Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte konferenční stolek z Ikey Lack? Jak jste spokojení?
Uvažujeme do obýváku v bílé barvě (za 799,–) a nevím,jestli je kvalitní nebo se rychle zničí.
Děkuji všem za názor.
jako všechno z ikey, má šíleně snadno poškrábatelnou povrch.barvu
ale jinak slouží dobře, takže pokud jako my nemáte problém si ho přetřít, pak ok. ale málokdo je za něj s takovou ochotno dát vlastně tolik peněz (my ho měli v nějaké akci, tak stál míń)
já mám teda ten menší a problém s nim nemám…a to nejsem žádnej cimprlich na nábytek.
za tu cenu nemůžeš počítat s tím, že by byl hodně kvalitní… my máme 2 (menší a větší), jsem za ně ráda, protože do toho dcerka každou chvíli něčím třískne, opatlá atd., máme je necelý rok a zatím drží (mají jen pár škrábanečků)… kdyby se takhle chovala k dražšímu nábytku, tak bych z toho měla akorát nervy, takhle jsem v pohodě ![]()
Mám ten malý ( 199,–) a ten velký (799,–). Oba jsem je kupovala loni v nějaké akci, takže mě vyšly hodně levně, ale jak už tady bylo řečeno, nic to nevydrží. Je to velice tenká dřevotříska potažená fólií, takže se u nožek začala loupat a po několikerém posunutí stolku synem, kdy se učil chodit, tak se u většího noha vylomila, přidělat hřebíkem to díky materiálu nešlo, ten se vydrolil, takže to mám obmotané páskou. Za tu cenu to asi lepší nebude nikde, ale je to opravdu stolek na rok-dva. Nebo pokud nemáte děti a nechcete ho moc používat.
@Terisek28 píše:
Máte konferenční stolek z Ikey Lack? Jak jste spokojení?
Uvažujeme do obýváku v bílé barvě (za 799,–) a nevím,jestli je kvalitní nebo se rychle zničí.
Děkuji všem za názor.
mame od 2009, dcera na nem hodne radi, maluje po nem apod. Da se dobre umyt.
Je teda poskravany, ale vzhledem k cene mi to nevadi, az deti odrostou poridime novej a zase ten stejnej..... mam teda v „prirodni barve“ za sebe muzu rict - DOPORUCUJI
@Majdinka píše:
Mám ten malý ( 199,–) a ten velký (799,–). Oba jsem je kupovala loni v nějaké akci, takže mě vyšly hodně levně, ale jak už tady bylo řečeno, nic to nevydrží. Je to velice tenká dřevotříska potažená fólií, takže se u nožek začala loupat a po několikerém posunutí stolku synem, kdy se učil chodit, tak se u většího noha vylomila, přidělat hřebíkem to díky materiálu nešlo, ten se vydrolil, takže to mám obmotané páskou. Za tu cenu to asi lepší nebude nikde, ale je to opravdu stolek na rok-dva. Nebo pokud nemáte děti a nechcete ho moc používat.
my na nem sedavame klidne vsichni dohromady, soupeme ho furt a nikde se nam nic nevylomilo, pokud se vam neco takoveho stalo, reklamujte, oni ho vymeni ![]()
Mám 3 ty malé
a pohoda.Sem tam rýha od notebooku,jinak drží.Stolky jsem koupila ve slevě,takže aspoň nebudu naštvaná,až s ním někdo něco provede ![]()
@CokeLady píše:
Pokud máš malé děti, tak Ti vydrží tak půl roku… pak koupit nový. Někdo při této ceně opravdu v IKEA kupuje co pár měsíců nové kusy nábytku.
premyslim cos tim clovek musi udelat aby vydrzel pul roku
![]()
máme taky už skoro 4 roky,mám přes něj ubrus ať není počmáranej od fixu,ale jinak je ještě v pohodě,není to už sice 100%ale dá se ![]()
@Andule píše:
my na nem sedavame klidne vsichni dohromady, soupeme ho furt a nikde se nam nic nevylomilo, pokud se vam neco takoveho stalo, reklamujte, oni ho vymeni
Tak kdyby na něm jenom seděl, tak se asi nic nestane, ale on ho šoupal po koberci, takže se to vylomilo. Je to jen nasazené na tak 4cm špalíku slisovaných pilin, noha je dutá a vypadá taky jen na slaboučkou dřevotřísku, takže reklamovat nemá cenu, sama bych to neuznala, protože to je opravdu moje vina(syna). Mě to nevadí, jak to je, alespoň nebudu mít výčitky, až se zničí úplně a budu mít radost z toho, že si mohu koupit nový ![]()
Oni by ho bez problemu vymenili
na tohle je ikea uzasna
a soupu ho po kobeci furt (tedy asi tak 2× za den, kdyz vysavam) mala ho ma jako pracovni stolek v obyvaku a jediny problem ktery za ty tri roky ma /2roky intenzivniho uzivani dcerkou/ je, ze je poskrabany a ma dirky jak do nej boda propiskou, jinak jako novy…
@CokeLady píše:
vylít na něj pití a odchlípne se ta „tapeta“, jezdit po něm autíčkem, uchlípnout kousek toho obložení…ale někomu nevadí mít doma zničený nábytek třeba 2 roky a mít ho poškrábaný a ošklivý. myslela jsem to tam, že ten kdo ho chce mít hezký, neponičený, tak ho s viditelnou vadou dá pryč a pořídí nový.
jo tak to jo mi tam ty dirky od propisky nevadi, dokud deti neodrostou nehodlam to resit. A politejje teda furt, to mu nastesti nevadi… aby ho clovek udrzel bez skrabanecku tak to s detma fakt nejde, to mas pravdu… lůeda ho prehodit ubrusem jak tady nekdo psal ![]()
My mame stolek za nekolik tisic a stejne se za nekolik let znici, takze je to jedno ![]()
Ikeu mame pro deti do pokojiku a zatim drzi ![]()