Stříháte EAN kódy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2948
10.4.12 15:33

já toho sbírám plno a pak měním za jiné sbírá se: Emco,Bonavita, Nivea,Nuk,Racio,Walmark,Hollandie,Podravka,Lagris,Happy,Harmony,Somat,Paloma, * aquila a ještě další a další :mrgreen:

Já sbírám Walmark,Nivea,Nuk a hollandia na dárky, zbytek na výměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.4.12 15:34
@verenika píše:
@1024 a nevíš za kolik bodů jsou různé produkty? Jsem otravná viď? :mrgreen:

Poslala jsem Ti SZ,zadej do odkazu ID a heslo. Já ho pravidelně měním,protože si ho nikdy nepamatuju,tam máš vše.
 http://www.nivea.cz/…1_nivea_klub?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
10.4.12 15:35

jo a teď i toho kubíka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.4.12 15:41
@1024 píše:
Poslala jsem Ti SZ,zadej do odkazu ID a heslo. Já ho pravidelně měním,protože si ho nikdy nepamatuju,tam máš vše.
http://www.nivea.cz/…1_nivea_klub?…

Děkuji, už jsem to projela. škoda, že to nejde z těch antiperspirantů :roll: Zlusím poslat 4 kódy na zkoušku a uvidím jak mi půjde sbírat. Líbí se mi tam ta osuška :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
10.4.12 15:43

Já jsem se teď rozhodla, že budu sbírat na zavazadla v Globusu. Jinak nesbírám nic. Pokud někdo chcete, tak ráda vyměním za bodíky z Globusu - Nivea, Somat, Walmark, Lagris, Hollandie, Harmony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
10.4.12 15:45

@Majkeela do Globusu bohužel nejezdíme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.4.12 15:48
@verenika píše:
Děkuji, už jsem to projela. škoda, že to nejde z těch antiperspirantů :roll: Zlusím poslat 4 kódy na zkoušku a uvidím jak mi půjde sbírat. Líbí se mi tam ta osuška :pankac:
:)ono totiž co nemá přelepku,ale jen obal u sprejů,tak to nechtějí,aby se stříhalo. Jinak vše co má krabičku-krémy,gely na intim.partie,po holení jen krabičku,krom mýdla tam stačí jen vystřihnout kod. A pozor třeba při výměně-chtěj jen celé etikety s českou adresou u dodavatele Pekařská,Praha-ostatní ti nevezmou. Tak hodně úspěchů.
P.S. Ta osuška se jediná dá. V létě měli docela pěkný limitky. A od nového roku bude i nová nabídka :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.4.12 15:49
@Majkeela píše:
Já jsem se teď rozhodla, že budu sbírat na zavazadla v Globusu. Jinak nesbírám nic. Pokud někdo chcete, tak ráda vyměním za bodíky z Globusu - Nivea, Somat, Walmark, Lagris, Hollandie, Harmony…

jééé to vědět,já jich min. víkend 6 vyhodila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
10.4.12 15:50

@verenika já už rok sbírám niveu a mám 200bodů, čekám na letní limitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.4.12 15:50

Nivea má opravdu krásné věci, švarová dělá přímo v Nivea klubu a tak máme skoro všechno doma..a jsou to kvalitní osušky, luxusní župany, jak pro děti, tak dospělé, deky, koše na piknik..no je toho děsně moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.4.12 15:53

Holky vy mě snad přesvědčítě že do toho půjdu. Jen co jsem se rozhlédla po bytě tak máme cca 30b :pankac: A ještě to projedu u příbuzných. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.4.12 15:53
@Zuzulka7 píše:
@verenika já už rok sbírám niveu a mám 200bodů, čekám na letní limitku

No teď jsi mě navnadila,asi začnu zase rychle kupovat Niveu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
10.4.12 15:54
@verenika píše:
Holky vy mě snad přesvědčítě že do toho půjdu. Jen co jsem se rozhlédla po bytě tak máme cca 30b :pankac: A ještě to projedu u příbuzných. 8)

Joooo,tam se toho tenkrát našlo skoro za 200 bodů,naši se mažou Nivea soft krémem. A táta má ty krabičky na hřebíčky a za ty leta,tenkrát jsem odjížděla opravdu jako vítěz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
10.4.12 16:07

Já už jen Walmark a Aquilu… A Klasa (nárazově bývají akce, cca 1× za rok a nepravidelně).
Dřív jsme sbírali Emco a vše, co bylo aspoň trochu výhodné. Kámoška sbírá víčka z Holandie, ale to nevím, o co jde, dávám jí je už docela dlouho a pořád je chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.4.12 18:55

Nestříhám a ani nevím, u čeho všeho se to dá sbírat. Ono je to hlavně proto, že (podle mě) ani nekupujeme ty značky,kde něco takového mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný