Kočárky Patron. Máte někdo zkušenost?

Peťka710
3.5.12 16:30

Kočárky Patron. Máte někdo zkušenost?

Máte někdo zkušenosti s kočárky od Patronu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
3.5.12 16:40

Mám dobrou zkušenost s kočárkem Fenix F4R Tour (trojkombinace), autosedačku bych si asi znovu nekoupila, ale jina kočárek (vložná taška a sporťák supe)r.

• Citovat
  • Upravit
50725
3.5.12 16:41

Jo :mrgreen: Měla jsem Apollon Alux, když jsem ho po prvním dítku prodávala, byl stále jako nový. Vadilo mi, že byl těžší, protože bydlíme na kopci a že neměl otočná kola. Jinak jsem byla moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťka710
3.5.12 17:13

Já ho právě odkoupila od kamarádky a taky je jako nový. Byla spokojená, jen je opravdu možná těžší, ale my budeme jezdit hodně po polích a lesích, tak myslím, že na to bude super ;-)

• Citovat
  • Upravit
2104
3.5.12 17:16

Měla jsem na první a nechala jsem si i na druhé, Mám Apollon Alux a je super, co všechno dokázal odvozit, jaké zvládl terény to je neuveřitelné a pořád je jako nový. Jen teda je o něco těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
3.5.12 17:38

já mám zkušenost naopak špatnou.měla jsem Patron Zephyr(už se nedělá)a strašně rychle se mu vyviklala rukojeť,do koleček se dostal jakýsi písek nebo co a nejde vyndat neb kolečka jsou nenafukovací.Při sebemenším pohybu to chrastilo.Ono se to nezdá jako kdovíjaký průšvih,ale byl to mazec při uspávání.Vždyckypři pohybu sem a tam to chrasilo až hrůza.Jinak byl pohodlně široký i měkkoučký - copak o to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
3.5.12 19:47

Mame taky aluz a spokojenost. Je tezsi, ale vsude projede- takovej mensi tank. Nam akorat tahne doleva, v servisu opravila auz to dela zas, rikali, ze jeden cas jim dodavali spatny material, ale ted uz na to berou neco jineho, takze uz to nedelaj. 2× se nam urvala striska, ale opravili zdarma a na pockani- ale asi to byla nase chyba, tahali sme v blbem miste.
Vyhoda je, ze pokud bydlis nekde pobliz melnika, muzes si zajet do servisu a oni na pockani opravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.5.12 23:17

Jj, v terénu projel fakt parádně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.12 11:09

A nemáte někdo zkušenost se skatem k Patronům?

Mě jde konkrétně o skate na tento podvozek http://www.baby.patron.eu/…R_K2_450.png

• Citovat
  • Upravit
50725
4.5.12 11:48

Tak to nevím… Já jsem ho právě prodala a koupila kočár pro dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.12 12:27

No u nás je kočár pro starší zbytečnost, ona v něm být nechce, ale zase to pak není na dlouhé procházky, tak pořád váhám jestli ten skate koupit nebo ne, ale hlavně pořádně ani nevím jaký a kde ho vyzkoušet na živo atd. Asi to necháme na později, až se situace ustálí a uvidíme jak bude větší zvládat. Když půjdeme někam na procházku delší i s taťkou tak máme dva kočáry, jen aby to uvezlo auto :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4