Idealni prace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Jsem v kanclu s kolegyní, dohromady děláme něco, ale každá z nás naprosto jinou část. A vzájemně si říkáme, že bychom s tou druhou neměnily. Pro jednu je ideál práce pečlivá, systematická, čistě v kanceláři, věci mají svůj řád a pravidla, s lidmi přijde do styku minimálně. Práce té druhé je živelná, nárazová, plná překvapení a nečekaných zvratů, máloco jede dle stejného mustru a vyžaduje to i nějaké to pobíhání venku, jistou míru improvizace, s lidmi denní kontakt - požehnání i prokletí. Každá máme pro sebe tu práci ideál, která vyhovuje našim náturám.
Obor uvádět nebudu, není to tak úplně něco, co by šel člověk dělat zfleku a firma od firmy může fungovat jinak.
Jo a pro více času pro rodinu miluju zkrácené úvazky.
- Citovat
- Upravit
Save desk jedné veliké společnosti, kterou zná každý ![]()
6 hodin úvazek. 100% HO.
Stálo to nějaké úsilí, disciplínu, důvěru vedení a obrovský kus štěstí a být na správném místě ve správný čas.
A jinak skutečně ta disciplína je u mě velmi důležitá. Abych se těch 6 hodin neflákala, ale makala.
Své pozice si velmi vážím. A to je taky možná dost důležité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Radši anonym, ať není průser
nebudu specifikovat obor, ale z 80% práce z kanclu (=HO), 20% online/onsite schůzky s klienty. Nikdo mě nehoní, nekontroluje, mám klasický úvazek, ale práce mi zabere cca 3-4 hoďky denně. Plat 70-100k.
Jde to dokázat, mám jen maturitu, dobrou AJ, umím fakt máknout když je třeba - a to reálně občas je.
- Citovat
- Upravit
V roce 2016 jsem se stala ambassadorkou pro prosazování mzdové rovnosti, diverzity a ikluze v naší společnosti a do roku 2023 se podařilo mít v leadershipu 48% žen, cíl byl 40%, daří se i další cíle jako bezbariérové kancly, kojící místnosti, místa pro nevidomé nebo pro sluchově postižené. Z tohohle mám velkou radost. Momentálně mám vyšší mezinárodní pozici spjatou s cestováním, ovšem je to jen: letiště-office-hotel a spousta ztraceného času. Čas na děti v týdnu moc nemám, ale stojí to i tak za to. Vynahradím jim to o volnu a víkendech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres píše:
V roce 2016 jsem se stala ambassadorkou pro prosazování mzdové rovnosti, diverzity a ikluze v naší společnosti a do roku 2023 se podařilo mít v leadershipu 48% žen, cíl byl 40%, daří se i další cíle jako bezbariérové kancly, kojící místnosti, místa pro nevidomé nebo pro sluchově postižené. Z tohohle mám velkou radost. Momentálně mám vyšší mezinárodní pozici spjatou s cestováním, ovšem je to jen: letiště-office-hotel a spousta ztraceného času. Čas na děti v týdnu moc nemám, ale stojí to i tak za to. Vynahradím jim to o volnu a víkendech.
Smekám. Jméno společnosti asi neřekneš, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše:
Smekám. Jméno společnosti asi neřekneš, že?
Do SZ radši. Ne že by to bylo tajný, ale už mě tu jedna kolegyně poznala, to bylo docela trapný. Když mi řekla svůj nick, tak jsem zjistila, že tu jen čte diskuze a skoro nic nemá. Ona věděla vše a já nic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PČR. 12-tky - denní, noční, 2 dny volno. Pracuji na vesnici, kde lišky dávají dobrou noc, takže fara, na které je klid a pohoda a není to náročné tak jako ve městech.
- Citovat
- Upravit
@Dollorres píše:
Do SZ radši. Ne že by to bylo tajný, ale už mě tu jedna kolegyně poznala, to bylo docela trapný. Když mi řekla svůj nick, tak jsem zjistila, že tu jen čte diskuze a skoro nic nemá. Ona věděla vše a já nic.
Tak do SZ, hledám jinou práci, tak třeba to mám blízko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám technika vybavení pracovníků ve výškách. Práce je boží, od 7 do 15. Moc se nehoním, můžu sedět nebo chodit, stát, jak chci.
V překladu to znamená, že jednou za předepsanou dobu se musí zkontrolovat vybavení, které ti lidé používají, pokud je ok, dostanou razítko a můžou ho používat dál. Když je špatné, musí si koupit nové.
Přijde balík, vyválíme to, podívám se co to je, přečti si papíry, k čemu to slouží a v jakém prostředí, pak podle předpisů zkontroluji a zapíši všechny požadované věci, stav atd.
Zabalím a předám na expedici.
Peněz noc není, ale na region a nenáročnost práce je to dobrý.
Výhoda je pracovní doba, dobrý kolektiv a mám to kousek, děl uvnitř v teple,
nemám normu, nikdo mě nehoní.
Nevýhoda je jen zákonné množství dovolené a téměř nulové benefity.
Našla jsem to náhodou přes internet, dva roky jsem pracovala pod dohledem, než jsem se to naučila.
Je to velmi zodpovědná prace a mohla by být líp ohodnocena, ale neměnila bych.
- Citovat
- Upravit
Ja jsem porodni asistentka, ale vetsinu zivota pracuji v ambulantni sfere. Pracuji jen denni od 7, momentalne jsem v odborne ambulanci ve fakultni nemocnici. Bavi me to, mam dost casu na rodinu, nekdy je to zahul, plat by mohl byt lepsi, ale zdravotnictvi, no..