Kočárek Casualplay Avant

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3425
4.5.12 16:30

Kočárek Casualplay Avant

Dobrý den, prosím o zkušenosti s tímto kočárkem. Snad ho tu někdo má…Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pep
142
4.5.12 17:44

Já mám jeho předchůdce Casualplay Vintage 3 - stejný podvozek, ale sedačka je stejná jako u Casualplay S4 reverse. Avant je letošní novinka se sedačkou stejnou jako Casualplay Kudu. K tomu podvozku: je lehký, skladný (skládá se i se sedákem na placku), dobře se přenáší a má úžasný dobře přístupný megakoš. Jen se docela rychle ojela kolečka, ale to je asi problém většiny plastových koleček. Praktická je brzda na rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
6.5.12 15:23

Děkuju. A ještě bych se zeptala, jestli má ten tvůj VINTAGE polohovací nohy a otočnou sedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
6.5.12 17:27

Vintage 3 má otočnou sedačku - a je to supr. Zvládnu to i s 1,5 roční dcerou v sedačce během procházky, jen vyklikneš, otočíš a zase nasuneš. Sedačka má tři polohy - sed, polosed a úplný leh (snadno, páčkou), hlavová opěrka lze ještě prodloužit. Klasické polohování nožiček nemá, ale je tam taková vysunovací podložka (či jak to mám popsat), kterou prodloužíš sed/leh a mimčo může mít krásně natažené nožky (dcera to má tak pořád). Samozřejmě je tam i stupátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
7.5.12 06:39

pep, moc ti děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
30.7.12 16:58

Ahoj holky, muzu se zeptat Klaro, uz sis ho poridila? Ja se zatim zamilovala do golfek downtown, ale ty maji na prd kosicek, coz je dost minus..Avant se jevi idealne, ale zatim ho v Malvikovi nemaji na prodejne, takze jsem ho jeste nevidela na zivo..uz s nim jezdis? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí