Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, mohla by mi některá poradit jaký je rozdíl mezi těmito kočárky. Já přišla akorát na to, že u reversu jde otočit sportovní sedačka(nebo jde jen přehodit madlo??)
Je ještě nějaký rozdíl, třeba v podvozku?
Děkuji
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Propodvozky jsou podle mě de facto stejné, velký rozdíl je ve sportovní sedačce, ta v reversu je velmi úzká, ale otočná, naproti slalom pro ji má neotočnou, ale širokou a pohodlnou
Ahoj, těch rozdílů je více. Reverse má: otočnou sedačku, lepší sed než slalom, kočárek je těžší, je o dost stabilnější. Má sklápěcí boudičku, takže nemusíš mít clonu. A má lepší nožní brzdu.
Slalom je samozřejmě šiřší a lehčí.
Asi záleží na dítěti, měla jsem Slaloma a šla jsem do Reversu na jaře, protože ve Slalomu mi dítko sjíždělo a nemohlo sedět.
A ještě se tedy zeptám, když koupím nový slalom reverse sportovní verzi, dám na to jakoukoliv korbu od jané?(korba TRANSPORTER,korba CAPAZO,korba MICRO)
Která z těchto korbiček je lepší?
Děkuji
dáš, je to stejný bezadaptérový systém, dokonce tam dáš i korbu z Concorda. Já měla capazzo a spokojenost, ostatní korby znám, ale nemám osobní zkušenost. Zkus holky z diskuze Jane 2010.
Rozdílů je dost: slalom má jiný podvozek - nožní brzdu, která vyšším lidem vadí v chůzi, normální velikosti v pohodě mě nevadila a to jsem 171 cm, jiná kolečka, širší sedačku (prostornou do věku 3 let dítěte), rukojeť kulatá (což se velmi dobře drží).
reverse- podvozek ve tvaru C nevadí brzda je na straně konstrukce, úzká sedačka (jako u všech reverzů), držadlo na kočáře je ploché, což je nepříjemné na držení. Střecha se dá sklopit u všech. Má jiný tvar než u slalomu.
Na oba nasadíš jakoukoli korbu od Jané. Korba od concordu tam pasuje taky, je to stejná firma, ale nemusí jít dolů.
A můžu se zeptat, jak je široká sportovní sedačka u reversu a u slalomu?Děkuji
u reverzu myslím 28-32 u slalomu je široká hodně, přesně nevím, ale je dost veliká, když bys měla malé dítě, tak se dá dát ještě jedna vložka, aby tam nelítal, za to s fusakem má krásné pohodlí. Jo a ještě jeden rozdíl, reverze se otáčí pro i po směru , slalom ne. Porto je ten slalom tak velký a všechny reverzy uzské.
No právě kvůli té otáčecí sportovní sedačce bych chtěla ten reverse, jenže když píšete že je úzký tak nevím. No pojedeme se podívat do Prahy do handy tam je snad mají oba vystavené a budu je muset porovnat.Ještě jedna otázka ta barva jak vypadá na obrázku jako žlutá je fakt tak krásně žlutá??
@k.a.c.k.a.1 Nádhertná je… co mouchy v létě. Já mám tuto a všichni do mně šijou, že budu mít samý mouchy
Já se toho moc nebojím, pač nosím hodně žlutých věcích, a popř. mám i síťku.
@k.a.c.k.a.1 koukám že máte ten reverse(podle otočné sedačky), měla jste i korbu na kočárek? Ten sporták mi nepřijde zase tak úzký, kolik je klučikovi na fotce? Jste s tim kočárkem spokojená?Děkuji
ahoj,
asi resim to stejne, Jane se mne moc libi, ale chci aby byla otocna sedacka - je to prosim tenhle?? zda se mne i za super cenu.. http://www.levne-kocarky.eu/product.php?…
dekuju za rady..
Když jsem vybírala, tak jsem našla tohle porovnání http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… A reverse je doma… A spokojenost.