Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dcera ztratila svého nejmilejšího mazlíčka, viz foto.
Prosím, nemáte někdo doma kočku z IKEA a mohl by jí věnovat nebo poskytnout za malý úplatek.
U nás v IKEA už není.
Osobně převezmeme v Ostravě a nejbližším okolí. Uhradím poštovné.
Za Emmu děkuje maminka Daniela
Ta je jiná, ta Emmy je proužkovaná, se zeleným šátkem na kterém jsou rybky
Objevila jsem…
Máme jednu úplně novou, kterou jsme měli schovanou „kdybychom pro nějakýho prcka potřebovali“.
Druhou mají kluci někde hluboko v bedně s plyšákama…
@bublinek píše:
@kate02 a mohli byste postrádat? odkud jsi?
Jsem z Brna, takže trošku z ruky, postrádat bychom ji mohli.
Pokud by se ti ozval někdo z Ostravy, bude to pro tebe asi lepší, ale kdyžtak u nás je… ![]()
Díky, jsi zlatá, ztratila ji v autobusu, zítra budeme volat na dispečink, pokud by tam nebyla a pokud se neozve někdo z blízka, tak jí bereme; a bojím se, že manžel bude chtít udělat dceři radost a bude ochotný k vám zajet, jak jste na tom zítra? ![]()
@bublinek píše:
Díky, jsi zlatá, ztratila ji v autobusu, zítra budeme volat na dispečink, pokud by tam nebyla a pokud se neozve někdo z blízka, tak jí bereme; a bojím se, že manžel bude chtít udělat dceři radost a bude ochotný k vám zajet, jak jste na tom zítra?
Od odpoledne do večera jsme doma… ![]()
U nás je teda celkem depka, dcera usínala se slzičkami a jak půjde zítra do školky netuším, tahá jí všude s sebou.
@bublinek chápu, ale tak třeba už zítra bude mít náhradu za svoji kočičku a mě dojalo, že jste se holky tak hezky domluvily a jedné malé holčičce to pomůže zahojit bolístku na duši.