Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, jakou máte zkušenost prosím s tímto kočárkem? Zalíbil se mi, jen v okolí neznám nikoho, kdo by ho měl…A jaký je prosím rozdíl mezi starou a novou verzí? Děkuji za odpovědi ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzAhoj.Mám měla sem na první dítě takže buzz 2007 a ted sem si na to jen koupila novou boudičku z nové kolekce abych mla změnu.
Spokojená sem byla i když je fakt že z hluboké korby mi malej vyrostl velmi brzy ![]()
Ahoj.Mám měla sem na první dítě takže buzz 2007 a ted sem si na to jen koupila novou boudičku z nové kolekce abych mla změnu.
Spokojená sem byla i když je fakt že z hluboké korby mi malej vyrostl velmi brzy ![]()
@majka zlin píše:
no já ho právě potřebuju na sporťák…
tak jako sporták mi vydržel do 11 měsícu a to už tam malej byl jak motýl připíchlej na naástěnce ![]()
Ahoj,mám ho a jsem moc spokojená.Mám novou verzi,stará má úplně jinou sedačku,rozdíl je zřejmý na první pohled.Je super mít terénní/nafukovací/přední kolo,pak se jezdí úplně bez drncání.Vyhovuje mi možnost otočení sedačky po nebo proti směru jízdy a malému se líbí i to sklápění na spaní.Je mu 13 měsíců,má 11kg a rozhodně nemyslím,že by mu v dohledné době byl kočár malý nebo v něm divně vypadal.Bavíc se dá koupit sedačka XXL,která prostor ještě zvětší.Zatím ji vůbec neplánuji vytáhnout,tahle bohatě stačí.A je moc pohodlná,malej tam moc rád sedí-máme i jiné kočáry…Buzz je docela skladný,složí se velmi snadno a rozloží úplně sám.Za mě bezva kočárek.
Tak jsem ještě našla fotku té staré verze Buzze,je úplně jiná…byla prostornější,ale ta nová je o hodně modernější…
Nemate prosim nekdo tuto krabičku, potrebuji vedet jak je dlouha, moc dekuji za info…