Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kočárek team tex-ferrari, má někdo zkušenost, či váš názor http://abckocarky.cz/…aska-ferrari Miminko se má narodit v zimě a nevím zda je kočárek vhodný..Díky
ahoj…pokud já vím,tak ta autosedačka není podle testů vůbec bezpečná. Taky jsme o ni uvažovali.
Když by se ti moc líbil jako tipově tak mi dost připomíná bugaboo chamelon a je určitě kvalitnější a bezpečnější.Maky má pravdu autosedačky této značky jsou špatné
není to cameleon!! je to jen nějaká imitace (beztak z Polska).
OT - takový obrandovaný kočárek bych si koupila jen v případě, že bych měla v garáži Ferrari…
nicméně na zimu to vhodné nejspíš bude.
B.O.nepsala jsem,že je to cameleon.Psala jsem,že mi ho hned tipově připomněl podle konstrukce a koleček.
a že by bylo lepší si vybrat jeho pokud by se zakladatelce líbil takový tip kočárku ,který si vybrala ona.
@ondas tys jenom opravovala to CH na C, že? až teď mi to došlo ![]()
Ferrari kočárek neni bezpeční a už vubec na zimu jak autosedačka,kazovy,a zaruka nejistá,ak se neco stane mimi to bych neriskovala,Muj je taky zavisly na tej značke mame oblečení vše ale kočárek,autosedačku ne,neni ani v testech dobra,
B.O.jojo to nic asi bych se taky nepochopila ![]()
Pajjule jak si se rozhodla?názorů není moc,ale uděla jsi si ty nějaký?
Ferrari už teda nechcem. Pročetla jsem jiné diskuze a vezmu si papír a budu písat abych vybrala ten správný, bydlíme skoro na horách takže podmínky v zimě jsou drsné…Jinak díky za odpovědi.
@pajjule píše:
Ferrari už teda nechcem. Pročetla jsem jiné diskuze a vezmu si papír a budu písat abych vybrala ten správný, bydlíme skoro na horách takže podmínky v zimě jsou drsné…Jinak díky za odpovědi.
No ja myslím že si se rozhodla dobre
ješte k tomu když bydlíte skoro na horách,
Opradu i nas lakalo Ferrari,ale ja delala s kočárkami a mali sme snima problemy a stížnosti,reklamace na denním porádku
Snad vybereš neco dobre a budeš max spokojená ![]()
osobně bych si na drsnou zimu pořídila joggster nebo bugaboo se zimníma předníma kolama ![]()
mmch, mám bugaboo a jsem max spokojená. v zimě jsme byli několikrát na horách a vše bez problému ![]()