Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky,
chtela jsem se zeptat, jestli nekta nemate tuhle vlozku do Cameleona. Oliver ma ve sportaku hned propoceny zadicka a kdyz mu tam dam plinku, tak se hnedka shrne. Koukala jsem i na MMB, nektery mamci tam vlozky sijou za zlomek ceny originalu, ale je to jen bavlna. Ta origos ma byt z nejake funkcni latky…
diky
Martek
Mam ji objednanou z Anna a Victorie( meli slevu -15%), prijde kazdym dnem. Ale malemu jsou teprve 4 mesice, takze zkouset budeme az tak v cervenci…
Vypada to, ze ji meli jen 1.kvetna. Ale ted jsem se divala na jejich stranky a muzes si tam stahnout slevovou karticku -8%, tak alespon neco… ![]()
@lucie cha píše:
Vypada to, ze ji meli jen 1.kvetna. Ale ted jsem se divala na jejich stranky a muzes si tam stahnout slevovou karticku -8%, tak alespon neco…
hups, to bych tam ale musela osobne..... ![]()
nebo je tam i neco jinyho?
Vlozka bugaboo uz prisla. Zda je funkcni zatim neposoudim. Ale rozhodne neni oboustranna.
Prestavovala jsem si, ze je z jedne strany z latky s bambusem a z druhe strany ze sitoviny Je usita pouze z jednoho materialu, toho s bambusem, z druhe strany jsou oentlovane svy, jsou tam vsite takove ty trcici etikety o pouzitem materialu a doporuceni prani a udrzby, no proste neni oboustranna. Jsem zklamana, premyslim, jestli to nevratim. Prece jenom to stalo dost penez, jestli by se nedala poridit nejaka jina funkcni podlozka, jako je treba tato:
http://www.littleangel.cz/…t-sedy-konik.
@martek01 Nasla jsi od te doby neco obdobneho?
Nejsem totiz ani spokojena s barvou,mam strisku onrazovou, ale takou opravdu pomerancovou. Jenze vyrobce zmenil odstin oranzove a ta je ted spis koralova. Takze podlozka mi prisla koralova. ![]()
@lucie cha hups
vcera jsem si ju v babyparku taky objednala a ve stredu si pro ni jedu
no kouknu na ni a kdyztak jim ju omlatim o hlavu
presne jak rikas, za ty prachy jsem chtela neco funkcniho. takhle si muzu objednat neco obyc bavlnenyho zanpar korun. tak jsem zvedava.....
@martek01 ahoj, chtela jsem se zeptat, zda jsi vlozku nakonec koupila a zda jsi spokojena?
@lucie cha jj, mam ju a myslim ze je cajk. V patek, jak bylo vedro, tak tam byl jen v tricku a spoceny zada nemel, coz je pro me dulezity ![]()
a ty sis ju nakonec nechala?
Cekala jsem na tvoje postrehy. Jestli jsi spokojena, tak si ji necham. Dekuju
ty ju vlastne budes pouzivat az v lete, co, no akorat se mi vubec nelibi, jak to je univerzalni na bee a tak..... ale funkcni je. a hlavne to ma Oliver tedka takovy pekne mekky a hebky ![]()
Ahoj také jsem si koupila bugaboo, chtěla jsem ho vždycky tak uvidím jak se s ním bude jezdit.Mám podložku tu červenou.je použitá ale jen minimálně a na jedné straně maličko propálená od uhlíku ale já ji asi používat nebudu nemám ráda červenou.a holky je stejná základna (hl.lůžko)pro bugaboo cameleon a donky?
Taky si myslím, že je donkey uzší. Btw martek01 potkala jsem paní za žďáru, co v něm teď vozí dvojčata, je to kára:)