Jaký sporťák od 8 měsíců?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8276
26.3.11 10:37

Jaký sporťák od 8 měsíců?

Prosím, potřebuju poradit s výběrem sporťáku.....
já se neorientuju.....

Doteď byl syn v hluboké korbičce V-travel, je to super kočárek, ale syn má 8m. a korbička je mu malá. Chtěla jsem vyměnit za sportovní sedačku, co k tomu byla, ale vůbec se mi nelíbí, polstrování zad mi přijde nepohodlené na spaní, a nejde do lehu zádová opěrka. I celkově má takovou divnou boudu

Tak chci nový kočárek, prosím o radu, jaký např?????
Aby byl od 8 měsíců vhodný, aby šel do úplného lehu, syn v něm spí 3 hodiny denně,
aby bylo polstrování pohodlné, ne moc robustní a prostě dobré právě na spaní.
Bouda nejlépe s nějakým okýnkem, odvětráváním apod…na ježdění v létě.
No a pak takové ty klasické věci jako buďto přehazovací rukojeť nebo celá sedačka, aby mohl být po i proti směru jízdy (jestli je to i u sporťáků?), polohování noh, zad, nánožník, solidní kolečka, odpružení na jízdu po kostkách ve městě…
a samozřejmě prostor na spaní když bude v dece a slabém fusaku (aby nebyl namáčklý jako je teď v hlubokém) , jednoduché skládání do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1435
26.3.11 11:17

ahoj mě se moc líbil Maxi cosi mura 3.je od 4 měsíců do 4 let to je cca do 18 kilo.má otočnou sportovní sedačku.v ceně sluneční stříška a košík pod.cena cca 11 tis.šli jsme ale do Quatro Rally.má 5 bodové pásy,nánožník,sportovní madlo.velký koš.v ceně pláštěnka.jde utáčet.jinak diskuze ohledně sporťáčků tu jsou,taky jsem pročítala.zkus juknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
26.3.11 14:32

Řeším stejný problém, taky nevím co vybrat. Taky se chci zbavit trojkombinace, která nám nevyhovuje. Chci hlavně pohodlný kočár, aby se vešel v zimě fusak, na ježdění po městě /kostky, obrubníky/, ale taky aby nebyl moc těžký a aby byl skladný. snad vyberu dobře, trojkombinaci jsem taky vybírala a přebrala. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
27.3.11 13:25

já byla s trojkombinací spokojena, hruboká korba i podvozek :palec:
ale ten sporťák je blbý.

já se v tom vůbec neorientuju a cenu si představuju kolem 4000 klidně bazarový…

co třeba x-lander, jaký je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.3.11 13:30
Aaalenkaaa píše:
já byla s trojkombinací spokojena, hruboká korba i podvozek :palec:
ale ten sporťák je blbý.

já se v tom vůbec neorientuju a cenu si představuju kolem 4000 klidně bazarový…

co třeba x-lander, jaký je?

ahoj.já mam x lander x run(je to trojkolka se šikmými zadními koly na sport)Používam ho od 5m a jsem max spokojená.Jen mi občas vadí že nejde do úplného sedu ani úplného lehu.Jinak za mě super kočár. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
27.3.11 17:14

Dívala jsem se na x lander, vypadá dobře, ale váží 18 kg, je to možné? nebo jsem to nepochopila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.3.11 19:16
jonatanka píše:
Dívala jsem se na x lander, vypadá dobře, ale váží 18 kg, je to možné? nebo jsem to nepochopila dobře.

to je asi nějaká blbost.nevím přesně kolik váží ale hned se kouknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.3.11 19:21

tak hmotnost X landeru X run je 12kg a nosnost 18kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.3.11 09:37

Xlander Xrun nemá přehazování sedačky.

je jediný xlander, který to má a to nové XQ 2011. pozor - starší verze (2009, 2010) měli naklápěcí sedák, tahle má prý polohování klasické, je tu na něj velká diskuze .

ale do 4tis se určo nevleze.. :( http://www.detskyraj.cz/…partner-plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
28.3.11 11:31

Natašo, ten nevypadá špatně, co myslíš? Četla jsem v jiné diskuzi, že máš quinny speedi, rozhoduji se mezi těmito kočárky, co bys doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
29.3.11 08:41

tak já jsem z toho vybírání úplně hotová :roll:

líbí se mi nejvíc jané slalom pro, ten jsem viděla i v reálu a :palec:
a pak x-lander XT

u 1. mě odrazuje to nezakryté okýnko na boudě kvůli slunci :think:
a druhý jsem neviděla v reálu, jak se polohuje atd…

nemají teda přehazovací sedačky, ale z toho jsem teda ustoupila, budu kupovat každopádně starší model z bazaru.....

co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
29.3.11 09:54
Aaalenkaaa píše:
tak já jsem z toho vybírání úplně hotová :roll:

líbí se mi nejvíc jané slalom pro, ten jsem viděla i v reálu a :palec:
a pak x-lander XT

u 1. mě odrazuje to nezakryté okýnko na boudě kvůli slunci :think:
a druhý jsem neviděla v reálu, jak se polohuje atd…

nemají teda přehazovací sedačky, ale z toho jsem teda ustoupila, budu kupovat každopádně starší model z bazaru.....

co myslíte?

kamarádka prodává asi 4m ježděný XT ještě v záruce v červené barvě asi kolem 5000 ale koukam že ty máš klučinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
29.3.11 10:03

AAAlenko, taky jsem z toho na mašli, je těch kočárů tolik, ale ideální asi neexistuje.

Jané Slalom jsem taky zvažovala, ale není k tomu nánožník. A já chci kočárek i na zimu. Chci prodat trojkombinaci a koupit sporťák. Příští rok už koupím jen golfky, a to jen nějaké na dovolenou apod., takže už snad nebudu tolik investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
29.3.11 10:45
jonatanka píše:Jané Slalom jsem taky zvažovala, ale není k tomu nánožník. A já chci kočárek i na zimu. Chci prodat trojkombinaci a koupit sporťák. Příští rok už koupím jen golfky, a to jen nějaké na dovolenou apod., takže už snad nebudu tolik investovat.

u nového se prodává nánožník zvlášť, ale já budu rozhodně kupovat z bazaru, tam je mívají vesměs všichni s nánožníkem. Koukala jsem na MMB, a dá se kolem 5000 pořídit jetý i s nánožníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.3.11 22:35

speeediho mám, je úžasný, mám ho už od r 07, a pořád super stav, bezvadný do terénu. ale je to jednoduchý kočár, žádné vychytávky, malá sluneční stříška, chce to clonu, polohování není do uplného lehu, je na pásek. ale já chtěla co nejlehčí, kvalitní a tehdy kompatibilní s maxi cosi a tohle perfektně splňuje…

XT má polohování stejné jako speedi. na pásek s jezdcem, taky ne plný leh/sed,

slalomy některé nemají to děsné okno v boudě, některé bazarové se prodávají i s krytím toho okýnka.. nánožníky taky jsou..

jináč pro dítě co nechodí stačí podle mé zkušenosti dobrý fusak, není potřeba nutně nánožník, taky jsem ho na sporťák neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí