Rozdíl mezi Jané Slalom Pro a Jané Reverse

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
14.5.12 16:51

@nausikaa a on ten 2010 byl nejakej horsi, nebo proste jen tim, ze je 2010 je levnejsi?? dekuju moc, za radu ;) asi by mne bylo totiz jedno jestli je 2010 nebo 2011.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
14.5.12 16:53

A kola má větší neotočný slalom, má i výraznější vzorek, reverse má pláště širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 16:56

@nausikaa ja kdyz uz si myslim, ze tem kocarkum zacinam rozumet, tak okamzite najde neco z ceho sem uplne mimo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
14.5.12 17:01

Někde jsem četla, že první reversy měly problém s rychlým sjížděním koleček a snad padaly kryty kol?, ale pak to měli vychytat, mám ho od loňského jara a zatím kola OK a ani nic neupadlo. Navíc jen 2010 má ještě trochu jinak košík a když chci jet se skatem musím přiodepnout košík.

Příspěvek upraven 15.05.12 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
14.5.12 17:06

Hele, ty kola jsou spíš jen kosmetický detail, hezčí se mi zdála ta stará, ale tomuhle http://www.malvik.cz/…reverse-2010 jsem prostě neodolala i když má „ošklivější“ kola a i když jsem ho vlastně nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 19:18

@nausikaa a tvuj nazor na ty kocarky - vzala bys tenhle: http://www.levne-kocarky.eu/product.php?… ?? ja uz bych nejradej potrebovala aby ho za me nekdo objednal a bylo, vim, ze nakonec budu nadsena, ale udelat ten krok - no jo ja jsem vaha a to sedi uplne.. :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
14.5.12 19:52

Jestli se Ti líbí, má většinu z toho co chceš a neřešíš prodejce, tak proč ne, jen nevím jestli bych si nepřiplatila a nechtěla to mít kvůli té reklamaci o něco blíž třeba jako http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?… , ale v tomhle jsem prostě srab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 06:10

@nausikaa libi se mne mooooc :palec: a nevis jakej je rozdil ten pro reverse 2010 a 2011?? jestli jsou tam nejake zasadni zmeny?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
15.5.12 08:53

@aakaficko a viděla jste ten reverse naživo? Já ano a přišel mi ukrutně úzký, opravdu :roll: . A když vidím, že máte termín v červenci, tak tipuju, že ještě v roce a půl budete asi muset dávat dítko do sporťáku a to i s fusakem, tak si nedovedu představit, že by se zrovna do reversu vešlo.
Tak a teď do mě, protože chápu, že jsem vás teď asi rozhodila :oops: .

• Citovat
  • Upravit
11245
15.5.12 09:01

@Renčí2 hihi, zadny rozhodila.. o tomhle vim, to je taky to co sem porad resila, ale pak tady vidim fotku skoro 3 letyho chlapecka, kterej se tam vejde.. tak prece nedelaji kocar takovej, ze se do nej miminko po 3 mesicich nevejde ne?? samozrejme porad o tom premyslim, ale jeste vim mne vadi ta neotocka sedacka u toho Jane slalom pro.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
15.5.12 09:12

@aakaficko Právě, že takové kočáry dělají. Dělají hluboké korbičky, ze kterých musí mimi ve 4 měsících ven anebo sporťáky, ve kterých si batole neopře hlavu (např. casualplay), tak se ničemu už nedivím. A ten skoro 3letý chlapeček je tam jen v letním oblečení.

Anebo se podívejte na úplně jiné značky, třeba teutonie, mutsy, gesslein, abc, …

• Citovat
  • Upravit
11245
15.5.12 09:14

@Renčí2 to ja vim, ze je jen v letnim obleceni, ale pocitam ze kolem 3 let uz budeme mit normal golfac a ne tenhle Jane.. proste nechci ten jane slalom pro, kdyz to nema otocnou tu sedacku, i kdyz je vetsi.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 09:15

@Renčí2 jiny znacky sem taky uz sledovala, ale proste se mne ty Jane libi nejvic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
15.5.12 09:27

@aakaficko Jasne :-)
Já sporťák používala skoro do 3 let, protože golfky se holt nemůžou vytáhnout na každou cestu, v horším terénu by se prostě zničily.

• Citovat
  • Upravit
11245
15.5.12 09:29

@Renčí2 a ty mas ten jane slalom pro? nebo jakej kocarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí