I'Coo Platon 7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
8.5.12 23:19

I'Coo Platon 7

Ahoj maminky :mavam:
Hledala jsem nějaké diskuze na mé téma, ale žádnou, kterou bych hledala jsem přesně nenašla. Pořídili jsme si kočárek Müüa I'Coo Platon 7 a tak by mě zajímalo, jestli tu najdu nějaké maminky, které ho mají. Miminko se nám narodilo v únoru, sice dřív, ale myslím, že do zimy vše dožene a půjde do sporťáku. Ale to mi zase až tak neva, protože můžu mít sedačku otočenou k sobě a chránit mimi před foukáním. Vše co jsem četla, třeba i na německých stránkách mi nahrávalo k tomu, že je to opravdu dobrý kočárek, je sice těžší, ale když opomenu jeho váhu, nemám mu snad co vytknout. Zajímalo by mě, jak se kočárek chová v náročnějším terénu - třeba na vycházkách do hor a tak podobně. Taky by mě zajímalo, jak se potom kočárek chová v zimě na sněhu, když už má dítko okolo toho roku :) . Všem maminkám za tipy a rady moc děkuji :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1800
9.5.12 07:53

My máme trojkolku od stejné značky a musím říct, že jsme vybrali výborně…až na to ;) , že máme dítě narozené v květnu a ta hluboká korba je sice bezva, ale pro děti narozené v zimě, jelikož ho tam před mrazem výborně ukryje..Navíc máme větší dítě, takže je už od 4-5měsíce ve sporťáku..
Kočárek máme použitý a stále drží :)
Píchla jsem jen jednou, ale to spravila záplata…akorát se nám teď nějak „boulí“ kolečko resp.duše, tak nevím, kde sehnat náhradní…?
Pokud máš nový kočár v záruce a bydlíš v Pze, nebudeš mít problém..Je to dobrá investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.5.12 09:18

Ahoj, tak děkuji, jsem ráda, že jsem nakonec vybrala dobře :D . Trochu mě odrazovala jeho váha, ale zase jsem si řekla, že nebudu cestovat nikde MHD tak že mi to zas až tak vadit nebude. Jak jsem četla, v Německu je ten kočárek moc oblíbený, tak jsem mu věřila :lol: . My mámě malou teď v únoru, takže se nám tam na zimu už taky nevleze, ale to bych se asi rozhodla investovat do pořádného zimního pytle :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
9.5.12 09:43
@maminka12 píše:
Ahoj, tak děkuji, jsem ráda, že jsem nakonec vybrala dobře :D . Trochu mě odrazovala jeho váha, ale zase jsem si řekla, že nebudu cestovat nikde MHD tak že mi to zas až tak vadit nebude. Jak jsem četla, v Německu je ten kočárek moc oblíbený, tak jsem mu věřila :lol: . My mámě malou teď v únoru, takže se nám tam na zimu už taky nevleze, ale to bych se asi rozhodla investovat do pořádného zimního pytle :palec: .

my měli (ještě máme :) ), fusak originál ke kočáru..je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.5.12 12:07

Jo ten originální vypadá taky schopně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stejskalka
4.6.12 21:01

Můžu se prosím zeptat, kde jste kočárek Müüa I'Coo Platon 7 sehnala?

• Citovat
  • Upravit
77
6.6.12 20:58
@stejskalka píše:
Můžu se prosím zeptat, kde jste kočárek Müüa I'Coo Platon 7 sehnala?

Omlouvám se, že píšu opožděně, kočárek máme z německa, protože tady v čr nebyl jednak výběr a když už, tak se mi nelíbily barvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stejskalka
11.6.12 10:53

škoda, že se nepodělíte, kde jste kočárek přesně sehnala :-( hlavně ať vám slouží.

• Citovat
  • Upravit
anelee
20.6.12 09:35

I'coo platon 7

Dobrý den, máme také starší Platon 7 z bazaru a jsem maximálně spokojená. Zvládám i metro a tramvaje v Praze :-) Je těžší, ale vyplatí se, uveze i dvě děti a nákup. V terénu přes kořeny v lese i v městských dírách v chodníku bezva!!!
 Helča

• Citovat
  • Upravit
anelee
20.6.12 09:36

Ještě jsem zapomněla sníh - dobře se jezdí se zaaretovanou nápravou a je dobré nemít sjeté gumy (jako my) :-)

• Citovat
  • Upravit
stejskalka
20.6.12 19:57

skládání

Maminky můžete mi poradit jak kočárek složit? ať se snažím jak se snažím, tak to nejde.

• Citovat
  • Upravit
anelee
20.6.12 22:16

Tak to jsme cvičili dost dlouho. Myslím, že je to vysunout rukojeť a pak najednou dvě věci - nárazem rukojeť zasunout a s tím přitáhnout k sobě páčku - takové L - NA RUKOJETI někde v polovině levé strany, myslím. Chce to získat grif, je to dost zvláštní. Když to nepůjde, tak já to zítra zkusím a lépe to popíšu. Helča :D

• Citovat
  • Upravit
stejskalka
21.6.12 02:46

Moc díky za odpověď, manžel už na to přišel a já to teda musím nacvičit:-) ale kočár je v pořádku, to je hlavní.

• Citovat
  • Upravit
stejskalka
21.6.12 07:25

Maminky a nemáte některá k prodeji, nebo nechystáte se prodávat hlubokou korbu na kočárek i coo?

• Citovat
  • Upravit
77
24.6.12 22:49

stejskalka

stejskalka

Dobrý večer, omlouvám se, že jsem se nepodělila dřív. Náš kočárek jsem viděla třeba na prodejně kocarky-ruzovypanter. cz/v-54/cocoon-classic/, malvik, detskydum., mimi-vyskov, to jsou ty klasické, pak se dělají i s jinými kolečky, ale ty už prý nejsou tak kvalitní - zkušenost sama nemám. Např kocarky. heureka a nebo maminkatovi. Dále se dá sehnat spousta kočárků na aukru - tyto kočárky jsou opravdu kvalitní a po jednom dítěti vypadá stále jak onový - pokud se s ním slušně zachází. Já osobně vybírala v německu, kde mají mnohem větší výběr právě těchto kočárků, hlavně větší výběr barev. Barvy, které se u nás dělaly v kolekci 2011 a 2012 mě se absolutně nelíbily… Jin ak v přepočtu nás cena se vším všudy (hluboká korba, sportovní, autosedačka, 3× nánožník - hlubokej, sportovní, sedačka, 2× pláštěnka - hlubokej, sportovní, zimní fusak, pumpička, zimní vak na madlo…snad už vše) přišlo asi na nějakých 25 tisíc, jaká by byla cena tady v čr přesně nevím, ale jistě srovnatelná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí