Kočárek I'coo Vario a doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kianga
9.5.12 13:50

já měla Gesslein future, takže mám s cím porovnávat,co mi vadilo, byl hozne tezkej a dost sirokej, nevesla jsem se do mnoha dveri a výtahů, nebo jen s obtížemi. Ale zase to byl tank,kolečka měl oboje, pevná nebo otočná, líbilo se mi, ze to byl sporták s vloznou tazkou na malé mimi, ta se pak predelala na super fusak do sportáku. U Varia by mi asi chybelo to vysouvací madlo, preci jen manzel má 2 metry, nehrbil by se u toho? Nekopala jste si při delším kroku do brzdy? Co přechodové období, kdy dítě už sedí,a chce koukat, ale také často spí? Mně to tak přijde z vašeho vyprávění, že hluboká korba super, ale pak místo nástavby úplně stačí polohovací golfky…dá se s ním klasicky houpat, nebo se jen viklá v tech spojích? Ta nízká váha mne láká..se sportákem se jezdí líp nez s golfkami, ale když jsem ho musela rvát do schodů nebo busu :cert:

• Citovat
  • Upravit
1452
9.5.12 14:01

aha, tak ja pochopila madlo jako madlo u dítěte :) pardon, rukojeť je nastavitelná, manžel má 190cm a nehrbí se :) my jsme teď v tom přechodovém období, když chce koukat, tak ji jednoduše napolohuju, korba je otočná, ale malé se nelíbí když na mne vidí. Je odpružený, klasické houpání to ale rozhodně není, ve špatném terénu super, vejdeme se i do dveří a výtahu :) Malé je teď 10měsíců, takže sporťák až tak dlouho nepoužíváme, pořídila jsem si i golfky, protože je každý má a já jsem hrozná ženská 8) ale rozhodně by nám postačoval i tento kočárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
9.5.12 14:04

Jeste jsem se znovu dívala na ty stránky, píší, teleskopická rukojet..nechápu, proč ji tam píšou, když tam žádná není. Nánožník v ceně - NE. Tak čímpak se překryje ta boudička, to se nedá použít na nohy na sporťák?

• Citovat
  • Upravit
Kianga
9.5.12 14:06

aha, tak už si rozumíme…ono se jí nelíbí, když vidí na maminku jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kianga
9.5.12 14:08

Kudla bych se sjela tady v Praze na nej podívat a nemusela bych vás otravovat :,( , ale kdyz oni ho uz mají jen v tech Milovicích…

• Citovat
  • Upravit
nepř. burgundy
9.5.12 14:35

nánožník se dá pochopitelne pouzit i na sportak, protoze je to ta stejná konstrukce (kdyz jsem zakládala diskuzi jsem to nevedela, proto jsem se na to ptala). jinak, tašku jsem si nechala ušít od paní na mimibazaru, poslala jsem ji obrázek originál tašky k variu, stálo to nejak kolem 350kč, když tak bych vám poslala na ni maila kdyz se pro vario rozhodnete ;)

• Citovat
  • Upravit
Kianga
9.5.12 14:56

jj, taky už mám nějaké tipy :-) díky. Ještě poslední dotaz, co skládání do auta? máme sedan s nízkým kufrem…musím to ale stejně změřit..

• Citovat
  • Upravit
nepřihláš. burgundy
9.5.12 14:58

Skládá se jak na videu co jsem poslala v odkazu, my máme oktavii a ještě je tam dost místa i na nákup

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4