Quinny Buzz - zkušenosti

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
76
4.5.12 09:18

Quinny Buzz kdo prosím máte

Maminky, jakou máte zkušenost prosím s tímto kočárkem? Zalíbil se mi, jen v okolí neznám nikoho, kdo by ho měl…A jaký je prosím rozdíl mezi starou a novou verzí? Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
4.5.12 09:37

Ahoj.Mám měla sem na první dítě takže buzz 2007 a ted sem si na to jen koupila novou boudičku z nové kolekce abych mla změnu.
Spokojená sem byla i když je fakt že z hluboké korby mi malej vyrostl velmi brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.12 09:37

Ahoj.Mám měla sem na první dítě takže buzz 2007 a ted sem si na to jen koupila novou boudičku z nové kolekce abych mla změnu.
Spokojená sem byla i když je fakt že z hluboké korby mi malej vyrostl velmi brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.5.12 09:49

no já ho právě potřebuju na sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.12 09:53
@majka zlin píše:
no já ho právě potřebuju na sporťák…

tak jako sporták mi vydržel do 11 měsícu a to už tam malej byl jak motýl připíchlej na naástěnce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.5.12 18:57

Ahoj,mám ho a jsem moc spokojená.Mám novou verzi,stará má úplně jinou sedačku,rozdíl je zřejmý na první pohled.Je super mít terénní/nafukovací/přední kolo,pak se jezdí úplně bez drncání.Vyhovuje mi možnost otočení sedačky po nebo proti směru jízdy a malému se líbí i to sklápění na spaní.Je mu 13 měsíců,má 11kg a rozhodně nemyslím,že by mu v dohledné době byl kočár malý nebo v něm divně vypadal.Bavíc se dá koupit sedačka XXL,která prostor ještě zvětší.Zatím ji vůbec neplánuji vytáhnout,tahle bohatě stačí.A je moc pohodlná,malej tam moc rád sedí-máme i jiné kočáry…Buzz je docela skladný,složí se velmi snadno a rozloží úplně sám.Za mě bezva kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.5.12 20:57

Tak jsem ještě našla fotku té staré verze Buzze,je úplně jiná…byla prostornější,ale ta nová je o hodně modernější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
29.10.18 08:37

Nemate prosim nekdo tuto krabičku, potrebuji vedet jak je dlouha, moc dekuji za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí