Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
mám dotaz. Jestli některá z Vás nevíte, zda korbička Quinny(2009)pasuje na podvozek X-LANDER(2008).Moc díky
Myslim ze by to pasovat mohlo. Ale bude potreba mit na ten xlander adaptery na autosedacku maxi cosi. Protoze ty na korbu od xlanderu vypadaji jinak ![]()
Tak ja mam quinny a adaptery na hlubokou korbu a autosedacku maxi cosy jsou rozdilne.. Takze je otazka jestli adapter na hlubokou korbu quinny pasuje do konstrukce x lander…
Tak ja mam quinny a adaptery na hlubokou korbu a autosedacku maxi cosy jsou rozdilne.. Takze je otazka jestli adapter na hlubokou korbu quinny pasuje do konstrukce x lander…
Budu mít oboje adaptery, ale nevím, zda bude pasovat.No kdyžtak si holt koupím korbu od X-landeru. Tuhle mi chce půjčit sestra, tak jsem chtěla vědět, zda máte některá zkušenost…
@Jannie11 píše:
Ne adapter na hlubokou korbu od quinny nepasuje na x lander urcite.
Ale hluboka korba quinny by mela pasovat na stejny adapter jako vajicko maxi cosi. Mela jsem jejich kocar a vic adapteru tam nebylo tak bych predpokladala ze se to dava na stejny ![]()