Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererA ještě jeden dotaz mám. Je možnost dokoupit ke kočárku nánožník ke sporťáku nebo jaký používáte?
Tak já stále váham, zda kočárek zakoupit…jestli nejsou lepsi nafukovaci kola, bojím se, aby do terénu po praze nebyly ty pěnové hned ojete, muzete mi říci nektera z maminek zkušenosti? Moc dekuji
Ano oolecka jsou typyck aretujici
korbicka se skorepinou je jedna z nejvetsich na trhu
je defakto stejna jako u fusion
Včera jsme byli okouknout kočárky a moc nás zaujal Wanderer
Můžu se zeptata, jak dlouho jste měli děti v hluboké korbiččce? Děkuji
Dekuji za odpoved ohledne tasky, skoda
. Mame kocarek doma cca 14 dni a jsem nadsena, jedine, co resim je bouda, je porad jakoby shrnuta a nejde napnout. Ma nekdo podobnou zkusenost nebo radu? Diky moc, hezky den vsem.
Holky neprodavate nekdo tasku na concord wanderer nebo jakou koupit prosim? a jaky fusak.mam fusion a ted cekame na 2014 mame objednany aqua blue je nadherny ![]()
Fusak od concordu mate zkusenost? mam lodger a nejsem moc spokojena
Dekuji za odpoved
Samozrejme cekame ba wanderer
okouzlil me a nutne ho potrebuju chlap umira ze me ![]()
Vozila jsem maleho v korbicce do 7-8mes
je stejna jako o fusion pak je verze kdy mate volznou tasku a tam vydrzi mimi rozhodne dele
Take sme to meli u strisky nez se zajela
ted uz to nemame
ale je to latka no u fusionu jak je to neopren tak je,,vyzehlenejsi,,
ta se mi zas pri vetru shrnovala ![]()
Concord fusak sme chteli koupit ozkousovali sme si ho v babiez a
E prisel mi stejny jako jine znacky podobneho typu, takze my koupili Lodger a jsme teda nadmiru spokojeni ale taky malemu je 18mesicu jako miminko sme koupili krasny novy ovci takze s tim byla nadmiru spokojena ![]()
@mavida píše:
@andulilinkaConcord fusak sme chteli koupit ozkousovali sme si ho v babiez a
E prisel mi stejny jako jine znacky podobneho typu, takze my koupili Lodger a jsme teda nadmiru spokojeni ale taky malemu je 18mesicu jako miminko sme koupili krasny novy ovci takze s tim byla nadmiru spokojena
dekuji moc nam je pul roku a v lodgeru se ztraci ![]()
Jeee tak to se nedivim
ale uvidite ze pozdeji ocenite kord kdyz uz tapkaj
a je teda fakt teploucky ![]()
Ahoj, chci se zeptat, na Concord Wanderer jde jen ta Concord Autosedačka Air nebo i jiná? Děkuji
@mavida píše:
@andulilinkaJeee tak to se nedivimale uvidite ze pozdeji ocenite kord kdyz uz tapkaj
a je teda fakt teploucky
uz se na nej moc tesim prijde mi ted v breznu v polovine
Chtela jsem i kombinezu lodger ale delaji ji pouze ve dvou velikosti 3-6;6-9 ladila by mi k tomu novemu kocaru, ale bohuzel by nam uz byla mala potrebovala bych vetsi a tu asi nedelaji ani bodycka.chci se zeptat jde u toho kocarku dobre ta boudicka? a jeste se zeptam madlo pred miminkem jde vyndat nebo se da jen z jedne strany odepnout dekuji a pardon za me otazky
@andulilinka za oatzky se neomlouvejte
no nevim jak myslite jestli jde dobre boudicka my s boudickou nemame vubec problem hlavne tam je krasne schovany pred vetrem ![]()
Zda jde vyndat madlo jsem vubec nezkousela zjistila jsem jen ze se da madlo pred mimi polohovat ![]()