Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Concord Wanderer?
Přidejte zkušenost s Concord WandererHolky, mám taky concord wanderer, v babiezu nám řekli, že jsme první v republice
Taky jsem moc spokojená, jen řeším, jaký fusak do něj. Barvičku máme hnědo-žlutou, fusaky se mi líbí concord cocoon, ale bohužel ani jeden nemají v téhle barvě:( Předtím jsem měla concord neo krypton, tak fusak v téhle barvě jsem neřešila
Díky moc za tipy ![]()
Ahojky no a odkdy ho mate my koupili 1.8 a byla to laska na prvni pohled
my koupili fusak Lodger
![]()
My ho kupovali už v červenci, čekali jsme na něj už od dubna
myslím si, že jsme trošku všechny pokusné myši, je tam ještě pár věcí, co by potřebovaly malinko „vytunit“, ale ve finále jsem s tímto kočárkem taky spokojená.
@carolin85 píše:
My ho kupovali už v červenci, čekali jsme na něj už od dubnamyslím si, že jsme trošku všechny pokusné myši, je tam ještě pár věcí, co by potřebovaly malinko „vytunit“, ale ve finále jsem s tímto kočárkem taky spokojená.
A co jsou dle tebe jeho chyby ci potreby k vytuneni?
Na lodger taky pokukuju, v tom kočárku vypadá fakt dobře
Já teda nevím, jestli to mám jen já, ale docela mi v tom kočárku chybí podložka, kočárky od concorda to zatím měly
Koupila jsem na internetu univerzální od pinkie a moc tam nepasuje, docela se mi zkrátily bezp. pásy, tak jsem tam zkusila dát podložku z Nea a taky nepasovala, wanderer to má trošičku jinak. Celkově ty pásy jsou nějaké moc krátké, když jsem malého pořádně oblíkla do zimní bundičky (byli jsme na dovolené ve Švédsku), tak jsem to tak tak dopla. Vy to máte holky jak? Já to zkusila prodloužit co nejvíc, ale asi je to furt málo ![]()
Stříška na boudičce by mohla být taky o trošinku delší, já vím, je tam ta sluneční clona, ale malý chce teď jezdit ve směru jízdy a clonu nemáme na konci jak uchytit a to ranní sluníčko bývá opravdu někdy protivné
Kočárek by mohl mít přehazovací rukojeť, protože se občas s malým pěkně natáhám. A teď řeším fusak. Ale samozřejmě bych tento kočárek za nic nevyměnila, na procházky jezdíme zásadně jen do lesa, na polní cestu i s pejskem a to je jízda, ten kočár zvládne opravdu snad každý terén. Wanderer chválím kudy chodím, ale občas není na škodu zdravá kritika. Holky předem děkuji za rady
Možná jen vše dělám špatně ![]()
@carolin85
Je meli ste ho objednany? My cekali do posledni chvile nez si prohledneme osobne
no a laska na prvni pohled meli sme fusion a neda se srovnavat, no a na tenhle sem mela zalusk uz od minuleho roku ![]()
Nam jsou pasy dobre i s fusakem a bundickou
clona jde umistit i po śeru i proti smeru jizdy
myslim ze to mam i na nejake fotecce
podlozka nam uz neshazi jelikoz uz je malej velkej na podlozku mozna kvuli uspineni sem premyslela ze bych si nechala nejakou usit
ale myslim ze nebude potreba, boudicka me vyhovuje jelikoz je lepsi nez u fusion tam se mi kdyz nabrala vit otevirala ![]()
Holky,
taky přemýšlím, že vyměním Fusiona za Wanderera, ale chtěla jsem se zeptat, zda není kočárek užší než Fusion, když je otočný? Mohla byste mi ho prosím některá změřit? Malýmu právě bude rok, tak bych nerada vyměnila za menší…
Moc děkuju ![]()
Zdravím vás..Prosím nemáte odkaz na nějaké web. stránky kde prodávájí náhradní kolečka ke kočárku CONCORD FUSION či Jané???Hledala jsem na netu, ale nic moc jsem nenašla
A nevíte zda se dají vyměnit i ty zadní malá??
Děkuji
Ahoj, děkuji za vyčerpávající debatu
jen bych měla ještě jeden dotaz.. co čištění? Chci ten světle hnědý a trochu se bojim špíny ![]()
@Petua29 píše:
Ahoj, děkuji za vyčerpávající debatujen bych měla ještě jeden dotaz.. co čištění? Chci ten světle hnědý a trochu se bojim špíny
Nemam s cistenim problem jde to snadno ![]()
@AnetaBl píše:
Holky,
taky přemýšlím, že vyměním Fusiona za Wanderera, ale chtěla jsem se zeptat, zda není kočárek užší než Fusion, když je otočný? Mohla byste mi ho prosím některá změřit? Malýmu právě bude rok, tak bych nerada vyměnila za menší…
Moc děkuju
Mela se fusion a nemuzu s wandererem srovnavat wanderer je uzasny a rozhodne vetsi ![]()
@Berungga píše:
Zdravím vás..Prosím nemáte odkaz na nějaké web. stránky kde prodávájí náhradní kolečka ke kočárku CONCORD FUSION či Jané???Hledala jsem na netu, ale nic moc jsem nenašla![]()
![]()
![]()
A nevíte zda se dají vyměnit i ty zadní malá??
Děkuji
U fusion jdou vymenit jen ty vetsi kola a jedno stoji 1990kc predni pokud je nebudete menit na zaruku vymenit nejdou.
Ahoj holky ![]()
Chci vám nabídnout tašku na kočář wanderer, novou nepoužitou pc.1200
nyní jen 600kč…černá, hodí se ke všem barevným kombinacím si myslím..a pak podložku do wandereru, oboustranná, z jedné strany taky černá, kdy se hodí do všech barevných kombinací. U wandereru podložka není součástí kočárů, tak je asi lepší ji mít, je to pohodlnější a dobré i na údržbu a chrání tak samotný kočár. Pc. 990 nyní 500kč.
Přikládám fotky.. ![]()
Kdyby jste měli někdo zájem, tak napište do zpráv ![]()
Ahoj holky pripojim se k vasemu tematu.mam vybrany wanderer cerveny v malviku
Nyni mame travel set concord, je uzadnej ale vadi mi, ze sportak nema otocnou sedacku a hlavne tenhle me uplne oslovil po wandereru jdu i do golfek concord
Podle me je to nejlepsi kocarek
Mela jsem xlander a absolutni nedpokojenost mam 5timesicniho chlapecka a concord nam vyhovuje nejvic.budu prodavat travel set. verim, ze wanderer mi bude vyhovovat jeste lip jak fusion. holky ta cervena je taky krasna i pro kluka mam pouze cerveny concordy ![]()