Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, tak já sbírám toho docela hodně. Mám to teď na mateřské skoro jako „vedlejšák“. Pokud teda můžu poprosit o pomoc..tak jsou to obaly od: WALMARK (vitamíny…), RACIO, Sedita, Nuk, Hollandia, LAGRIS a Podravka…něco mám teda na výměnu. Pokud něco máte, dejte mi vědět..za co měníte. Snad se domluvíme. ![]()
myslím, že je to na www.podravkovi.cz nebo tak nějak
, prostě věrnostní program, sbíraj se eany a dostáváš za ně dárky.
Scháním sout.etikety Poděbradka…vyměním za Nivea kodyy…nabídněte do SZ
@1024 píše:
Jojo, jsem sběratel Nivey,ale nijak zásadně. Prostě dokud je prcek,kupujeme ubrousky a občas nějaký ten gel,šampon- nehrotím to. Ale vím o víčkách Hollandia,Sedita kody,na MMB jsme viděla i poptávku po Kubíka kodech
Jo a ještě Somat,mají hodnotné dárky,ale je to na dlouho-jen co mě zaráží,že si výhru musíte na dobírku /za poštovné 150Kč/zaplatit ať je to jakákoliv výhra,jakékoliv hodnoty
Co se sbírá z té Sedity? Manžel má každý den k svačině horalku, tak by se jich tu časem nasbíralo dost ![]()
Ze SEDITY se sbírá logo. Na podzim bude soutěž, jako každé dva roky, jde o jasnou „výhru“ a letos to bude motiv Bob a Bobek.
@alaasek píše:
Ze SEDITY se sbírá logo. Na podzim bude soutěž, jako každé dva roky, jde o jasnou „výhru“ a letos to bude motiv Bob a Bobek.
Díky ![]()
Podravky a Lagris mám 25 kódů, ale vyměním za Walmark nebo Nuk
Holky a ta Lagris se sbírají jen kody bez účtenky,já že krabice vždy přesypu a vyhodím ![]()
@1024 píše:
Holky a ta Lagris se sbírají jen kody bez účtenky,já že krabice vždy přesypu a vyhodím
Lagris EAN kódy a k tomu od Podravky celý obal:) www.podravka.cz
Holky nemáte některá Pděbradku kody na soutěž???:)Dám za to cokoliv:D
@alaasek píše:
Lagris EAN kódy a k tomu od Podravky celý obal:) www.podravka.cz
Díky no tak to asi sbírat nebudeme ![]()