Stříháte EAN kódy?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17310
10.4.12 14:52

Prý se sbírá Nivea a hvězdičky z Aquily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2969
10.4.12 14:57

Jojo, jsem sběratel Nivey,ale nijak zásadně. Prostě dokud je prcek,kupujeme ubrousky a občas nějaký ten gel,šampon- nehrotím to. Ale vím o víčkách Hollandia,Sedita kody,na MMB jsme viděla i poptávku po Kubíka kodech :nevim:
Jo a ještě Somat,mají hodnotné dárky,ale je to na dlouho :,( -jen co mě zaráží,že si výhru musíte na dobírku /za poštovné 150Kč/zaplatit ať je to jakákoliv výhra,jakékoliv hodnoty :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.4.12 14:59
@1024 píše:
Jojo, jsem sběratel Nivey,ale nijak zásadně. Prostě dokud je prcek,kupujeme ubrousky a občas nějaký ten gel,šampon- nehrotím to. Ale vím o víčkách Hollandia,Sedita kody,na MMB jsme viděla i poptávku po Kubíka kodech :nevim:
Jo a ještě Somat,mají hodnotné dárky,ale je to na dlouho :,( -jen co mě zaráží,že si výhru musíte na dobírku /za poštovné 150Kč/zaplatit ať je to jakákoliv výhra,jakékoliv hodnoty :cert:

A u tý nivei to probíhá jak? Kolik bodů musíš mít na nějaký dárek? A co je za dárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.4.12 15:00

To jsem ani nevěděla, že je toho tolik. Upřímně jsem sbírala jen kódy z plenh Happy, protože jsem si za ně něchávala posílat ubrousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.4.12 15:01

No jsou tam fakt kraviny,jako triko,žíněnka na cvičení,USB kabel,termohrnek,diář apod. Ale občas mají limitované akce. No a já třeba teď žebrala i po zámých na župánek pro Honzíka. Už ho máme doma. A pak tam mají i chlupaté ponožky pro maminky. Zkusím přidat odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.4.12 15:02

Já se právě dneska zaregostrovala a nevím zda se to vyplatí…Do tý jejích sekce ještě nemůžu tak nevím zda to má cenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.4.12 15:09

Tak odkaz nejde,protože jsem tam přihlášená,posílám výřezy. Bude to chvíli trvat.
Nakonec se to seřadilo jinak než jsem chtěla,ale snad top pomůže v rozhodování při sbírání.
Já je sbírám hlavně kvůli výměně na MMB za lecos,ale teď se mi na župánek hodilo i od přátel :jazyk: .
Jo a somat je taky dobrý:
https://klub.somat.cz/…ky-darky.php
Jen koukám podražily na 170

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.4.12 15:11

zaddne a nic jeste to do baraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.4.12 15:17

@1024 a nevíš za kolik bodů jsou různé produkty? Jsem otravná viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.4.12 15:20

renč, já si schovávám obaly od čokolád Milka. Už ji mám pěknou kupu :oops: Ale tak dva roky nazpět byla soutěž o dárky, resp. za určitý počet kodů ti poslali nějaký dárek, docela hezký věci.. od tý doby sbírám a čekám, až jí zas vypíšou. tedy doufám, že vypíšou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
10.4.12 15:23
@madi píše:
renč, já si schovávám obaly od čokolád Milka. Už ji mám pěknou kupu :oops: Ale tak dva roky nazpět byla soutěž o dárky, resp. za určitý počet kodů ti poslali nějaký dárek, docela hezký věci.. od tý doby sbírám a čekám, až jí zas vypíšou. tedy doufám, že vypíšou :mrgreen:
:lol: :lol: Tak tomu se říká nadšení :pankac: Snad se dočkáš :*

Manžel sbíral vždycky víčka od piva, z 5ti pokusů mu poslali 1 dárek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
10.4.12 15:23

tak já sbírám jen kody z racia, chci termohrneček :D kody už mám tak na tři, ale nějak se nemůžu dokopat je poslat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
10.4.12 15:25
@verenika píše: :lol: :lol: Tak tomu se říká nadšení :pankac: Snad se dočkáš :*Manžel sbíral vždycky víčka od piva, z 5ti pokusů mu poslali 1 dárek :zed:

no to doufám. chytá mě totiž mírná depka, když ten balík obalů vidím :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
10.4.12 15:30
@Lillypad píše:
tak já sbírám jen kody z racia, chci termohrneček :D kody už mám tak na tři, ale nějak se nemůžu dokopat je poslat :D

Tak to jdi honem poslat, já takhle sbírala obaly od Kinder řezů, chtěli jsme chladnosku a než jsem to poslala, už jsou všechny pryč :cert:

• Citovat
  • Upravit
7338
10.4.12 15:32

@zichisek že by? no já nevim tohle je stálá akce, ale máš pravdu, už jich mám stejně strašnou kupu, alespoň se toho zbavím a budu mít hrnečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný