Ideální dětské boty do školky

411
17.9.24 12:16

Ideální dětské boty do školky

Hezký den, maminky. Trochu teď přemýšlím a tak jdu se rady vás zeptat.. Jaké boty teď na tohle počasí ideální do školky? Ranní rosa či po dešti.. Co vydrží suché nožky a nebude jim zima, přeci jen se blíží podzim a tenisky si myslím, už nejsou úplně ideální.. Máte nějaké boty vyzkoušené? Např, decathlon, sportisimo? Jakou máte zkušenost s těmito boty?
https://www.sportisimo.cz/…velc/528865/?…
https://www.sportisimo.cz/…-mid/522233/ Či už myslíte by bylo ideální tyto zateplene a už i rovnou nepromokavé https://www.sportisimo.cz/…i-wp/993384/?…
Ano, není to kvalita boty, ale v loni děti byly hodně nemocné, tak boty drahé neunosily.. A proto teď koukám na tyto boty, hlavně aby měli nožky v teple a suché. Děkuji za Vaše zkušenosti a např jiné návrhy na boty pro deri ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2329
17.9.24 12:58

Já si myslím, že školka není žádný extrémní pochod, že by děti potřebovaly nepromokavé pohorky. :nevim: U nás za deště ani nechodí ven. A rosu snad zvládnou každé boty. Stačí je naimpregnovat. Zvaž taky to, že dítě neustále po něčem leze, dřepá, ohýbá se, takže ta noha potřebuje pracovat. Což v těžkých botách do půli lýtek těžko zvládne. (Zkus si třeba dřepnout v lyžácích a být tak 10 minut, jako..dítě u pískoviště). Z toho jsou pak ty vbočené kotníky, nohy to X a podobně. Chápu, že ne každý je příznivce barefoot, ale volila bych aspoň co nejlehčí, nízkou botu s prostorem na prsty (což by mohly být ty první z odkazu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.9.24 13:02

Nejlepší byly Superfitky, vydržely, neměla jsem strach z promáčení. Lepší jedny kvalitní než se rozčilovat u těch ze sportu, že nevydrží. Daly se pak i prodat dal. U nás tedy školka chodila všude - pole, louky, les.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
17.9.24 13:16

Já kupuju dětem barefoot boty, teď mají kožené nízké polobotky, nějakou rosu v pohodě zvládnou. Na déšť a kaluže mají barefoot holínky.

Tak v listopadu budu kupovat vyšší zateplené kožené boty s membránou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.9.24 13:18

@prejeta_zaba děkuji. U nás chodí, i když jen mrholilo.. A nebo po dešti, samozřejmě tak jsou holínky, ale takhle, jak začne podzim /jaro.. Sychrave počasí a proto koukám, které boty ideální do tohoto počasí.. Zase ano souhlasím, máte pravdu, kotníkové jen na procházky, když už a ne, někde klečet.. Teď dcera nosí barefoot protetika, kupovali jsme na jaře a tak teď má tyto, ale už velikost je na hraně a proto koukám na tu chvíli na jiné a levnější, staly 1000,– a měla je asi tak 10× na noze 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.9.24 13:19

@Zmatka děkuji, můžete poslat jaké? Dcera má teď protetika celoroční, ale už jsou velikostně n hraně 😏a tak proto koukám už na podzim, a to ošklivé Sychrave počasí, aby jim nemrzzli nožky a neměli je mokré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.9.24 13:19

Nase děti v tomto počasí nosí decathlonovy nepromokavý boty, sedozeleny, už dlouho ty stejný, jsme s nimi spokojený. Akorát jsme nenašli ty stejně v dospělém, takže nejstarší syn má nějaké no name softshelove, ty znovu nekoupím, nějak ten materiál přestávám mít ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
17.9.24 13:26

Kožené polobotky. Tak jak já. Když je naimpregnuješ, nepromokne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.9.24 13:30

@Midaku děkuji, mohu poprosit jaké? Nechci nic drahého, v loni byly děti pořád nemocné a tak nějaké drahé boty za 1000 a výš neunosily a proto koukám na jiné.. Zimní budou kvalitnější, ale teď chci nějaké obyc.. Jestli je budou nosit cca 2 měsíce, třeba ani to ne a na jaře už budou malé.. Tak mi nebude líto, když dám za boty 500,– než 1000,– za jedno dítě 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.9.24 13:31

@Kolicek95 děkuji, sprej mám a tak dávám i na kecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.9.24 13:42

Všem moc děkuji. Právě váhám, jak už tu někdo psal.. Kotníkové lepší nebrat, ale jak to děláte, když je chladno, přeci jen v těch keckach je trochu chladněji, než kotníkové? Chtěla jsem koupit obyčejne boty +kotníkové, ale nechci zase přehánět s botama a třeba je ní neunosime.. Prosím, pošlete mi nějaké vaše nápady, jaké třeba budete dětem kupovat, než pořídíte zimní.. Co je pro děti ideální a tak dále ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
17.9.24 13:46

@LuciiLucie tak ty první na teď, a ty poslední na zimu - mráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.9.24 13:50

@LuciiLucie dětské turistické nízké boty MH 120 sedozelene. (Nejde mi z mobilu vložit odkaz).
Kupujeme na jaře i na podzim, všem detem, i to po sobě dědí, koupím jen nové vložky. Téměř neznicitelne boty. Akorát jen do vel. 38..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.9.24 14:05

@Midaku moc děkuji, koukala jsem a líbí se mi i tyto.. Tak mám na co ještě koukat a hlavně osobně, ať deri vyzkouší 🤩 😄Dětské turistické nízké boty na suchý zip NH 500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.9.24 14:09

https://www.sportisimo.cz/…-mid/522231/

Co tyhle? Moc všem děkuji ♥️ ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...