Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky ![]()
Hledala jsem nějaké diskuze na mé téma, ale žádnou, kterou bych hledala jsem přesně nenašla. Pořídili jsme si kočárek Müüa I'Coo Platon 7 a tak by mě zajímalo, jestli tu najdu nějaké maminky, které ho mají. Miminko se nám narodilo v únoru, sice dřív, ale myslím, že do zimy vše dožene a půjde do sporťáku. Ale to mi zase až tak neva, protože můžu mít sedačku otočenou k sobě a chránit mimi před foukáním. Vše co jsem četla, třeba i na německých stránkách mi nahrávalo k tomu, že je to opravdu dobrý kočárek, je sice těžší, ale když opomenu jeho váhu, nemám mu snad co vytknout. Zajímalo by mě, jak se kočárek chová v náročnějším terénu - třeba na vycházkách do hor a tak podobně. Taky by mě zajímalo, jak se potom kočárek chová v zimě na sněhu, když už má dítko okolo toho roku
. Všem maminkám za tipy a rady moc děkuji
.
My máme trojkolku od stejné značky a musím říct, že jsme vybrali výborně…až na to
, že máme dítě narozené v květnu a ta hluboká korba je sice bezva, ale pro děti narozené v zimě, jelikož ho tam před mrazem výborně ukryje..Navíc máme větší dítě, takže je už od 4-5měsíce ve sporťáku..
Kočárek máme použitý a stále drží ![]()
Píchla jsem jen jednou, ale to spravila záplata…akorát se nám teď nějak „boulí“ kolečko resp.duše, tak nevím, kde sehnat náhradní…?
Pokud máš nový kočár v záruce a bydlíš v Pze, nebudeš mít problém..Je to dobrá investice
Ahoj, tak děkuji, jsem ráda, že jsem nakonec vybrala dobře
. Trochu mě odrazovala jeho váha, ale zase jsem si řekla, že nebudu cestovat nikde MHD tak že mi to zas až tak vadit nebude. Jak jsem četla, v Německu je ten kočárek moc oblíbený, tak jsem mu věřila
. My mámě malou teď v únoru, takže se nám tam na zimu už taky nevleze, ale to bych se asi rozhodla investovat do pořádného zimního pytle
.
@maminka12 píše:
Ahoj, tak děkuji, jsem ráda, že jsem nakonec vybrala dobře. Trochu mě odrazovala jeho váha, ale zase jsem si řekla, že nebudu cestovat nikde MHD tak že mi to zas až tak vadit nebude. Jak jsem četla, v Německu je ten kočárek moc oblíbený, tak jsem mu věřila
. My mámě malou teď v únoru, takže se nám tam na zimu už taky nevleze, ale to bych se asi rozhodla investovat do pořádného zimního pytle
.
my měli (ještě máme
), fusak originál ke kočáru..je super
Můžu se prosím zeptat, kde jste kočárek Müüa I'Coo Platon 7 sehnala?
@stejskalka píše:
Můžu se prosím zeptat, kde jste kočárek Müüa I'Coo Platon 7 sehnala?
Omlouvám se, že píšu opožděně, kočárek máme z německa, protože tady v čr nebyl jednak výběr a když už, tak se mi nelíbily barvy ![]()
škoda, že se nepodělíte, kde jste kočárek přesně sehnala
hlavně ať vám slouží.
Dobrý den, máme také starší Platon 7 z bazaru a jsem maximálně spokojená. Zvládám i metro a tramvaje v Praze
Je těžší, ale vyplatí se, uveze i dvě děti a nákup. V terénu přes kořeny v lese i v městských dírách v chodníku bezva!!!
Helča
Ještě jsem zapomněla sníh - dobře se jezdí se zaaretovanou nápravou a je dobré nemít sjeté gumy (jako my) ![]()
Maminky můžete mi poradit jak kočárek složit? ať se snažím jak se snažím, tak to nejde.
Tak to jsme cvičili dost dlouho. Myslím, že je to vysunout rukojeť a pak najednou dvě věci - nárazem rukojeť zasunout a s tím přitáhnout k sobě páčku - takové L - NA RUKOJETI někde v polovině levé strany, myslím. Chce to získat grif, je to dost zvláštní. Když to nepůjde, tak já to zítra zkusím a lépe to popíšu. Helča ![]()
Moc díky za odpověď, manžel už na to přišel a já to teda musím nacvičit:-) ale kočár je v pořádku, to je hlavní.
Maminky a nemáte některá k prodeji, nebo nechystáte se prodávat hlubokou korbu na kočárek i coo?
stejskalka
Dobrý večer, omlouvám se, že jsem se nepodělila dřív. Náš kočárek jsem viděla třeba na prodejně kocarky-ruzovypanter. cz/v-54/cocoon-classic/, malvik, detskydum., mimi-vyskov, to jsou ty klasické, pak se dělají i s jinými kolečky, ale ty už prý nejsou tak kvalitní - zkušenost sama nemám. Např kocarky. heureka a nebo maminkatovi. Dále se dá sehnat spousta kočárků na aukru - tyto kočárky jsou opravdu kvalitní a po jednom dítěti vypadá stále jak onový - pokud se s ním slušně zachází. Já osobně vybírala v německu, kde mají mnohem větší výběr právě těchto kočárků, hlavně větší výběr barev. Barvy, které se u nás dělaly v kolekci 2011 a 2012 mě se absolutně nelíbily… Jin ak v přepočtu nás cena se vším všudy (hluboká korba, sportovní, autosedačka, 3× nánožník - hlubokej, sportovní, sedačka, 2× pláštěnka - hlubokej, sportovní, zimní fusak, pumpička, zimní vak na madlo…snad už vše) přišlo asi na nějakých 25 tisíc, jaká by byla cena tady v čr přesně nevím, ale jistě srovnatelná ![]()