I´coo nebo Mutsy ???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7371
22.12.08 10:41

I´coo nebo Mutsy ???

Aohj holky, prosím o rady..
Který kočárek je myslíte lepší I´coo platon (raději bych tříkolku) nebo Mutsy urban driver nebo mutsy 3 driver?
Mutsík má širčí korbičku , platon zase delší, což myslím, že ta širší bude lepší..
Který kočárek je skladnější do auta a lépe se skládá? a kvalita? prostor ve sportovní sedačce ? U mutsíka se mi zdá zase dost úzká..
Děkuji moc za rady a krásné svátky všem :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zu
4347
22.12.08 11:15

Katko,
máme mutsy urbana,takže k ostatním Ti nepovím, ale spokojenost veliká a rozhodně sportovní sedačka není nějak extra úzká..Jako dceři je přes dva,ale všichni ji tipují na čtyři ( :roll: :roll: :lol: :lol: ) a doteď v pohodě. Spíš teď v zimě ji presnout pod boudičku - tam už je nafest..Ale je fakt vysoká na svůj věk..
Možná něco víc najdeš přímo v diskusi, mutsy je tu docela obsáhlá, icoo nevím..
Dobře vyber a ať se vám hezky jezdí :D
 Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
22.12.08 11:21

Zu děkuji moc za první a rychlou odpověd :lol:
Zatím vede mutsík, jen se bojím toho řízení, docela mě to v tom krámě překvapilo couvání a tak, tak mě napadl ještě ten mutsy 3driver..ale na toho nemůžu najít hodnocení ani diskuzi¨, na i´coo taky ne.
jinak jak se ti skládá a jak moc zabírá místo mutsik v autě, když nesundáš kolečka?
Zatím ti moc děkuji a kpřeji krásné Vánoce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
22.12.08 12:04

Ještě jsem sem mrkla, ta odpovídám :wink:
Couvání nic moc,ale když zaaretuješ, tak pohoda.Však kilometry couvat nebudeš, jen vždycky chvíli :D
Místa zabere dost,ale máme oktávku kombi, takže v klidu. Je to pořádný kočár a tak toho místa holt zabere víc.
Ale jak říkám, u nás rozhodně klady převýšily zápory :wink: :D
Krásné Vánoce i Tobě!!
 Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.08 13:48

Ahojky taky mame mutsy… a taky octavii combi.. :-) a taky je u nas velka spokojenost..

Ja osobne necouvam vubec.. a kdyz nahodou jsem kdysi jezdila tam a zpet (pri uspavani na miste) tak jsem zaaretovala.. coz je sekunda..
Je fajn ze se i houpe.. proste u nas vyhral na plne care.. a mame ho necele dva roky.. a jsme stale spokojena.. na leto jsme meli golfky.. ale manzel s tim nechtel jezdit ze nebude jezdit s hrkackou.. a tak golfky lezi pod posteli.. a stale jezdime mutsikem..

Podvozek mam urban rider

Preji dobry vyber.. a krasne svatky

• Citovat
  • Upravit
5527
22.12.08 20:38

My máme MUTY 4Rider a naprostá spokojenost. Vešel se i do VW Golfa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
22.12.08 21:08

Katko i já podpořím Mutsíka. Máme UR a když jsme ho vezli z Německa, tak se nám vešel i do Daewoo Matiz :-). Na zadnich sedačkách byla korba a na ní sportovní nástavba, mezi sedačkami podvozek bez kol a ty vedle podvozku. Pokud je málo místa, tak když se sundají ty kolečka, je kočár super skladný! A kola se sundávají rychle a v pohodě.
Jinak normálně jezdím kombíkem a tam se vejde krásně, i když nesundám nástavbu a kola. Ale je fakt, že když nemusím, tak radši vozím golfky, přeci jen je kočárek docela těžkej… U mě jediná nevýhoda Mutsyho.

S kočárkem také necouvám, pokud potřebuji, zaaretuji kola. A to je v pohodě.

O Icoo jsem přemýšlela u Aleše, ale nakonec jsem do něj nešla, že byl hooodně drahý a hoooodně těžký. Mutsík je dle mě na tom přeci jen o trochu lépe, i když ne o moc. Jinak to bude asi dost podobné..

Vyzkoušej oba a uvidíš, který ti bude sedět víc do ruky nebo který vyhraje třeba jen vizuálně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
23.12.08 11:30

Holky děkuji moc za odpovědi, zatím mutsík vede, na Icoo nikde nic nemůžu najít a taky bych chtěla zkusit jednou „klasiku“ čtyčkolku" ,
přeji vám všem krásně pohodové svátky, Katka :wink: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4