Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky.Chci se optat, nemáte některá z výrobků NUK čárové kódy??? Já je totiž sbírám, tak by se mi hodily. Děkuji ![]()
Nabizim dm kupony detske do cervna, zari, z 50 a 150 bodove knizky stare a nove, nalepky nase zeme, karticky simpson, nalepky tesco vymenou za spot.kody,body
@bumbinka píše:
Stále mám Nivea, Sedita, Racio, Bonavita…Sháním jedině slevu na nákup nebo jokera na nejdražší výrobek z DM drogerie, jinak případně omalovánky nebo nějaké drobnosti pro děti, podle dohody…
Ahoj holky,
Nemate prosim nektera nahodou emco body a nebo nivea carove kody a bonavita body? Na vymene se urcite dohodneme ![]()
Víte někdo, k čemu jsou,,bandasky,, na obalech čokolád Milka?
Bandasky? pokud vim tak se vzdy strihaly eany o bandaskach nic nevim a ani nemam sajnu zda jsem to uz na obale nekdy videla ![]()
Na zadní straně obalu je malý bílý čtvereček s bandaskou na které je např. u 100g čokolády 1(myslím, že na těch vekejch je jiný číslo).U čtverečku jsou naznačené nůžky.
Ja si myslim ze ty bandasky se nebudou sbirat…
Kolikrat uz jsme natrefila ze maji uz i jine eany takovee vlnite…
Holky schanim eany z Milka cokolad, Tasimo Milka coko piskoty milka no proste vsechno co je z milky. Nemate nahodou nektera? Prosim piste do zprav…
Nemáte prosím někdo navíc kódy z Milka čokolád popřípadě nějaké navíc mé ID je 1722320844 moc vám děkuji
Nabízím 11b Milka (ean kódy, vyměním za soutěžní obaly Snickers, Twix, Mars nebo Bounty. Dále nabízím spoustu bodů Harmony s účtenkou, 1 kód Apetito, 8* Aguila