Concord Wanderer

• Fotoalbum (68)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Concord Wanderer?

Přidejte zkušenost s Concord Wanderer
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
5.1.14 20:23

Nánožník

A ještě jeden dotaz mám. Je možnost dokoupit ke kočárku nánožník ke sporťáku nebo jaký používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.1.14 23:45

Tak já stále váham, zda kočárek zakoupit…jestli nejsou lepsi nafukovaci kola, bojím se, aby do terénu po praze nebyly ty pěnové hned ojete, muzete mi říci nektera z maminek zkušenosti? Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
6.1.14 12:27

Ano oolecka jsou typyck aretujici :-) korbicka se skorepinou je jedna z nejvetsich na trhu :-) je defakto stejna jako u fusion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.1.14 12:08

Velikost korbičky

Včera jsme byli okouknout kočárky a moc nás zaujal Wanderer :) Můžu se zeptata, jak dlouho jste měli děti v hluboké korbiččce? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.1.14 13:40

Dekuji za odpoved ohledne tasky, skoda :) :(. Mame kocarek doma cca 14 dni a jsem nadsena, jedine, co resim je bouda, je porad jakoby shrnuta a nejde napnout. Ma nekdo podobnou zkusenost nebo radu? Diky moc, hezky den vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 09:20

Holky neprodavate nekdo tasku na concord wanderer nebo jakou koupit prosim? a jaky fusak.mam fusion a ted cekame na 2014 mame objednany aqua blue je nadherny :-D
Fusak od concordu mate zkusenost? mam lodger a nejsem moc spokojena
Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 09:21

Samozrejme cekame ba wanderer :-) okouzlil me a nutne ho potrebuju chlap umira ze me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.1.14 14:08

@Teerkap

Vozila jsem maleho v korbicce do 7-8mes :-) je stejna jako o fusion pak je verze kdy mate volznou tasku a tam vydrzi mimi rozhodne dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.1.14 14:09

@žandul

Take sme to meli u strisky nez se zajela :-) ted uz to nemame :-) ale je to latka no u fusionu jak je to neopren tak je,,vyzehlenejsi,, :-) ta se mi zas pri vetru shrnovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.1.14 14:10

@andulilinka

Concord fusak sme chteli koupit ozkousovali sme si ho v babiez a
E prisel mi stejny jako jine znacky podobneho typu, takze my koupili Lodger a jsme teda nadmiru spokojeni ale taky malemu je 18mesicu jako miminko sme koupili krasny novy ovci takze s tim byla nadmiru spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 15:51
@mavida píše:
@andulilinkaConcord fusak sme chteli koupit ozkousovali sme si ho v babiez a
E prisel mi stejny jako jine znacky podobneho typu, takze my koupili Lodger a jsme teda nadmiru spokojeni ale taky malemu je 18mesicu jako miminko sme koupili krasny novy ovci takze s tim byla nadmiru spokojena :-)

dekuji moc nam je pul roku a v lodgeru se ztraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
21.1.14 19:34

@andulilinka

Jeee tak to se nedivim :-D ale uvidite ze pozdeji ocenite kord kdyz uz tapkaj :-) a je teda fakt teploucky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.14 21:37

Ahoj, chci se zeptat, na Concord Wanderer jde jen ta Concord Autosedačka Air nebo i jiná? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.14 11:41
@mavida píše:
@andulilinkaJeee tak to se nedivim :-D ale uvidite ze pozdeji ocenite kord kdyz uz tapkaj :-) a je teda fakt teploucky :-)

uz se na nej moc tesim prijde mi ted v breznu v polovine
Chtela jsem i kombinezu lodger ale delaji ji pouze ve dvou velikosti 3-6;6-9 ladila by mi k tomu novemu kocaru, ale bohuzel by nam uz byla mala potrebovala bych vetsi a tu asi nedelaji ani bodycka.chci se zeptat jde u toho kocarku dobre ta boudicka? a jeste se zeptam madlo pred miminkem jde vyndat nebo se da jen z jedne strany odepnout dekuji a pardon za me otazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
23.1.14 14:33

@andulilinka za oatzky se neomlouvejte :-) no nevim jak myslite jestli jde dobre boudicka my s boudickou nemame vubec problem hlavne tam je krasne schovany pred vetrem :-)

Zda jde vyndat madlo jsem vubec nezkousela zjistila jsem jen ze se da madlo pred mimi polohovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí