Korbička Quinny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
18.8.13 22:43

Korbička Quinny

Ahoj,
mám dotaz. Jestli některá z Vás nevíte, zda korbička Quinny(2009)pasuje na podvozek X-LANDER(2008).Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
19.8.13 07:16

Myslim ze by to pasovat mohlo. Ale bude potreba mit na ten xlander adaptery na autosedacku maxi cosi. Protoze ty na korbu od xlanderu vypadaji jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jannie11
19.8.13 08:26

Tak ja mam quinny a adaptery na hlubokou korbu a autosedacku maxi cosy jsou rozdilne.. Takze je otazka jestli adapter na hlubokou korbu quinny pasuje do konstrukce x lander…

• Citovat
  • Upravit
Jannie11
19.8.13 08:26

Tak ja mam quinny a adaptery na hlubokou korbu a autosedacku maxi cosy jsou rozdilne.. Takze je otazka jestli adapter na hlubokou korbu quinny pasuje do konstrukce x lander…

• Citovat
  • Upravit
46
19.8.13 09:33

Budu mít oboje adaptery, ale nevím, zda bude pasovat.No kdyžtak si holt koupím korbu od X-landeru. Tuhle mi chce půjčit sestra, tak jsem chtěla vědět, zda máte některá zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
19.8.13 10:21
@Jannie11 píše:

Ne adapter na hlubokou korbu od quinny nepasuje na x lander urcite.
Ale hluboka korba quinny by mela pasovat na stejny adapter jako vajicko maxi cosi. Mela jsem jejich kocar a vic adapteru tam nebylo tak bych predpokladala ze se to dava na stejny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí