Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pěkný den, sháním 45 hvězdiček aquila - beru staré i nové (kódy). Můžu nabídnout Emco body, nějaké Hollandie, možná by se našlo i něco dalšího. Když tak mi prosím piště do SZ.
Nikdy jsem na to neměla trpělivost, ale prcek už pomalu dorůstá do věku kdy bych ho to mohla naučit ![]()
Nabízím eany Nivea výměnou za body emco a bonavita. Vyměníte někdo?
Ahojky, teĎ jsou na stránce Ziskejte. cz… často slevy do alzy, do Mallu a do spousty dalších. Je to něco jako vratné peníze, tedy vracej nějaký procenta z nákupů v internetových obchodech. Každý měsíc přijde newsletter, kde je kod a ten připíše 100 bodů a za každé přihlášení jsou 4 body, navíc dávaj 30 kč, když si nahrajete doplněk a ty body jdou potom vyměňovat za peníze. Ze začátku to nenaskakuje tak rychle, ale když si hned nevyberete peníze a střádáte ty body, tak pak peníze naskakujou rychleji. Až si nastřádáte, necháte si peníze poslat. Ale i kdyby sjte nechtěli střádat peníze, tak tam je teď docela dost možností na slevový kupony, některý, třeba alza 5% + třeba 100 nad 1000 někdy platí jen pro nejrychlejší
. Prostě doporučuju
. Když se přeze mě některá zaregistrujete dostanu bodíky, tak mi tu nechte zprávičku, ať bych zkontrolovala případné= připsání bodíků
Jsem i na vratných penězích …, ale tohle je na slevový kupony prostě lepší ![]()
Nemá někdo navíc prosím bodíky z Bonavity nebo Emca? Nějak by jsme se domluvili ![]()
Mám navíc nějaké kódy z Harmony a jedem Semix bod, vyměním za Emco body nebo Bonavitu ![]()