protože je i za zajímavou cenu v kompletu s autosedačkou a hlubokým lůžkem. Jen jsem se chtěla zeptat na jednu věc. Zarazila mě u sporťáku podložka pod nožičkama. Celá plocha lůžka sporťáku je pevnán polstrovaná, ale ta plocha nožiček už je jen měkká látka. TAkže když položím celý sporták do lehu, tak vlastně dítěti v lehu propadnou nožičku tou nezpevněnou částí v podložce. Už jste to zkoušeli? Není s tím problém u spícího dítěte? Nelámou se mu nožičky v kolenou? díky za postřehy.

Stani, vubec s tim neni problem malymu se v nem spinka jak v zadnem jinem je to i delane kvuli te vlozne tasce jelikoz ta tam zapadne uplne uzasne :-) hlavne diteti z toho nozicky nepadaji jako vetsinou skorem u vsech kocarku coz si myslim ze tim concord chtel docilit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
2.9.13 14:11
@Makous2102 píše:
Strasne se na nej tesim, bohuzel musime mesic pockat nez dorazi. Vyrazili jsme dnes s partnerem spise na kukacku, ale nakonec jsme ho zavazne objednali, budou dny marriane, takze chytneme i fajn slevicku, coz je taky prijemne. Meli jsme doposud mutsy a to je snad vyrabene pro trpaslicky :) normalne bych z obchodu mazala domu a vrhla se na recenze, abych nekoupila zajice v pytli, ale zkouska na prodejne me naprosto presvedcila, fakt nebylo nic, co bych vytkla. Jsem rada, ze pisete, ze jste porad spokojena :) uz se tesim, az tam svezu toho naseho cvaldu :)

No mate se na co tesit ja sem nadmiru spokojena ano spousty jinych kocarku delaji kocarky opravdu na pidilidicky snadrotoze ten prostor hruza ale tady uzasny a taaak prostorny. a lide ho teda hodne okukuji :-) ale i ta jizda je takova plynula a pekna :-) a nas malej je cahoun a prostoru bude mit dlouho az az :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stanislava30
2.9.13 14:44

@mavida díky za odpvěď.

• Citovat
  • Upravit
5248
3.10.13 08:29

Ahoj holky, mam dotazek :mrgreen: nevite zda na tento wanderer jde upevnit korbicka fusion travel set? Jde mi o korbicku do auta a to wanderer prave nema. Koupila bych jen sportak a zvlast korbicku od travelu, kdyby to slo :nevim: a jeste, da se dokoupit nanoznik? U travelu je v madle, ale u tohoto asi v madle neni. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
3.10.13 08:46
@Lucie2507 píše:
Ahoj holky, mam dotazek :mrgreen: nevite zda na tento wanderer jde upevnit korbicka fusion travel set? Jde mi o korbicku do auta a to wanderer prave nema. Koupila bych jen sportak a zvlast korbicku od travelu, kdyby to slo :nevim: a jeste, da se dokoupit nanoznik? U travelu je v madle, ale u tohoto asi v madle neni. ;) ;)

je to ta sleeper? Tak ta jde. Dej si do googlu concord wanderer a v obrazkach tuto kombinaci najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
3.10.13 09:08

@Cuddy super, nasla jsem to diky moc :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.10.13 23:38

Nanoznik v madle je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.10.13 23:39

Fota jsou na strane 1 a 2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
7.10.13 06:47

@mavida jo jo, uz jsem to zjistila, je proste paradni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.10.13 12:48

@Lucie2507 je uzasny a stale jsem nenasla chybu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
7.10.13 13:01

@mavida to jsem moc rada, ze je stale bez chyby, ja ted jen vaham, jakou vybrat barvu, to je rozhodovani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.10.13 23:31

@Lucie2507 no my s barvou meli jasno :-) nejdrive sem chtela tu hnedou s tou zlutou v lete je to ale lapac na vosicky ta zluta cerny je jak pohrebak no a pak ten zeleny vypada hezky sedivy a cerveny no ale vyhral ten hnedy s bezovym :-) kupovali sme jeste autosedacku kterou milacek dostane k jezisku :-) a take jsme volili tento novy model a konecne zluto hnedou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5248
8.10.13 08:51

@mavida No mě přijde ten béžový mooc béžový, kdyby byl tak více do černa a jen něco béžové tak by se mi líbil, u toho hnědého mi vadí ta žlutá právě, ten šedý je zatím favorit, ale líbí se mi i ten černá ladila bych do něj modré doplňky abych ho uživila, modrý fusák, nebo deku, hračky atd… :nevim: ale zase se bojím co barva v létě zda nevyšisuje bouda ze slunka a taky jestli tam nebude pařád v tom kočáku černém no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí