Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem. bUDEME OBKLÁDAT A ZAŘIZOVAT KOMPLET KOUPELNU. nAPADLO NÁS DOJET PRO DLAŽBU A NÁBYTEK DO pOLSKA? nIKDY JSEM TAM NEBYLA NIC nakoupit, nevim kam jet, jediné co jsem vyčetla je že Castorama je levnější. Sháníme dvojumyvadlo se skříňkou, k tomu nějakou skříňku, zrcadlo,vanovou baterii no a obklad s dlažbou, tu tedy máme vybranou konkrétní od firmy paradyz. No a potom materiál na obkládání a tak. Poradíte? Pojedeme z Prahy, tak asi Jelení Gora? Díky
Jednou jsem v Castoramě byla, v Polském Těšíne, mají tam opravdu velký výběr a krásné věci, cenově to určitě vyjde levněji, než v ČR
Castorama je dobrá, pokud chcete ale nakoupit levněji větší množství, tak doporučuju Castoramu v Bielsko - Biala. Ceny i o třetinu nižší (v Těšíně jsou nadsazené právě kvůli davům Čechů). A ještě kousek před Bielskem je nákupní centrum Auchan, jehož součástí je i obchod podobný Castoramě - jmenuje se Leroy Merlin. Taky supr.
@neprihlasena eva píše:
Castorama je dobrá, pokud chcete ale nakoupit levněji větší množství, tak doporučuju Castoramu v Bielsko - Biala. Ceny i o třetinu nižší (v Těšíně jsou nadsazené právě kvůli davům Čechů). A ještě kousek před Bielskem je nákupní centrum Auchan, jehož součástí je i obchod podobný Castoramě - jmenuje se Leroy Merlin. Taky supr.
Taky doporucuji Castoramu v Bielsko Biale. A v Auchanu ten obchod taky dobry a navic v Auchunu jeste dobre nakoupite jidlo ![]()
Ahoj,taky máme obklady a dlažbu z Polska,v Jelení Goře je Castorama a o kus dál(rovně po hlavní) je Nomi-tam mi přišel trochu větší výběr,koupili jsme tam i koupelnový nábytek a max.spokojenost.Obklady a dlažba v bálíkách nepoškozená,jen listelu a ozdobný obklad jsme přebírali na místě a dobře jsme udělali,pár štíplých jsme vybrali.brácha byl zase v polském OBI a taky spokojenost(ale ten je nejblíž asi ve Walbrzychu,tak nakupování zdar ![]()
Holky díky, no my jedeme z prahy, takže pro nás je ta Bielsko Bala hodně z ruky, máme nejblíž tu Jeleni goru.
Ahoj ![]()
My mame odsud kousek do Zgorzelce, kde je Castorama a Leroy Merlin. Druhy jmenovany doporucuju mnohem vic. Uz jsme tam poridili plno veci. V Castorame zatim jenom interierove dvere a lampu, a musim rict, ze ty dvere nejsou zadna extra kvalita. S ex jsem kupovala interierove dvere v Leroy Merlin a byly uzasne. Bohuzel je prestali vyrabet ![]()
V Leroy Merlin, aspon tady u nas, meli taky mnohem vetsi vyber a lepsi ceny. Dlazdicky se tam vyplati urcite ![]()
Koukam na mapu, ze z Prahy mas v podstate jedno, jestli pojedes do Jeleni Gory nebo do Zhorelce ![]()
Pocitejte ale s tim, ze v obou obchodech mivaji hodne veci na objednani, nemaji je skladem..
Jinak nejdrazsi vec co jsme tam kupovali - 2× drevenou plovouci podlahu do celeho bytu - cena asi polovicni nez u nas.
Ahoj chtela bych jse zeptat jestly nevíte kde je v jelení gore drogerie rosman?dekuji za info
@Janule90 píše:
Ahoj chtela bych jse zeptat jestly nevíte kde je v jelení gore drogerie rosman?dekuji za info
Jsou tam tri prodejny, podivej se na mapu
http://www.rossnet.pl/Drogerie.aspx
Castorama je i ve Walbrzychu byli jsme tam pro obklady. Maj to špatně značený, chvíli nám to dalo než jsme to našli. Je to ulice Wieniawskiego 21.
Určitě se tam vyplatí zajed. V českých marketech to maj přitáhlí z Polska.
Dá se ušetřit na 1 M2 100 - 150 Kč.
![]()
My v Castoramě koupili dlaždičky, jsou moc hezký a samozřejmě za super cenu.
Při obkládání koupelny ale zedníci nadávali jako špačci, že nejsou rovný, musí vyrovnávat tím tmelem pod tím a že je to pak hrozně pracný, takže co jsme ušetřili na dlaždičkách jsme nechali za práci zedníků…
Bohužel to na pohled moc vidět není, sama jsem na to koukala při obkládání, že to je fakt podivný. Jinak nerezový doplňky do koupelny jsem tak koupila, ty jsou super, zatím je máme asi půl roku a jsou furt jak nový.
Určitě se to do Polska vyplatí zajed.Moc se mi tam teda nelíbili vany ale obklady a dlažba ano. V baumaxu se nám libili obklady za 349,–M2 a v Polsku v Leroy Merlin (Klodzko) 221,– za metr v akci. Potkávali jsme tam hodně čechů hlavně u obkladů. Po zaplacení kartou jsem si hned za pokladnou přepočítal balíky s dlažbou a obklady v košíku s porovnáním na lístku a zjistil jsem že nás obrala o 8 balíků dlažby cca 2700,–v Kč. U informací jmse vše vyřídili a peníze vrátili prostřednictvím katry zpět na účet. Dávejte si pozor. Obklady nejsou rovné ale v čr hodně obchodníků to má také z polska za hodně vyšší cenu, jako je baumax, obi atd. ale i menší obchodníci. Jinak se to tam určitě vyplatí. ![]()
Nevíte někdo na jaký kvalitě jsou v Polsku vodovodní pákové baterie? Líbili se nám tam i cena byla výhodná. ![]()