Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojda, nemáte prosím někdo doma tuto figurku. Zajímá mě jak to vypadá v té krabičce uvnitř. Někde jsem viděla, že je to jako malá pošta. Syn je z ní na poště unešený. Brzy bude mít svátek tak váhám jestli koupit tuto, nebo vzít z lega dupla.
nebo ještě s celou poštou poštačka http://www.igracek.cz/…/22015@1.jpg
Aha, tak toho jsem ještě neviděla. U nás mají jen tu pošťačku s krabičkou. Kdyby ho viděl syn tak by ho nutně taky potřeboval
.
My máme doma jinou sadu, stála 40kč k nákupu nad 200kč. Tam je jen postavička, dvě ty destičky (jeden jako zápisník, druhý jako dopis) a dva balíky. Je to třeba tady . Máme těchle malejch sad víc, 4 nebo 5 ted nevím, a moc si s tím holka nehraje. Je tam málo věcí k tomu. Ta větší sada co sem dali holky vypadá líp ![]()
Tak ta pošta vypadá pěkně. Jen teda nevím, kterou mají u nás. On má teď období, že nám pořád nosí dopisy. Moc děkuji za obrázky. Přiznám se, že mě vůbec nenapadlo se po nich podívat
.
Murka píše:
My máme doma jinou sadu, stála 40kč k nákupu nad 200kč. Tam je jen postavička, dvě ty destičky (jeden jako zápisník, druhý jako dopis) a dva balíky. Je to třeba tady . Máme těchle malejch sad víc, 4 nebo 5 ted nevím, a moc si s tím holka nehraje. Je tam málo věcí k tomu. Ta větší sada co sem dali holky vypadá líp
Já právě váhám, nevím jestli by si s tím hrál. Máme doma bednu dupla tak jestli ho nemám radši rozšířit o další figurku.
No holka si s tím hrála, nová hračka že jo. Ale ted se na to práší. Ale, ona si nehraje tímhle stylem. Furt tahá panenky, je těhotná, rodí, stará se o „rodinu“, slaví narozeniny (rekord je 18× oslava narozenin malé plyšové Fifinky za jedno odpoledne). Prostě máma. Takže tohle ji nebere. Třeba se to u vás uchytí.
Tak my mame presne toho postaka,plus k nemu balicky,a postacke autko,ze zacatku super,ale ted se na nej jen prasi,ale to u je skor ou kazde hracky ![]()