Kočárek I'coo Vario a doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1452
28.3.11 12:46

I´coo vario

Dobrý den všem,
chci se zeptat, jestli se tu některá z vás má kočárek I´coo vario a jak jste s nim spokojené? Na internetu českých i zahraničných stránek je jen velmi málo informací o tomto modelu. Také nevím, jestli mi do kočárku budou pasovat takzvané univerzální doplňky??
Jedná se hlavně o nánožník, který není v ceně výrobku a nedá se ani nijak dokoupit. Taktéž bych uvítala, kdyby byl někdo ochoten poslat reál foto black/lime.
Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1199
28.3.11 13:45

Ahoj,tak s Variem ti neporadím,my jsme se nakonec po tříměsíčním usilovném skoumání a porovnávání rozhodli pro I coo Peak 4 Air.Pro mě má všechno co jsem od kočárku chtěla tak doufám,že i v plném provozu budu spokojená.Pokud jsi z města bude ti asi vyhovovat ten Vario,ale mě by na něm neseděly ty menší přední kolečka a to,že nejsou nafukovací.K nám na vesnici jsou lepší nafukovačky.Tak snad se ozve někdo kdo má Vario a poradí ti lépe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.11 20:30

osobně bych Vario nebrala korba je ok ale sportak je jako kolíbečka a to některe děti nemaji rady :lol: měla jsem icoo pocoo city byl užasny jak podvozek tak sedačka a nanožnik je vždy v podnožce ve spodni časti nožek je tam takovy vak na zips a tam je nanožniček schovany :palec: a letošni kolekce city je paradni okoukavala jsem ji v Brně na veletrhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.11 20:34

Šnečku ja projela s icoo i polni cestu :palec: nezda se ale zvldne i kočičaky :palec: byl to muj milovany kousek z tech mnoha co jsem měla ho davam do moji top 10 :-D :-D :-D a jinak peak na nafukovačkach je supr :palec: ja měla ještě peak 8 a to bylo dilo na oko krasny ale jizda a hlavně ten pidi košiček to bylo dílo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
29.3.11 21:06

Děkuji moc za vaše příspěvky, kočárek jsme včera s manželem objednali, tak čekáme na balík. Nechali jsme se zlákat výhodnou cenovou nabídkou (cena 4999, výprodej e-shop pinguino.cz) tak doufám, že budeme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.3.11 21:10

no při nejhoršim ojezdite s hlubokou korbou ta vydrži do 8měs a pak třeba koupite city ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
8.5.12 20:26

Dobrý den,
jak jste byla spokojená s Variem?
Možná si ho pořídím, ale není skoro žádná diskuze a zkušenosti :(

• Citovat
  • Upravit
Kianga
8.5.12 20:28

Co myslíte tím, že je jako kolíbka? Nějak mi to nepálí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nepřihláš. burgundy
9.5.12 09:40
@Kianga píše:
Dobrý den,
jak jste byla spokojená s Variem?
Možná si ho pořídím, ale není skoro žádná diskuze a zkušenosti :(

Dobrý den,
kočárek plní naše představy, nejde mu naprosto nic vytknout, oceňuji hlavně kolečka, jsou z „tvrdé gumy“ (pardon za hluboce odborný termín :lol: ), a váží jen 7,5 kg, tolik váží většina golfek, takže naprosto úžas :)
Malá byla v hluboké korbě do 8mi měsíců, a ta korba je opravdu hluboká, v zimě vůbec neprofoukne, co jsem viděla ostatní kočárky tak hluboké nejsou.
Sporťák je taky fajn, akorát nejde napolohovat do lehu, ale to mi nevadí, protože mám ještě golfky, kt. napolohovat jdou. jediné co mužu vytknout jsou kratší kšíry, ale nedáváme je přes ramínka ale kolem nožiček, takže funkci plní. Rozhodně vám tento kočárek doporučuji, na stránce kde jsem ho objednala já je teď dokonce za 2999kč, což je neuvěřitelné 8o Jděte do toho ;) Jestli vás zajímá něco konkrétně tak se ptejte ;)

• Citovat
  • Upravit
Kianga
9.5.12 10:50

no, právě jsem ho tam videla a váhám…ríkala jsem si, jak se asi polohuje sporták, kdyz dítko usíná, u normálního bych sklopila záda, tady to nejde?, to se musí jen naklopit a udelat hlubokej?

• Citovat
  • Upravit
1452
9.5.12 12:01

V balíku dostanete konstrukci, ke které se pomocí zipů připne hluboká korba nebo sportovní korba. sporťák se polohuje tak, že zmáčknete tlačítko kt. je na „vrcholku“ lehátka (ano, zase ten dokonalý popis :pankac:), tim se ta korba jakoby odlehčí a vy ji celou napolohujete (tim myslim, to, že se záda nesklapují, ale manévruje se s celou korbou, je to velmi lehké a dítě to ve spánku ani nevnímá)
tady jsem našla video na i´coo targo, je to přesně to stejné co vario (akorát tam není ta kapsa na nanožník) tak tam to uvidíte :) http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
9.5.12 12:29

tak ted uz tomu nerozumím vůbec. 8o já myslela, ze je jen jediná nástavba, která se nasazuje na ty čepy a dá se pak pomocí uvolnění nejakýho uchycení rozložit na hlubokou. samozřejmě po naklopení tím tlačítkem nebo co to je..
Usne-li dítko ve sportáku, tak jak ho položíte,celý,tím mylsím, ze se naklopí? takže sice lezí, ale nohy má jak na židli? omlouvám se za pitomý dotazy,ale fakt se to nedobe popisuje :mrgreen: .
Není to stejný jako I´coo pacific?
 http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
1452
9.5.12 13:01

sportovní korba nebo hluboká se pomocí zipu připne na oválný rám a ten rám se přidělá na ty čepy :) Není to 2v1, po dosloužení hlubokou korbu odzipujete a přizipsujete do toho rámu sporťák.
a ano, ditko i když leží je na židli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
9.5.12 13:11

aha, takze to není dva v jednom, tak uz je mi to jasné…psala jsem totiz do toho e-shopu a pani mi napsala, ze se od novejsiho Pacfic nebo Targo lisí pouze v barvách?!? :nevim:
Takze tak hluboka korbicka neni stahovací na sporták, ale pevná,jako klasická jakákoliv jiná korbička. A sportovní nástavbu polohujete celou jako lehátko na opalování, nejdou narovnat nozičky. Tak to jsem byla uplne vedle..a co to kejvání, drží ty nacvakávací čepy? Nejsou tím používáním a tou váhou vyviklané? Nekýve se v tom dítě při jízdě? Madlo není vysunovací,ale pouze naklápěcí konec, že? Moc děkuji za odpovědi, já vás nemít…nikde žádná diskuze… :oops:

• Citovat
  • Upravit
1452
9.5.12 13:21

takže, hluboká korbička vlastně je jen takové dno, které se přizipuje k rámu, nepředstavujte si klasickou korbičku která se celá oddělá :)
Sporřák se polohuje skoro jak to lehátko na opalování, nožičky jsou sice polohovací, ale dítě je furt jakoby na židli :)
Nic se nekejve, všechno drží a funguje, madlo naklápěcí :)
Lepší kočár bych si nemohla přát, ja mám holku cvalíka a v té hluboké korbě jsme vozili ve fusaku do 8m, tcháni nám přikoupili autosedačku c-care která tam pasuje bez adapteru, takže za mne i´coo vario nejlepší volba :jazyk:
Jestli vás ještě něco napadá klidně se ptejte, ja taky nikde nenašla žádnou diskuzi tak vím co teď prožíváte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí