Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, prosím o zkušenosti s tímto kočárkem. Snad ho tu někdo má…Děkuji ![]()
Já mám jeho předchůdce Casualplay Vintage 3 - stejný podvozek, ale sedačka je stejná jako u Casualplay S4 reverse. Avant je letošní novinka se sedačkou stejnou jako Casualplay Kudu. K tomu podvozku: je lehký, skladný (skládá se i se sedákem na placku), dobře se přenáší a má úžasný dobře přístupný megakoš. Jen se docela rychle ojela kolečka, ale to je asi problém většiny plastových koleček. Praktická je brzda na rukojeti.
Děkuju. A ještě bych se zeptala, jestli má ten tvůj VINTAGE polohovací nohy a otočnou sedačku?
Vintage 3 má otočnou sedačku - a je to supr. Zvládnu to i s 1,5 roční dcerou v sedačce během procházky, jen vyklikneš, otočíš a zase nasuneš. Sedačka má tři polohy - sed, polosed a úplný leh (snadno, páčkou), hlavová opěrka lze ještě prodloužit. Klasické polohování nožiček nemá, ale je tam taková vysunovací podložka (či jak to mám popsat), kterou prodloužíš sed/leh a mimčo může mít krásně natažené nožky (dcera to má tak pořád). Samozřejmě je tam i stupátko.
Ahoj holky, muzu se zeptat Klaro, uz sis ho poridila? Ja se zatim zamilovala do golfek downtown, ale ty maji na prd kosicek, coz je dost minus..Avant se jevi idealne, ale zatim ho v Malvikovi nemaji na prodejne, takze jsem ho jeste nevidela na zivo..uz s nim jezdis? diky