Idealni prace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.11.23 17:35

Ja jsem porodni asistentka, ale vetsinu zivota pracuji v ambulantni sfere. Pracuji jen denni od 7, momentalne jsem v odborne ambulanci ve fakultni nemocnici. Bavi me to, mam dost casu na rodinu, nekdy je to zahul, plat by mohl byt lepsi, ale zdravotnictvi, no..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.23 17:45

Jsem v kanclu s kolegyní, dohromady děláme něco, ale každá z nás naprosto jinou část. A vzájemně si říkáme, že bychom s tou druhou neměnily. Pro jednu je ideál práce pečlivá, systematická, čistě v kanceláři, věci mají svůj řád a pravidla, s lidmi přijde do styku minimálně. Práce té druhé je živelná, nárazová, plná překvapení a nečekaných zvratů, máloco jede dle stejného mustru a vyžaduje to i nějaké to pobíhání venku, jistou míru improvizace, s lidmi denní kontakt - požehnání i prokletí. Každá máme pro sebe tu práci ideál, která vyhovuje našim náturám.
Obor uvádět nebudu, není to tak úplně něco, co by šel člověk dělat zfleku a firma od firmy může fungovat jinak.
Jo a pro více času pro rodinu miluju zkrácené úvazky.

• Citovat
  • Upravit
9012
13.11.23 19:01

Save desk jedné veliké společnosti, kterou zná každý ;)
6 hodin úvazek. 100% HO.
Stálo to nějaké úsilí, disciplínu, důvěru vedení a obrovský kus štěstí a být na správném místě ve správný čas.
A jinak skutečně ta disciplína je u mě velmi důležitá. Abych se těch 6 hodin neflákala, ale makala.
Své pozice si velmi vážím. A to je taky možná dost důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.23 19:11

Radši anonym, ať není průser :mrgreen: nebudu specifikovat obor, ale z 80% práce z kanclu (=HO), 20% online/onsite schůzky s klienty. Nikdo mě nehoní, nekontroluje, mám klasický úvazek, ale práce mi zabere cca 3-4 hoďky denně. Plat 70-100k.
Jde to dokázat, mám jen maturitu, dobrou AJ, umím fakt máknout když je třeba - a to reálně občas je.

• Citovat
  • Upravit
6381
13.11.23 19:23

V roce 2016 jsem se stala ambassadorkou pro prosazování mzdové rovnosti, diverzity a ikluze v naší společnosti a do roku 2023 se podařilo mít v leadershipu 48% žen, cíl byl 40%, daří se i další cíle jako bezbariérové kancly, kojící místnosti, místa pro nevidomé nebo pro sluchově postižené. Z tohohle mám velkou radost. Momentálně mám vyšší mezinárodní pozici spjatou s cestováním, ovšem je to jen: letiště-office-hotel a spousta ztraceného času. Čas na děti v týdnu moc nemám, ale stojí to i tak za to. Vynahradím jim to o volnu a víkendech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
13.11.23 22:22
@Dollorres píše:
V roce 2016 jsem se stala ambassadorkou pro prosazování mzdové rovnosti, diverzity a ikluze v naší společnosti a do roku 2023 se podařilo mít v leadershipu 48% žen, cíl byl 40%, daří se i další cíle jako bezbariérové kancly, kojící místnosti, místa pro nevidomé nebo pro sluchově postižené. Z tohohle mám velkou radost. Momentálně mám vyšší mezinárodní pozici spjatou s cestováním, ovšem je to jen: letiště-office-hotel a spousta ztraceného času. Čas na děti v týdnu moc nemám, ale stojí to i tak za to. Vynahradím jim to o volnu a víkendech.

Smekám. Jméno společnosti asi neřekneš, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
14.11.23 07:49
@Serpentini píše:
Smekám. Jméno společnosti asi neřekneš, že? :D

Do SZ radši. Ne že by to bylo tajný, ale už mě tu jedna kolegyně poznala, to bylo docela trapný. Když mi řekla svůj nick, tak jsem zjistila, že tu jen čte diskuze a skoro nic nemá. Ona věděla vše a já nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.23 07:56

PČR. 12-tky - denní, noční, 2 dny volno. Pracuji na vesnici, kde lišky dávají dobrou noc, takže fara, na které je klid a pohoda a není to náročné tak jako ve městech.

• Citovat
  • Upravit
9000
14.11.23 14:31
@Dollorres píše:
Do SZ radši. Ne že by to bylo tajný, ale už mě tu jedna kolegyně poznala, to bylo docela trapný. Když mi řekla svůj nick, tak jsem zjistila, že tu jen čte diskuze a skoro nic nemá. Ona věděla vše a já nic. :mrgreen:

Tak do SZ, hledám jinou práci, tak třeba to mám blízko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.23 15:31

Já dělám technika vybavení pracovníků ve výškách. Práce je boží, od 7 do 15. Moc se nehoním, můžu sedět nebo chodit, stát, jak chci.
V překladu to znamená, že jednou za předepsanou dobu se musí zkontrolovat vybavení, které ti lidé používají, pokud je ok, dostanou razítko a můžou ho používat dál. Když je špatné, musí si koupit nové.
Přijde balík, vyválíme to, podívám se co to je, přečti si papíry, k čemu to slouží a v jakém prostředí, pak podle předpisů zkontroluji a zapíši všechny požadované věci, stav atd.
Zabalím a předám na expedici.
Peněz noc není, ale na region a nenáročnost práce je to dobrý.
Výhoda je pracovní doba, dobrý kolektiv a mám to kousek, děl uvnitř v teple,
nemám normu, nikdo mě nehoní.
Nevýhoda je jen zákonné množství dovolené a téměř nulové benefity.
Našla jsem to náhodou přes internet, dva roky jsem pracovala pod dohledem, než jsem se to naučila.
Je to velmi zodpovědná prace a mohla by být líp ohodnocena, ale neměnila bych.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat