Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
já toho sbírám plno a pak měním za jiné sbírá se: Emco,Bonavita, Nivea,Nuk,Racio,Walmark,Hollandie,Podravka,Lagris,Happy,Harmony,Somat,Paloma, * aquila a ještě další a další ![]()
Já sbírám Walmark,Nivea,Nuk a hollandia na dárky, zbytek na výměnu.
@verenika píše:
@1024 a nevíš za kolik bodů jsou různé produkty? Jsem otravná viď?
Poslala jsem Ti SZ,zadej do odkazu ID a heslo. Já ho pravidelně měním,protože si ho nikdy nepamatuju,tam máš vše.
http://www.nivea.cz/…1_nivea_klub?…
@1024 píše:
Poslala jsem Ti SZ,zadej do odkazu ID a heslo. Já ho pravidelně měním,protože si ho nikdy nepamatuju,tam máš vše.
http://www.nivea.cz/…1_nivea_klub?…
Děkuji, už jsem to projela. škoda, že to nejde z těch antiperspirantů
Zlusím poslat 4 kódy na zkoušku a uvidím jak mi půjde sbírat. Líbí se mi tam ta osuška ![]()
Já jsem se teď rozhodla, že budu sbírat na zavazadla v Globusu. Jinak nesbírám nic. Pokud někdo chcete, tak ráda vyměním za bodíky z Globusu - Nivea, Somat, Walmark, Lagris, Hollandie, Harmony…
@verenika píše:
Děkuji, už jsem to projela. škoda, že to nejde z těch antiperspirantůZlusím poslat 4 kódy na zkoušku a uvidím jak mi půjde sbírat. Líbí se mi tam ta osuška
@Majkeela píše:
Já jsem se teď rozhodla, že budu sbírat na zavazadla v Globusu. Jinak nesbírám nic. Pokud někdo chcete, tak ráda vyměním za bodíky z Globusu - Nivea, Somat, Walmark, Lagris, Hollandie, Harmony…
jééé to vědět,já jich min. víkend 6 vyhodila ![]()
@verenika já už rok sbírám niveu a mám 200bodů, čekám na letní limitku
Nivea má opravdu krásné věci, švarová dělá přímo v Nivea klubu a tak máme skoro všechno doma..a jsou to kvalitní osušky, luxusní župany, jak pro děti, tak dospělé, deky, koše na piknik..no je toho děsně moc ![]()
Holky vy mě snad přesvědčítě že do toho půjdu. Jen co jsem se rozhlédla po bytě tak máme cca 30b
A ještě to projedu u příbuzných. ![]()
@Zuzulka7 píše:
@verenika já už rok sbírám niveu a mám 200bodů, čekám na letní limitku
No teď jsi mě navnadila,asi začnu zase rychle kupovat Niveu ![]()
@verenika píše:
Holky vy mě snad přesvědčítě že do toho půjdu. Jen co jsem se rozhlédla po bytě tak máme cca 30bA ještě to projedu u příbuzných.
Joooo,tam se toho tenkrát našlo skoro za 200 bodů,naši se mažou Nivea soft krémem. A táta má ty krabičky na hřebíčky a za ty leta,tenkrát jsem odjížděla opravdu jako vítěz ![]()
Já už jen Walmark a Aquilu… A Klasa (nárazově bývají akce, cca 1× za rok a nepravidelně).
Dřív jsme sbírali Emco a vše, co bylo aspoň trochu výhodné. Kámoška sbírá víčka z Holandie, ale to nevím, o co jde, dávám jí je už docela dlouho a pořád je chce…
Nestříhám a ani nevím, u čeho všeho se to dá sbírat. Ono je to hlavně proto, že (podle mě) ani nekupujeme ty značky,kde něco takového mají.